Støvlelandet er et fantastisk rejsemål for aktiv ferie og de mange smukke regioner byder på både vandreferie og cykelferie i flere afskygninger.

Tag med på cykelferie i Toscanas rullende bakker eller pak vandreskoene og tag med på en skøn vandreferie med alsidige vandreture igennem vinmarker, idylliske landsbyer med fantastisk udsigt til Middelhavet. Er du til vandring i bjergene byder det nordlige Toscana på en vandreferie kombineret med vandring, betagende udsigter og kulturelle.

I det centrale Italien ligger Umbrien – også kendt som ’Italiens Grønne hjerte’ der med sit idylliske landskab og autentiske charme kan tage pusten fra enhver. Med ophold i en af de smukkeste landsbyer i Italien, er rammene satte for en fortryllende cykelferie eller vandreferie i smukke grønne omgivelser og hvor en fredelig og afslappet livsstil i dén grad er med til at gøre din ferie mindeværdig.

Uanset om du vælger at opleve Italien på to hjul eller til fods, får du en enestående mulighed for at komme helt tæt på landets smukke natur og ikke mindst opleve den italienske charme og spændende kultur.