Oplev vores dejlige danske land på 2 hjul

Smukke landskaber, overvindelige bakker og et godt tråd i pedalerne. Cykelferie i Danmark er populært. Det danske land byder nemlig på et hav af cykelveje, der er oplagte for glade cykelentusiaster og med Papuga Holidays har du mulighed for at opleve Danmark på en uforglemmelig cykelferie. 

Det kan godt være at vi ikke har bjerge, men til gengæld har vi masser af idyllisk landskab, betagende skove og ikke mindst de imponerende kystruter, hvor vi både får vind i håret og et fantastisk udsyn ud over det danske hav.
Vi kører fortrinsvist på mindre veje med minimal trafik, specielt anlagte cykelveje, cykelstier og nedlagte jernbanespor.

Det handler ikke om at komme først, men om at komme med og du kan glæde dig til en cykelferie hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. 

Servicebiler og serviceteam 

På etapeturene er der servicebiler og serviceteam med og der vil ligeledes altid være en holdkaptajn fra Papuga Holidays, som har det overordnede ansvar for at der køres forsvarligt og sikkert på de danske veje.  
Der vil være et tilbud om fællestræning forud for cykelferien, hvor der samtidig vil være mulighed for at lære de øvrige deltagere at kende. Dette gør kun oplevelsen og glæden til turen endnu bedre. 

Uforglemmelig social oplevelse

En cykelferie i Danmark handler ikke kun om at cykle, men i lige så høj grad om et fantastisk socialt fællesskab på holdene. Vi bruger mange timer sammen på cyklerne, men vi har også en del fritimer, hvor vi hygger os ved bagsmækken samt ved den efterfølgende fælles aftensmad på hotellet. 

Alle er velkomne og uanset om du tilmelder dig på egen hånd eller sammen med en eller flere du kender, så venter der en stor social oplevelse, som ofte skaber nye venskaber på kryds og tværs.