Guide: Ja - dansk,Ja - engelsk Pension: Halvpension,Pic-nic Transport: Fly Rejse: Vandring Rejseform: Gruppe Niveau: 3,4
 • Azorerne
 • **BESTIL HER**
 • Program
 • Niveau
 • Guide
 • Hotel
 • Vejret
 • Forsikring
 • Inklusiv
 • Tilkøb
 • Bedømmelse

Vandreferie på Azorerne

Kun 5 timers flyvning fra Danmark ligger en af verdens smukkeste ø-grupper, der med sin uberørte natur, venlige lokalbefolkning og en afslappende atmosfære, er et ideelt rejsemål for dem, der søger fred og ro samt fordybe sig i naturens vidundere.

Rejser i 2024:
Den 23. - 30. juli 2024
Den 20. - 27. august 2024 **4 pladser tilbage**

Rejser i 2025:
Den 20. - 27. maj 2025
Den 22. - 27. juli 2025
Den 19. - 26. august 2025

Tag med på en uforglemmelig og naturskøn vandreferie på Azorerne.

Med sin uberørte natur, venlige lokalbefolkning og en afslappende atmosfære er en Vandreferie på Azorerne et ideelt rejsemål for dem, der søger fred og ro og ønsker at fordybe sig i naturens vidundere.

Smuk, uspoleret og autentisk

Den vulkanske aktivitet på Azorerne har skabt en unik og imponerende naturlig skønhed på øerne, herunder smukke søer, frodige landskaber og imponerende klippeformationer. Det er også en af årsagerne til, at øerne er så populære for udendørsaktiviteter -  heraf vandring.
De spektakulære landskaber med kratere, søer og termiske kilder, er en fryd for enhver naturelsker og det omfattende netværk af vandrestier, fører dig gennem frodige skove, langs kystklipper og op ad bjergsider. Populære vandreruter inkluderer blandt andet Sete Cidades-stien og Salto do Prego-stien. Disse ruter giver dig mulighed for, at opleve øens spektakulære udsigter, vulkanske kratere, søer og vandfald.

Uanset om du er en erfaren vandrer eller nybegynder, vil en vandreferie på São Miguel give dig mulighed for, at fordybe dig i øens betagende natur og skabe uforglemmelige oplevelser i den Azoriske øgruppes unikke miljø.

Oplev det bedste på hovedøen Sao Miguel

På denne vandreferie bor vi på hovedøen, São Miguel, der er berømt for sin frodige vegetation og unikke planteliv. Under dine vandreture vil du blandt passere gennem smukke blomstermarker, grønne dale og skove fyldt med endemiske og sjældne plantearter og du vil naturligvis også opleve betagende søer og smukke vandfald. Det er en sand fest for naturelskere og botanikere.

Sete Cidades:

En af de mest ikoniske og spektakulære vandreture på São Miguel. Ruten fører dig rundt om den imponerende kraterlagune Sete Cidades, hvor du kan beundre de dybblå og grønne farver. Ruten er omkring 12 kilometer lang og byder på fantastiske udsigtspunkter undervejs.

Faial da Terra

En smuk vandrerute, der fører dig gennem et fredeligt landskab med tropiske planter, bjergterrasser og floder. Højdepunktet er Salto do Prego, en imponerende vandfald, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.

Furnas

Turen går rundt om Lagoa das Furnas og forbi de varme kilder, hvor vores frokost bliver tilberedt i den varme undergrund. Vi besøger Terra Nostra parken, Europas største botaniske have. Her er der også mulighed for at bade i ungdommens kilde.

Dette er blot et udpluk af mange oplevelser der venter på Azorerne. 

