Guide: Ja - dansk,Ja - engelsk Pension: Halvpension,Pic-nic Transport: Fly Rejse: Vandring Rejseform: Gruppe
 • Madeira
 • Program
 • Niveau
 • Hotel
 • GOUDA Rejseforsikring
 • Guide
 • Downloads
 • Rejsen inkluderer
 • Tilkøb
 • Reviews
 • FAQ

Kom med på vandreferie på Madeira

27. marts - 3. april 2023       11.998,-   

Omringet af Atlanterhavets krystalklare blå vand er Madeira med sit milde klima, storslået natur og en ægte portugisiske gæstfrihed uden tvivl et besøg værd.

Indhold

På denne vandreferie på Madeira skal vi vandre langs de berømte levadaer, der snor sig igennem den fortryllende natur og vi skal igennem frugtbare dale og blomsterfyldte urskovsagtige strækninger, hvor vi undervejs møder udsigtspunkter med de mest spektakulære udsigter. Vi skal i bjergene, hvor oregano, eukalyptus, vinmarker og frugtplantager udgør et imponerende grønt hav af duftende planter på bjergsiderne.

Der er ikke kun fastlagte vandreture på programmet. På denne rejse får du også lidt tid på egen hånd, hvor der er rig mulighed for at se nærmere på de farvestrålende botaniske haver, gamle bydele, katedraler og meget mere.

Gruppe og fællesskab

Det sociale fællesskab vægter vi højt og hvis tiden samt programmet tillader det, lægger vores guider derfor op til, at vi afrunder de daglige vandringer med en kold forfriskning på en af byens lokale cafeer eller i nærheden af hotellet.  
Aftensmaden spiser vi sammen og forsøger at sidde samlet, så vi kan dele dagens oplevelser med hinanden. For dem der har lyst, mødes vi igen efter aftensmaden og afslutter dagen med en lille godnatdrink på hotellet.

Denne vandrerejse arrangeres som en grupperejse med max 30 deltagere og alle er velkommen - dette er uanset om du rejser alene eller sammen med andre.
Der plejer at være stor rift om vores enkeltværelser, som næsten altid bliver udsolgte, hvilket giver et godt billede af, at vores rejser er for alle.

OBS - vi flyver kun fra Kastrup

Program

Itineraries

Dag 1

Afrejse fra Kastrup

Flyrejse fra Kastrup direkte til Funchal - flyvetid ca. 5 timer.
Vi bliver hentet i bus og kørt til vores hotel i Funchal by. Transfertid ca. 25 minutter.
Mulighed for byrundtur efter indtjekning på hotellet.
Fælles aftensmad på hotellet.

Dag 2

Ponta de Sâo Lourenco (heldagsudflugt med frokost)

Friske og spændte tager vi afsted på rejsens første vandring i et skønt og livligt Natur reservat på den østlige del af øen. Foruden et fuldstændig unikt landskab, sammenlignet med resten af øen, oplever du et sjældent fugleliv, betagende panorama udsigter over Atlanterhavet og imponerende klippedannelser.
Fælles aftensmad på hotellet

Distance: ca. 8 km
Aktiv gåtid: ca. 3-4 timer
Niveau: Moderat
Frokost: Picnic

Dag 3

Pico do Areeiro / Pico Ruivo / Achada do Teixeira (heldags udflugt med frokost)

I dag finder vi for alvor ud af hvorfor Madeira betegnes som Atlanterhavets Perle!
Udsigterne er betagende, klippeformationer skyder i himlen som tidløse statuer og en overflod af unikke planter gør dette sted til deres naturlige levested. Vi går igennem en gammel lyngskov med flere hundrede år gamle træer og når til sidst frem til øens højeste punkt (Pico Ruivo) der med sine helt spektakulære udsigter, kan tage puste fra enhver. Det siges faktisk, at man på en klar dag kan se 'for evigt”.
Fælles aftensmad på hotellet

Distance: ca. 13 km
Aktiv gåtid: ca. 5 timer
Niveau: Middelsvær med opstigning
Frokost: Picnic

Dag 4

Levada Referta Levada walk Your Plan

Efter to forholdsvis lange dage, er vi klar til ugens korteste vandring, som foregår på en af lettere levadaer. Foruden endnu mere betagende natur, vil vi også tage dig med igennem et par små hyggelige landsbyer og en sukkerrørsfabrik der i særdeleshed også er et af kendetegnene for Madeira.
Fælles aftensmad på hotellet.

Distance: ca. 5,5 km
Aktiv gåtid: ca. 2½ timer
Niveau: Let
Frokost: Picnic

Dag 5

Fridag

Dagen i dag er uden program og der er derfor rig mulighed for at slappe af og- eller opleve lidt på egen hånd. Vi kan anbefale at gå på opdagelse i Funchal, hvor det gamle kvarter charmerer enhver, mens byens rigdom samtidig afspejler sig i de mange bygninger, lækre restauranter og ikke mindst de fortryllende parker med smukke farverige blomster.
Fælles aftensmad på hotellet.

