Cykelrejser er populært som aldrig før

Vi tilbyder forskellige typer cykelferie i Europa, der henvender sig til et bredt publikum. 

Hos Papuga Holidays arrangerer vi rejser på racercykler, gravel bikes og mountainbikes

Rejserne kan ligeledes opdeles i tre kategorier. 

Klassisk cykelferie som grupperejse

På de klassiske cykelferier bor vi på samme hotel i hele periode, hvorfra vi tilbyder cykelture med forskellige destinationer og distancer hver dag. 
Der planlægges daglige ture ud fra hotellet, som du frit kan deltage på. Det betyder også at du kan tage en fridag hvis du hellere vil ligge ved poolen eller tage på et kulturelt besøg, hvor cyklen ikke indgår.

Cykelrejse som Etape ture

Den anden type cykelferie gennemføres med etaper, hvor tilbagelægger vi en distance hver dag og ankommer til en nyt hotel hver eftermiddag. Ved denne rejseform ligger der typisk et fælles træningsforløb forud for rejsen, hvor du kan lære de øvrige deltagere at kende, samtidig med at du kommer i god form.  

Alpe cykelrejser

Denne cykelrejse form kan være en kombination af ovenstående modeller, hvor vi enten kører etaper og nogle gange opholder os på samme hotel i nogle dage. 

Denne rejseform stiller lidt højere krav til din grundform, så du kan klare det bjergrige terræn når du er på cykelrejse. Samtidig vil du opleve uorvertruffen natur og få muligheden for at prøve kræfter med de legendariske stigninger, som vi bl.a. ser i Tour de France, Giro d’Italia mfl.