Vi sørger for alt det paraktiske

Vi har sammensat et program, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde naturen, fællesskabet og de mange vidunderlige oplevelser. Alt det praktiske som fly, bustransport og indkvartering er taget hånd om, så du kan fokusere på at få mest muligt ud af din rejse. For at gøre det endnu mere bekvemt har vi inkluderet morgenmad og aftensmad hver dag samt frokost på fem vandringer.
For at gøre oplevelsen endnu bedre, har vi sammensat programmet, således at vi spiser aftensmad 3 aftener på hotellet og 4 aftener på lokale restauranter i Ponta Delgada by (i gå afstand fra hotellet) 

Smag på Azorerne

Mad og vin spiller en central rolle i den azoriske kultur, og hver ø har sine egne unikke specialiteter. På São Miguel er der blandt andet en særlig ret kaldet "cozido", hvor kød og grøntsager pakkes ind i et klæde og tilberedes under jorden. Efter seks timers tilberedning kan man nyde denne lækre ret, og det er naturligvis noget, vi skal smage på. I løbet af ugen vil I også blive introduceret til velsmagende oste, fremragende vine og hyggelige picnicoplevelser.

Bliv en del af en hyggelig grupperejse

Vi vægter det sociale fællesskab højt, og vores guider sørger for at afslutte de daglige vandringer med en forfriskende pause på en af de lokale caféer i byen eller ved den hyggelige marina. Her kan vi nyde en kold drik og slappe af sammen.

Aftensmaden bliver spist i fællesskab, og for dem der har lyst, mødes vi igen senere for at afslutte dagen med en lille godnatdrink på hotellet. Vi lægger vægt på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor vi kan nyde hinandens selskab og dele oplevelserne fra dagen.

Rejs sammen med andre

Rejsen er organiseret som en grupperejse med et maksimum på 25 deltagere, og alle er velkomne - uanset om du rejser alene eller sammen med andre. Vores enkeltværelser er ofte udsolgte, hvilket vidner om, at vores rejser appellerer til en bred vifte af rejsende.

Vandreprogram

Vandreprogrammet strækker sig over 5 dage med alsidige og flotte vandreture, men hvis man ønsker en fridag, er man selvfølgelig velkommen til det. Vi har sat rammerne, men du har selv muligheden for, at tilpasse din rejse efter behov og ønsker. 

Lokal guide og en dansk vandreguide fra Papuga

Sikkerheden er vigtig for os og I får derfor fornøjelsen af, at have både en dansk vandreguide fra Papuga samt en lokal engelsktalende guide med jer. Herved tilsikrer vi, at I får mest muligt ud af jeres rejse og får indsigtsfulde oplysninger om øens flora, fauna og spændende historie.

I vil få en uge fyldt med uforglemmelige ferieminder, hvor I kan nyde en hyggelig atmosfære og personlig opmærksomhed, da vi har en begrænset deltagergruppe på maksimalt 25 personer pr. rejse. Det vil sikre, at I får en særlig og unik oplevelse, hvor I lærer hinanden at kende samtidig med, at der er plads til at fordybe jer i naturen og de mange oplevelser. 

Glæd dig til en uforglemmelig vandreferie

I horisonten venter en oplevelsesrejse, der vil give jer enestående naturoplevelser, kulinariske lækkerier og uforglemmelige ferieminder! Her venter en verden af unikke oplevelser og eventyr, der vil berige jeres rejseoplevelse og måske også efterlade jer med nye venskaber.

OBS - Som de eneste tilbyder vi også henholdsvis mountainbike og racercykler i nogle af ugerne, så hvis du rejser sammen med en der vil opleve øen på 2 hjul, kan I stadig rejse sammen.
I kan stadig bo sammen på hotellet og spise sammen. 

Den 19. -26. august 2025
Vandring og cykelferie på racercykel
Den 19. - 26. august 2025
Vandring og cykelferie på racercykel & MTB
Vent venligst...

PROGRAM

Rejseprogram

Dag 1

Ankomst & byvandring

Fly fra Kastrup eller Billund

06:55 København - 11:30 Azorerne (06:35)
--------------------------------
08:30 Billund - 11:30 Azorerne (5 timer)

HUSK - mødetid minimum 2 timer før afrejse. I København anbefaler vi at være i ekstra god tid pga. ventetid ved Security.

