Er du til cykelrejser hvor du flytter dig fra hotel til hotel, så er du landet det helt rigtige sted.

Som overskriften antyder, betyder det at vi flytter os i løbet af rejsen. Rejsen er en såkaldt A til B rejse hvor vi hver dag skal køre en forudbestemt etape frem til det næste hotel. Denne rejseform gør at man får oplevet rigtig meget i løbet af rejsen, da naturen konstant ændrer sig.

Forskellige sværhedsgrader

Vi har vores populære tur til Paris, som køres hvert år i den afsluttende uge af Tour de France og vil du lidt mere udfordrenden bjergkørsel, er der turen i de Italienske Alper, hvor du undervejs prøver kræfter med indeholder legendariske stigninger – blandt andet Passo dello Stelvio. Du kan også tage med til Sicilien hvor vi i 2023 har vores pioneertur fra Barcelona til Gibraltar – en tur der i dén grad kan udfordre selv den bedste motionsrytter.

Du behøver dog ikke køre udenlands, for at få en fantastisk cykeloplevelse, for de findes nemlig i stor stil i vores eget dejlige danske land!
Vi arbejder på højtryk for at få turene i Danmark klar til 2023 sæsonen.
Glæd dig til et spændende program med et alsidigt udvalg.

Uforglemmelig social oplevelse

En cykelrejse med Papuga Holidays handler ikke kun om at få tilbagelagt en masse kilometer, men i lige så høj grad  om et hyggeligt fællesskab. Den ‘berømte’ bagsmæk er med på alle vores etapeture og danner en god basis for det gode fællesskab.

Cykling har ingen alder

Vi tilbringer mange timer sammen og med en fælles interesse for motions cykling, er alder ikke nogen hindring for et fantastisk sammenhold.

Dermed også sagt at alder ikke er nogen hindring for deltagelse og uanset om du tilmelder dig sammen med en kammerat, din veninde eller på egen hånd, så kan du glæde dig til en stor social oplevelse, som skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Vi Cykler Sammen

Fælles for alle rejser er, at det ikke handler om at komme først – men om at komme med!
Vi cykler sammen hele vejen og der er ingen der efterlades undervejs.

Ophold på gode hoteller & kroer

Uden mad og drikke duer cykelheltene ikke!
Vi har lavet cykelrejser igennem mange år og ved hvor vigtigt det er, at få tanket depoterne godt op, inden næste dags etape kalder. Det gør man bedst ved noget god og solid mad og ikke mindst en god seng at sove, så vi samarbejder derfor kun med gode hoteller og kroer, som ved hvad vi har brug for undervejs.

Der er ligeledes styr på de praktiske detaljer omkring aflåst cykelopbevaring og evt. mulighed for vask af cykel

Servicebil

Alle etapeture har tilknyttet en servicebil, som medbringer forplejning og fragter jeres bagage imellem hotellerne