MOUNTAINBIKE

Væk fra vejen og ud i naturen – MTB rejse

Det er ingen hemmelighed at vi elsker at køre på mountainbike og vi kan ikke lade være med at afsøge alle mulige små grusveje, stier og spor, som kommer på vores vej.
Når vi planlægger mountainbike rejser i udlandet, har vi altid været i kontakt med de lokale eksperter først, da de kender sporene og terrænet bedre end nogen anden. På den måde får vi mulighed for at vise jer det bedste af det bedste på destinationer vi tilbyder indenfor mtb rejser.

Koncept

Det handler naturligvis om at komme væk fra de trafikerede veje og ud i naturen. Som udgangspunkt tilbyder vi daglige rundture, så vi får set mest muligt på destinationen, når vi er afsted på en mtb rejse.
Samtidig lægger vi fokus på at det bliver en social oplevelse, hvor vi hygger os og har det sjovt.
Undervejs finder vi enten en cafe og spiser frokost eller også har vi medbragte madpakker med, som vi spiser i naturen.
Ruterne på vores mtb cykelrejser tager typisk 5-6 timer at køre igennem – uden vi har travlt.
Hver dag når vi kommer retur til hotellet hygger vi os sammen og får lidt koldt at drikke mens vi taler om dagens oplevelser.
Vi spiser sammen hver aften og prioriterer det sociale fællesskab højt.

Niveau på mountainbike ferie

Mountainbike rummer flere niveauer lige fra almindelig hyggetur i skoven til hæsblæsende nedkørsler.
Men lad os slå det fast med det samme – vores koncept handler i stor stil om at opleve naturen og samtidig komme derud hvor bilerne ikke kan komme.
Vores mountainbike rejser henvender sig typisk til dem der nyder at komme ud i naturen og få motion, hvor der også er plads til lidt moderat spænding – ikke mere end alle der cykler jævnligt kan være med.
Det er en fordel at du har lidt erfaring med at køre på mountainbike og har prøvet kræfter med at køre i skoven og en lille smule single track.
De destinationer vi tilbyder som mountainbike ferie har ofte kuperet terræn, som kræver lidt styrke at køre i, men formålet er at alle med 1-2 års erfaring kan være med.
Vi tilbyder typisk 1-2 niveauer afhængig af destinationen på den pågældende mtb ferie, så hold øje med sværhedsgraden og beskrivelsen på mtb rejsen.