Informationsmøde og byvandring rundt i Ponta Delgadas gader efter ankomst - 5 km

Smukt liggende over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad, Ponta Delgada. En af de bedste og mest hyggelige måder at opleve byen på, er til fods. Ponta Delgada byder på store kontraster – lige fra de historiske seværdigheder og museerne, til den moderne marina og den livlige markedsplads med frugt og grønt. I løbet af en halv dag bliver vi kendt i Ponta Delgada, gennem en guidet rundtur blandt hvidkalkede og elegante bygningsfacader. Vi besøger blandt andet 2 af byens smukkeste kirker, nemlig Santo Cristo kirken med den berømte Kristus figur og den interessante Matriz kirke, hvor vi blandt andet, skal ind og se nærmere på de smukke guldbelagte altre, og høre nogle af de spændende historier, som den katolske kirke gemmer på. Azorerne har en masse spændene specialiteter at byde på. Mange af disse finder man på byens frugt- og grønsagsmarked. Her vil vi introducere jer for delikatesser, som man ikke så let finder hjemme i de danske supermarkeders grøntafdelinger. Marked huser også mange farverige og flotte blomster, som man har mulighed for at købe med hjem.

Frokost på egen hånd (evt. i centret)
Afgangstidspunkt fra hotellet kl. 15.30
Aftensmad på hotellet kl. 19:00

Dag 2

Tid : 9:00

Tværs over øen og vinsmagning

Vandring tværs over øen med ost og vinsmagning - 7 km

På denne vandretur skal vi ud og se nærmere på São Miguels midterste stykke. Det mindre besøgte, men utrolig flotte område.
Turen er delt op i 3 dele. Først vandrer vi på en sti omringet af de flotte sorte lavasten gærde, man før i tiden brugte som hegn for at beskytte sine afgrøder mod den til tider stærke Atlanterhavs vind.
På den næste del bevæger vi os ind i naturreservatet Pinhal da Paz, der er et skovlignende område, hvor lokalbefolkningen nyder at tilbringe deres weekender med familie, venner og medbragt frokost. Herinde bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg for at nyde den fascinerende udsigt ud over øen.
Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange generationer. Her skal vi ind og smage på nogle af Azorernes mange forskellige vine og lækre oste.

Frokost: oste & vinsmagning
Hjemme på hotellet ca. kl. 14.00
Aftensmad på restaurant kl. 19.00

Dag 3

Aqua Retorta - Faial da Terra

Torsdag: Aqua Retorta - Faial da Terra (Picnic) - 6 km

Denne tur er ca. 6 km lang og middelsvær. (Det der gør den middelsvær er en stigning i starten, men der holdes pauser undervejs) Turen foregår ude på den østlige del af øen, som også er den flotteste del. Vi starter ved et gammelt teater, som er bygget til ære for Helligånden i 1908. Herfra går turen ned i en stor kløft. En fantastik tur, hvor man undervejs kan være heldig både at se en masse sjældne fugle og en masse planter. Ca. halvvejs nede kommer man til et utroligt smukt vandfald, som hedder Salto do Prego. Steder som dette findes kun ganske få steder - selv på Azorerne. I bunden af kløften kommer man til området Sanguinho. Sanguinho er en gammel landsby, som var beboet indtil 1970´erne, i dag ligger her ca. 20 forladte huse. Men på turen ud til Faial da Terra køre vi forbi Furnas krateret som er den største og stadige aktive vulkan vi har på São Miguel. Her kan vi virkelig se hvordan jorden stadig arbejder ganske få meter under.

Inklusiv: picnic
Hjemme på hotellet ca. kl. 17.00
Aftensmad på hotellet kl. 19.00

Dag 4

Fridag

Velfortjent fridag, hvor der er rig mulighed for at udforske Ponta Delgada elle tage på udflugt og se endnu mere af smukke Sao Miguel.

