Guide: Ja - dansk Pension: Halvpension Transport: Kør-selv,Fly Rejse: El-cykle Rejseform: Gruppe Niveau: 1
 • TOSCANA
 • PROGRAM
 • GUIDE
 • HOTEL
 • CYKEL
 • INKLUSIV
 • FORSIKRING
 • TILKØB
 • Reviews
 • Booking
 • FAQ

Toscana på el-cykel

Den 29. september - 6. oktober 2024

Oplev Toscana på el-cykel; en cykelferie hvor alle kan være med

Velkommen til en uforglemmelige cykelferie i Toscana, hvor du på el-cykel får rig mulighed for nye opdagelser i en af Italiens mest maleriske regioner. Toscana, kendt for sine betagende landskaber, rige historie, og verdensklasse vine, tilbyder en unik blanding af eventyr og afslapning for cyklister af alle niveauer. Og denne cykelferiegiver dig muligheden for at udforske denne historiske region med lethed og komfort, hvilket gør det til den perfekte oplevelse for cyklister på alle niveauer.

Fordyb dig i Toscanas rigdom på 6 alsidige cykelture

Toscana er berømt for sin dybe kulturelle arv og historie, spækket med arkitektoniske mesterværker og kunstskatte. Vores danske cykelguide kender området særdeles godt og ruterne er tilrettelagte, så du får muligheden for at besøge charmerende byer og landsbyer og de fører dig naturligvis også igennem det maleriske landskab af bølgende bakker, frodige olivenlunde og vidstrakte vinmarker – helt perfekt til at blive udforsket på el-cykel.

De daglige cykelture er på imellem 45-70 kilometer og der vil undervejs være plads til stop for at nyde de smukke udsigter, vi skal have kaffepauser og vi skal nyde en god frokost på de hyggelige caféer rundt omkring i skønne Toscana.

En cykelferie med plads til afslapning og hygge

Vores cykelferie er designet med tanken om at skabe en perfekt balance mellem aktivitet og afslapning. Vi ved at en ferie ikke kun handler om at udforske nye steder, men også om at give plads til afslapning og nydelse af de små øjeblikke. Derfor er vores daglige cykelture planlagt, så der altid er tid til at slappe af om eftermiddagen.

Forestil dig en dag, hvor formiddagen starter med en forfriskende cykeltur gennem landskabet, efterfulgt af en afslappende eftermiddag, hvor du helt selv bestemmer tempoet. Måske trænger du til en rolig dag ved poolen, en kop kaffe i den hyggelige have, måske vil du udforske området nærmere - enten på cykel eller til fods. Mulighederne er mange og du bestemmer selv hvilke du griber. 

Cykelferie med fokus på det sociale

Vores cykelferier er designet med fokus på det sociale fællesskab, hvilket sikrer, at du får en sjov og mindeværdig oplevelse sammen med andre livsnydere. Efter dagens eventyr kan du nyde godt selskab, en kold forfriskning ved poolen, og hyggelige aftener med gruppen, hvor I deler historier og planlægger næste dags eventyr.

Bo på en charmerende vingård i hjertet af Toscana

Langt væk fra de traditionelle turistruter, malerisk placeret i de frodige vinmarker syd for den historiske provinsby Lucca, ligger den idylliske familie drevet vingård, hvor ægte italiensk charme og gæstfrihed er en selvfølge! 

Her kan du glæde dig til et ophold omgivet af Toscana's naturlige skønhed, hvor du vil bo i en af gårdens hyggelig lejligheder, hver med sin egen unikke charme. Vingården byder på en frodig, grøn have, med en indbydende swimmingpool – det helt perfekte sted at slappe af efter en dag fyldt med eventyr.

Vores fantastiske værter sætter en stor ære i, at sikre at dit ophold på deres vingård bliver en uforglemmelig oplevelse og du kan se frem til en uge hvor den autentiske italienske livsstil kommer til udtryk i hver eneste detalje.

