Hvem er vi?

Her er det vigtigste, du behøver at vide: Vi er mere end blot et rejsebureau. Vores mission er at tilbyde oplevelse med et socialt indhold, som ofte leder til vedvarende venskaber. Det handler i høj grad om at tilbyde kunderne den ægte varer, hvor der er plads til spontane indslag, godt humør og at få den helt særlige oplevelse med hjem i erindringen.
Kort sagt – det handler om at få en god og minderig ferie.

Siden 2003

Gennem snart 20 år har vi beskæftiget os med planlægning og gennemførelse af aktive rejser i hele Europa.
Denne erfaring kommer alle vores gæster til gode og vi deler glædeligt ud af vores viden.

2 eksperter

Vi er to ejere af selskabet der siden 2002 har arrangeret cykelrejser.
Først for Rynkeby og siden 2010 for andre hold inden vi 2011 etablerede vores ejet rejsebureau inden for aktiv rejser.
Gitte Papuga har drevet og udviklet rejsebureauet, som ansvarlig leder, igennem 8 år og Carsten Papuga startede i 2009 med at arrangere og planlægge cykelrejser.
Vores ambition er at dele ud af vores erfaring og skabe mindeværdige rejser i Europa, der bliver husket for det sociale indhold.


25 guider

Vi tillægger vores guider enorm stor værdi, da de er vores repræsentanter på destinationerne og kundernes livline på hele rejsen.
Guiderne hos Papuga Holidays har fokus på, at sikkerheden kommer i første række, samtidig med at de brænder for, at gi’ gæsterne den bedste oplevelse.
De nyder selv at deltage i det sociale fællesskab der i dén grad også kendetegner vores rejser.
Det handler IKKE om fart, konkurrence eller modighed, men derimod om at få en god og sikker ferie, som man ikke glemmer.

Vores mission er at tilbyde oplevelser med et socialt indhold.

Vores Historie

Det hele startede i 2003 hvor Team Rynkeby skulle cykle til Paris for andet år i træk. De havde brug for en partner til at hjælpe dem og det blev Papuga – et samarbejde vi i fællesskab udviklede igennem i 8 år.
I 2011 startede vi konceptet “Vi Cykler Sammen”, som senere kom til at hedde Papuga Tours, der grundet opkøb og fusionering blev solgt i starten af 2022.
Dette betød samtidig at nye døre åbnede sig!

Lysten og motivation for at skabe unikke kvalitetesrejser til den aktive gæst, var stadig intakt og da der opstod en mulighed for, at etablere et nyt rejsebureau skulle drømmen naturligvis forfølges.
Og dermed opstod Papuga Holidays, som vi har glædet os til, at præsentere og som vi naturligvis håber I alle vil tage godt imod.

GOD REJSE 😀

Familien Papuga

Gitte Bjerby Papuga og Carsten Papuga.

Rejsegarantinummer 3438