Dag 5

Ribeira Funda

Ribeira Funda - 8 km

Denne tur starter fra den lille landsby Ribeira Funda på den nordlige side af São Miguel. Vi følger stien som er omgivet af frodige grønne områder og blomster. Vi går et godt stykke tid, og kommer ned til kysten og få en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og hele den nordlige del af øen. Turen fortsætter langs kysten vest mod landsbyen Maia. Her kan man tage et forfriskende bad i havet. Vandreturen ender i Maia med en kaffepause. Turen er er klassificeret som en moderat vandretur. Terrænet er varieret med både pladser, flade sektioner og nedkørsler.

Frokost: Picnic
Hjemme på hotellet ca. kl. 16.00
Aftensmad på restaurant kl. 19.00

Dag 6

Tid : 9:00

FURNAS - De varme kilder

Furnas – De varme kilder (Frokost på Hotel Terra Nostra Cozido) - 7km/ 10km

Denne tur er ca. 7 km lang. Let vandring. Vi starter turen rundt om Lagoa das Furnas og går forbi de varme kilder hvor vores frokost bliver tilberedt i den varme vulkan. Senere går turen ned til Furnas by hvor vi skal en tur rundt i den smukke Terra Nostra park – også kendt som Europas største botaniske have. Her er der mulighed for at bade i ungdommens kilde, så husk badetøj hvis du vil være 20 år yngre 😊
Vi besøger Pico do Ferro, og te plantagen Cha Gorreana på turen hjem til Ponta Delgada.
Der vandres også inde i parken og i Furnas by så turen bliver ca. 10 km alt i alt.

Inklusiv: Frokost på Hotel Terra Nostra Cozido
Hjemme på hotellet ca. kl. 17.00
Aftensmad på Hotel Talisman kl. 19.00

Dag 7

Tvillinge søerne

Tvillinge søerne ”Cumeeiras” (picnic) - 12 km

Denne tur er ca. 12 km lang og middelsvær. Turen foregår på den vestlige del af øen. Man bevæger sig det meste af tiden højre om tvillingesøerne på kraterkanten. Den østlige del er lidt sværere end den vestlige, men den er det hele værd. Undervejs vil der være fantastiske udsigtspunkter over de populære tvillingesøer, deres ”lillebror” Santiago og Sete Cidades by. På turen passeres gennem masser af smuk bevoksning - både planter og træer vi kender, men også mange af de endemiske arter gror her. I slutningen af turen bevæger man sig nedad mod kraterets bund, hvor beboerne af Sete Cidades by har boet igennem mange generationer.

Frokost: Picnic
Hjemme på hotellet ca. kl. 16.30
Aftensmad på hotellet kl. 19.00

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmad kører bussen os i lufthavnen og vi sætter kursen mod Danmark efter en oplevelsesrig uge på Azorerne.

12:30 Azorerne - 19:10 Billund (04:40 timer)
--------------------------------
12:30 Azorerne - 20:45 København (06:15 timer)

Niveauet på Azorerne

Vandringsniveauet på denne rejse betegnes som moderat til middelsvært, hvor de daglige distancer strækker sig mellem 5 og 13 km. Vandringerne finder sted i kuperet terræn, men hvis du er i almindelig god form og har en vis styrke, kan du sagtens deltage i denne vandreferie.

Underlaget består primært af grusveje og stier, men der kan være nogle områder med ujævnt terræn. Vi anbefaler derfor, at du medbringer gode vandresko eller -støvler samt vandrestave for at sikre et godt fodfæste og støtte undervejs.

Den aktive vandretid ligger typisk mellem ca. 2,5 og 5 timer afhængigt af ruten og terrænet. Dette giver dig mulighed for at nyde naturen og tage dig tid til at udforske de smukke omgivelser på en behagelig måde.

Lise Wosniak er vores erfarne danske vandreguide fra PAPUGA HOLIDAYS.

Med mange års erfaring inden for vandreture, både som guide og som deltager på udfordrende ture rundt om i verdenen, er hun ekspert på området.

Lise vil være med dig på hele rejsen, lige fra du møder op i Kastrup Lufthavn, indtil vi er tilbage igen. Hendes primære ansvar er at sikre, at hele programmet for rejsen gennemføres på en god og behagelig måde, og at hele gruppen får en fantastisk oplevelse.