Pakkerejse med meget inkluderet

Vi har gjort det nemt for dig og tilbyder en pakkerejse, hvor du kan sammensætte din ferie så den passer til dig. 
Rejsen er en grupperejse, som er lavet ud fra et kør-selv koncept, men vi tilbyder også at arrangere fly tur/retur fra danske lufthavne. 

✅ Ophold i delt dobbeltværelse på lækker autentisk vingård, som er et gammelt kloster.
✅ Rundvisning på vingården og produktionen
✅ Adgang til at købe vin direkte fra vingården
✅ Fri adgang til pool område
✅ Halvpension på hotellet - Hjemmelavede, økologiske italienske delikatesser. Unik oplevelse! 
✅ Cykelleje i 6 dage - nye modeller med lang rækkevidde. 
✅ Forsikring af cyklen i lejeperioden
✅ Daglige planlagte cykelture
✅ Besøge olivenolieproduktion
✅ Besøg på vingård med vinsmagning
✅ Lav din egen pizza besøg 
✅ Dansk cykelguide
✅ Gebyr til Rejsegarantifonden

Kort sagt  - vi sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om, at cykle, opleve og nyde det gode fællesskab.

Se fanerne ovenfor overskriften, hvor du kan få flere informationer.

Glæd dig til en uges cykelferie på el-cykel i skønne Toscana

Vil du med til Mallorca? Læs mere om cykelferien HER

PROGRAM

Husk at medbringe euro hver dag. 
Entré, frokost og drikkevarer er ikke inklusiv. 

Rejseprogram

Dag 1

Dato : 8. oktober 2023

Ankomst

Kør-selv betyder at du selv bestemmer farten og kører til Toscana, hvor vi mødes først på eftermiddagen. Vi cykler ikke den første dag.

Tilkøber du fly sender vi flytiderne senere.
Vi tager forbehold for ændringer af flytider. Mødetid 2 timer før.

Du skal forvente en mellemlanding undervejs.
Vi forsøger at planlægge fly ankomst i Italien, således at gæster fra Billund og Kastrup kan følges til hotellet i samme bus. Det må forventes kortere ventetid indtil hele gruppen er samlet.

Dag 2

Dato : 9. oktober 2023

Piazza dei Miracoli + Monteserra

-
Vi starter med at køre til Pisa, hvor vi besøger det berømte skæve tårn og den smukke Piazza dei Miracoli, hvor du også kan finde andre imponerende bygninger som Pisa Katedral og Baptistery. Derudover rummer byens centrum mange historiske og kulturelle seværdigheder.

Vi finder et sted at spise frokost på vejen tilbage, hvor vi stopper på en af de lokale restauranter og nyder traditionelle toscanske retter og et glas vin. På vejen hjem kører vi gennem de små middelalderbyer og se de smukke naturscenerier i de fredede naturparker.

Distancen ca. 85 km

Dag 3

Dato : 10. oktober 2023

"Ville Lucchesi", Vinbyen Montecarlo, Pinocchios fødested i Collodi og bymuren i Lucca

-
Der venter en spændende tur, hvor I vil opleve mange af de smukke områder og seværdigheder i Toscana. Montecarlo er kendt for sin vinproduktion, og det er en god mulighed for at smage nogle af de lokale vine og nyde det maleriske landskab.

Collodi, som er Pinocchios fødested, er også en interessant destination, og det vil være en god mulighed for at lære mere om historien om denne verdenskendte figur. Vi afsætter tid til at spise frokost på en restaurant i Collodi og prøve nogle af de lokale toscanske retter.
Der er tid til en gåtur rundt i byen, hvor du kan se skulpturere og evt. købe en souvenir figur med hjem.

På vejen til Lucca vil I passere flere smukke villaer, der er kendt for deres arkitektur og historie, og I vil også have mulighed for at se Luccas imponerende bymur og udforske byens charmerende gader og pladser.