Dag 6

Ribeiro Frio/ Lamaceiros/ Portela (heldags udflugt med frokost)

Denne vandring foregår på en af de mest kendte levadaer på Madeira og du kan godt glæde dig til en fantastisk dag i vandreskoene.
Vi vandrer på gode stier, hvor kontrasterne imellem lys og skygge på smukkeste vid filtrerer gennem laurbær- og lyngtræerne. Stierne går igennem afvekslende og uspolerede landskaber, hvor du for alvor kan nyde naturens stilhed, kun afbrudt af fuglesang og de rislende vandløb.
Denne vandring er uden tvivl balsam for krop og sjæl.

Distance: ca. 12 km
Aktiv gåtid: ca. 4½ - 5 timer
Niveau: Moderat
Frokost: Picnic

Dag 7

Levada walk Boa Morte - Cabo Giräo (halvdags udflugt med frokost og poncha)

Ugens sidste vandring foregår ved Rabaçal, der bestemt er en af de mest populære gåture af alle, med en mangfoldighed af endemiske arter sammen med mangfoldigheden af fauna og flora. Udsigten over dalen er magisk, og vandfaldene i Risco og de 25 springvand vil helt sikkert gøre turen til en af dine favoritter.
Rabaçal anses for at være et af de mest forbløffende steder at vandre på Madeira og giver dig mulighed for at nyde den mystiske øs rene skønhed.

Distance: ca. 13 km
Aktiv gåtid: ca. 4½ timer
Niveau: Moderat
Frokost: Walk and Talk - traditionel måltid

Bemærk: Tunneler og svimmelhed

Dag 8

Hjemrejse med fly til Kastrup

Efter en dejlig uge fyldt flotte vandringer og en masse gode ferieminder i bagagen, er det tid til at vende hjem til Danmark.

Niveau:
Let til moderat med daglige distancer på imellem 5 og 13 km.

Vandringerne foregår i både kuperet og fladt terræn, men hvis du er vant til at vandre og er i almindelig god fysisk form, kan du godt være med på denne vandreferie.

Vi er ikke afsted for at komme hurtigt i mål, men derimod for at nyde den smukke natur, betagende udsigter og lytte til det rige dyreliv. Dermed også sagt, at vi giver os tid til at stoppe op undervejs. 

Underlaget på Madeira er perfekt til vandring og er som udgangspunkt gode skovstier og stenbelagte stier. Dog kan der enkelte steder forekomme et ujævnt underlag, hvorfor vi anbefaler at du medbringer gode vandresko/støvler og vandrestave. 

Den aktive vandretid er på imellem ca. 2 - 5 timer

Hotel Alto Lido

Alto Lido er et flot og moderne hotel med en god beliggenhed i udkanten af Funchal og i gåafstand til havbadene. Hotellet har et indbydende poolområde, samt en stor indendørspool med et glastag, der åbnes i fint vejr. Derudover er der et lille motionsrum, samt en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling.
Alto Lido har desuden to barer og en hyggelig restaurant, og flere gange om ugen bydes der på underholdning i form af dans eller musik.

Sådan bor du:

Pæne og lyse dobbeltværelser som alle har:

- Aircondition
- Balkon
- Enkeltsenge
- Ekstra opredning i sammenklappelig seng eller sovesofa
- Barneseng (begrænset antal)
- Fladskærms-tv med satellitkanaler
- Roomservice kl. 9-01
- Laminatgulv
- Safetyboks mod betaling
- Elkedel
- Hårtørrer
- Toiletartikler
- Bruser

Internet

Wi-fi overalt på hotellet indgår
Wi-fi på værelset indgår

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Forsikring

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Guide

Vores danske vandreguide fra PAPUGA HOLIDAYS er Lise Wosniak, der har mange års erfaring med vandreture - både som guide men også som deltager på nogle af de mest krævende vandreture rundt omkring i hele verdenen.

Lise Wosniak

Ønsker du at sende tur oplysninger til andre?
 • Flyrejse fra Kastrup til Madeira t/r (direkte flyvning)
 • Bustransport lufthavn-hotel t/r
 • 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
 • 7 nætter på Hotel Alte Lido
 • Morgen- og aftensmad på hotellet
 • 5 dage med guidede vandreture
 • Frokost på alle vandredage
 • Bustransport i forbindelse med udflugterne
 • Dansk vandreguide fra Papuga Holidays
 • Lokal vandreguide
 • Enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Frokost på fridagen
 • Drikkepenge

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “MADEIRA VANDREFERIE”

No Details Found

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.