Du kan trygt regne med Lise til at lede gruppen og sikre, at alt forløber gnidningsfrit. Hendes omfattende erfaring og viden inden for vandreture vil bidrage til at skabe en mindeværdig og vellykket vandreferie for dig og resten af gruppen.

Sao Miguel Park 4*

Sao Miguel Park Hotel er et velrenommeret hotel beliggende på øen São Miguel på Azorerne. Hotellet tilbyder komfortabel indkvartering og en bred vifte af faciliteter til at sikre et behageligt ophold for gæsterne.

Hotellet er en tidligere skole for unge præstestuderende, som blev totalt ombygget og fremstår i dag som et meget lækkert og velfungerende hotel i en super god standard.
Der, hvor de præstestuderende tidligere havde kapel, ligger nu en stor wellness-afdeling. Lige uden for døren har du både fine indkøbsmuligheder og lækre restauranter.

Værelserne på Sao Miguel Park Hotel er rummelige og moderne indrettede med en afslappende atmosfære. De er udstyret med faciliteter som privat badeværelse, behagelige senge, TV, minibar og gratis Wi-Fi. Nogle værelser kan også have en balkon med udsigt over hotellets smukke omgivelser.

Hotellet tilbyder også en række faciliteter til at berige gæsternes ophold. Der er en swimmingpool, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solen, samt en fitnesscenter, hvor man kan holde sig i form. Der er også en restaurant, der serverer et udvalg af lokale og internationale retter, så gæsterne kan nyde en kulinarisk oplevelse.

Sao Miguel Park Hotel er ideelt beliggende tæt på byens centrum og attraktioner som parker, restauranter og butikker, hvilket gør det nemt for gæsterne at udforske området og få mest muligt ud af deres ophold.

Uanset om du besøger São Miguel for forretning eller fornøjelse, tilbyder Sao Miguel Park Hotel en behagelig og bekvem base, hvor du kan slappe af og nyde din tid på øen.

Sådan bor du

Lyse velindrettede dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, køleskab, centralvarme, telefon, hårtørrer, kabel-tv og balkon. Værelserne, der er møbleret med bekvemme senge, lænestole og skrivebord, er smukt dekorerede. Alle værelser har skrå havudsigt.

De fleste værelser har WiFi

Perfekt vejr til aktiv ferie

Det jævne temperatur niveau kombineret med en smule vind, gør nemlig opholdet meget behageligt.

Vejret på São Miguel, som er den største ø i Azorerne, kan være ret varierende på grund af øgruppens beliggenhed midt i Atlanterhavet.

Sommeren (juni til august): Sommertemperaturen på São Miguel ligger normalt mellem 20°C og 25°C, men kan lejlighedsvis nå op på omkring 30°C. Dette er også den tørreste periode på øen med mindre nedbør. Dog kan der stadig være en del fugtighed i luften.

Det er vigtigt at bemærke, at vejret på São Miguel kan være temmelig uforudsigeligt, og det kan ændre sig hurtigt fra solrigt til regnfuldt. Det er altid en god idé at medbringe lette jakker eller regntøj, uanset hvornår du besøger øen.

 

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Forsikring

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 • Flyrejse fra Billund eller Kastrup til Ponta Delgada tur/retur (direkte fly)
 • Transport lufthavn-hotel tur/retur
 • 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
 • 7 nætter på Hotel Sao Miguel Park 4*
 • Morgenmad på hotellet 7 dage
 • Aftensmad på lokale restauranter (i gåafstand fra hotellet)
 • 6 udflugter inkl. entreer (2 heldags & 3 ½ dags)
 • Frokost 5 dage
 • Entré Terra Nostra
 • Bustransport i forbindelse med udflugterne
 • Lokal + dansk vandreguide
 • Dansk rejseleder fra Papuga
 • Mad ombord på flyet t/r
 • Enkeltværelse (dobbeltværelse til enebrug)
 • Drikkevarer
 • Hvalsafari
 • Forsikringer

Der er ingen anmeldelser endnu.

Be the first to review “AZORERNE VANDREFERIE”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.