Cykelferie i Spanien

Den charmerende solklassiker er med sit alsidige landskab, perfekte cykelterræn samt gæstfrie befolkning et af danskernes absolutte foretrukne rejsemål.
Det er nemt at komme hertil og uanset om du er til en cykelferie på racercykel eller gravelcykel, er Spanien med sin mangfoldighed og milde klima, genialt til cykling.

På en cykelferie i Spanien får du rig mulighed for at bevæge dig rundt i de smukke spanske landskaber, samtidig med at du er aktiv på din ferie. Genial kombination!

Flere destinationer

Vi har udvalgt de bedste destinationer og tilbyder rejser til både Nord og Sydspanien, på cykeløen Mallorca samt på flere af de Kanariske øer.
Dette naturligvis med tanke på, at du skal opleve nogle af de mest populære cykelruter, samtidig med at du overlader det praktiske omkring rejsen til os.

Etapetur eller cykelferie

Er du på jagt efter en spændende udfordring, kan du tage med på vores etapetur fra Barcelona til Gibraltar, eller du kan tage med på vores populære cykelferie på Mallorca på tidspunkter, hvor klimaet er helt perfekt til en uges cykelferie.
Gran Canaria kan med sit oplagte terræn og milde klima året rundt, er en perfekt vinterdestination til cykelferie i de danske kolde og våde vintermåneder.

Cykelrejser med et hyggeligt fællesskab 

En cykelferie med Papuga Holidays er sammensat med fokus på både cykling i naturskønne områder og ikke mindst det hyggelige sociale fællesskab som i dén grad ke