Hvis du ønsker mere tid til at udforske Lucca på egen hånd, kan du informere guiden og finde din egen vej tilbage til hotellet. Samlet set vil det være en dag fuld af kultur, natur og lækker mad, og en god måde at opleve nogle af Toscanas bedste seværdigheder og skønheder.

Distance ca. 61 km

Dag 4

Dato : 11. oktober 2023

Foredrag, virksomhedsbesøg, smagning af olivenolie og forfriskende is

-
Vi sætter kursen mod Montecatini Alto og Antico Podere Cavozzoli, som er en spændende biologisk olivenproducent, hvor vi får mulighed for at lære mere om deres arbejde og smage på deres produkter. En guidet tur rundt på farmen gør oplevelse helt særlig.

Bliver bliver i området og finder en restaurant, hvor vi spiser frokost. Det giver jer mulighed for at prøve nogle lokale retter, som er lavet med de olivenprodukter, I netop har smagt på.

Efter frokosten tager vi turen vestpå og stopper ved Gelateria "La Baracchina" i Pescia, som bliver en velsmagende oplevelse, da stedet er kendt for deres lækre is og dejlige beliggenhed ved floden.

Distance ca. 50 km

Dag 5

Dato : 12. oktober 2023

Serchio floden, fredede naturområder, Middelhavet og besøg på Puccini museet i Torre del Lago

-
Vi starter med en fantastisk cykeltur langs floden Serchio og det fredede område Parco Regionale Migliarino, San Rossore. Det er en smuk rute med mange muligheder for at opleve den toscanske natur og kultur.

Villa Puccini ved Torre del Lago er en historisk perle. Puccinis musik vil helt sikkert skabe en atmosfære, der er både smuk og stemningsfuld. Museet er en spændende mulighed for at lære mere om Puccinis liv og arbejde.

På Lago Massaciuccholi kan turister komme på bådtur, som er en dejlig måde at slappe af og nyde søens skønhed. Vi griber muligheden spiser frokost ved søen - måske også en kop kaffe inden vi kører hjemad.

Der er lagt op til en fantastisk cykeltur og et dejligt besøg ved Villa Puccini og Lago Massaciuccholi.

Distance ca. 89 km

Dag 6

Dato : 13. oktober 2023

San Miniato, trøfler, vinproduktion og virksomhedsbesøg med smagning

-
Dagens udflugt går til San Miniato Basso, der er kendt for sine trøfler. Vi skal naturligvis smage på en af områdets mest berømte specialiteter og besøge Piazza della Repubblica. Det er også en smuk by med en rig historie og kultur, som vi bruge lidt tid på at udforske.

Efter frokost skal vi besøge en af de mange vingårde i Toscana for at se, hvordan vinene bliver produceret og naturligvis smage på den. Toscana er kendt for sine vine, og det er en unik oplevelse at smage dem på deres hjemmebane.

Husk at nyde turen og opleve alt, hvad området har at byde på. God tur!

Distancen ca. 65 km

Dag 7

Dato : 14. oktober 2023

Halvdagstur og tid til afslapning

-
Pizza og Italien hører sammen
Når man siger Italien, forbinder vi det ofte med pizza og derfor cykler vi ud for at udforske pizzaens hemmeligheder. Det handler om at gøre sig umage, for du skal forberede din frokost på ægte italiensk maner - naturligvis med lidt hjælp.
Buon appetito

Vi forsøger at være hjemme i god tid til at få afleveret cyklerne og nyde hotellet.
Der skal også være tid til afslapning og evt. en tur i poolen

Distance ca. 45 km

Dag 8

Dato : 15. oktober 2023

Hjemrejse

Efter en dejlig uge er det tid til at tage afsked og vende retur til Danmark.

Kør-selv planlægger selv hjemrejsen efter morgenmaden.

Har du tilkøb fly oplyses tiderne i god tid inden rejsen.

