Racercykler

Cykling på racercykel på Azorerne er en rigtig god måde at opleve øen Sao Miguel, hvor du kan udfordre dig selv i en kuperet landskab. De fleste veje er smalle og snor sig gennem naturen, men er yderst velegnet til cykling og unikke oplevelser. 
Øens størrelse og de store variation, betyder at du får mulighed for at oplevet alle hjørne af øen – næsten uden at køre det samme sted to gange. 
Terrænet er kuperet, så du skal være forberedt på at der vil være en del højdemeter i løbet af ugen, men omvendt er ruterne lidt kortere, så vi dagen ikke bliver for lang. 
Uanset hvor du har cyklet i verden, så vil du opdage at Azorerne har noget helt særligt at tilbyde, som du ikke kan opleve andre steder – destinationen får vores bedste anbefalinger og er blandt vores absolutte favoritter. 

Mountainbike

Drømmer du om at cykle nogle steder hvor du føler at være den første i verden, så skal du helt sikkert tage med til Azorerne på MTB? 
Det er spændende og udfordrende at køre MTB på Azorerne, men har du basis teknikken i orden og har kørt i minimum 1 års tid, så kan du også være med her. Ruterne er ikke teknisk svære og hvor det evt. kniber kan man altid trække et stykke. Vi kører primært på grusveje og der er kun ganske lidt single track, som er i den lette ende af skalaen. 
Terrænet er meget kuperet, så det er vigtigt at du forbereder dig inden ferien. Hvis formen ikke helt er i top, eller du ikke er bedste venner med stigninger, anbefaler vi at du lejer en E-MTB, som vil give dig den bedste MTB ferie og det fornødne overskud til at opleve naturen. 
Overordnet set er en MTB ferie til Azorerne muligt for alle også selvom du ikke har den store erfaring. Et rigtig godt begynder sted og særligt hvis du lejer en e-mtb. 
For den erfarne er der masser af udfordringer og vi kender flere smutveje, der giver sved på panden og får adrenalinen frem i kroppen, samtidig med at der venter store oplevelser og ekstrem flot natur.  
Alt samme samtidig med at vi har flere forskellige niveauer med på samme rute. 
Azorerne kan noget, som ingen anden destination kan tilbyde.