Vores gennemgående formål med alle turene er:

 • Sikkerhed
 • Vi cykler sammen og alle skal med hjem
 • Vi hygger os og har det sjovt
 • Vi får motion på en sjov måde
 • Masser af oplevelser

Guide:

Steen Bach

Autentisk vingård med sjæl

Tenute di Badia er en hyggelig familie drevet vingård omgivet af smukke vinmarker, men stadig perfekt beliggende i forhold til seværdighederne i området. Den landlige beliggenhed kan føles som om man er langt væk fra alting, men i virkeligheden opholder man sig blot få minutters gang fra nærmeste indkøbsmuligheder og indkøbscenter og tæt på bjergbyen Montecarlo.

Den tilhørende grønne have med privat swimming pool indbyder til afslapning og der vil også være rig mulighed for at gå på opdagelse i vinproduktionen.

Sådan bor du:

I bor i lejligheder med eget bad, soveværelse og stue med et lille køkken. Alle lejligheder er udstyret med fladskærms-tv, sengetøj, håndklæder og køkkenmaskiner.
Der er gratis Wi-Fi.

Du kan også bo alene i et værelse mod tillæg.

Der er et aflåst rum til opbevaring af cykler samt vaskefaciliteter.

Opholdet er med halv pension, som nydes på gårdens hyggelige restaurant.

Cykelopbevaring

Cyklerne - både leje og egne cykler, står sikkert i et aflåst rum på hotellet om natten.

            

Cyklen er inkluderet i prisen

Vi har gjort det nemt for dig og har inkluderet 6 dages cykelleje i prisen.
Hertil har vi inkluderet fuld forsikring på cyklerne i prisen, så der ikke kommer nogle overraskelser hvis uheldet skulle være ude. 

Cyklerne lejes 6 hele dage (søndag - fredag) 

Ved cykelleje skal du huske følgende:

 • Gode sko du kan cykle og gå rundt i. 
 • Tøj du kan bevæge dig i og som er egnet til at være aktiv. 
 • Lille behagelig rygsæk, hvor du kan have en drikkedunk, ekstra tøj, pung og evt. lidt energi. 
 • Cykelhjelm **VIGTIGT! Ingen hjelm = igen cykling i Italien**
 • Evt. beslag til din GPS, hvis du medbringer sådan en (ikke nødvendig, da guiden kender vejen)

Cykeltype

KALKHOF - ENDEAVOUR 3.B MOVE

Se mere - KLIK HER

 • Bosch Performance Line smart systemdrev med 75 Nm
 • Integreret Bosch PowerTube-batteri med valg af kapacitet på 625 eller 500 watt
 • Rækkevidde op til 120 km*
 • Shimano MT200 hydrauliske skivebremser

 * Med forbehold for tekniske ændringer uden varsel. Der tages forbehold for fejl og mangler.

 • Ophold i delt dobbeltværelse på lækker vingård.
 • Rundvisning på vingården hvor vi bor og se produktionen
 • Adgang til at købe vin direkte fra vingården
 • Fri adgang til pool område
 • Halvpension på hotellet (morgen- og aftensmad)
 • Cykelleje i 6 dage
 • Forsikring af cyklen i lejeperioden
 • Rundvisning på olivenolie produktion
 • Besøg på vingård med vinsmagning
 • Lav din egen pizza besøg
 • Daglige planlagte cykelture
 • Dansk cykelguide
 • Rejsegarantifonden

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring - BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring - BESTIL HER

Årsrejseforsikring - BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 • Enkeltværelse
 • Flytransport tur/retur inkl. transfer mellem lufthavn/hotel * 
 • Frokost
 • Kaffe- og kage stop
 • Drikkevarer
 • Forsikringer

*Der tages forbehold for ændringer i flytider og lufthavne. 

Der er ingen anmeldelser endnu.

Be the first to review “TOSCANA PÅ ELCYKEL”

Vent venligst...

Ingen detaljer fundet

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.