Guide: Ja - dansk Pension: All Inclusive Transport: Fly Rejse: El-cykle Rejseform: Gruppe
 • Mallorca
 • Program
 • Hotel
 • Cykel
 • Guide
 • Vejr
 • Niveau
 • Rejsen inkluderer
 • Tilkøb
 • GOUDA Rejseforsikring
 • Downloads
 • Reviews
 • Booking

MALLORCA FOR ALLE

- FERIE PÅ ELCYKEL -

16. marts - 23. marts 2024       

4. maj - 11. maj 2024

22. juni - 29. juni 2024                   

28. september - 5. oktober 2024 

5. oktober - 12. oktober 2024     

Cykelrejse på el-cykel, hvor alle kan være med

Denne tur henvender sig til alle der ønsker at opleve Mallorca helt tæt på og opdage nye områder, som ganske få har oplevet. 
Alle kan være med, da turen foregår på de nyeste og bedste el-cykler, som har en rækkevidde på ca. 80 km. der gør at vi kan opleve store dele af øen. 

Det er ikke uden grund, at Mallorca også går under navnet Europa's Cykelparadis!
Det milde klima og det perfekte cykelterræn indbyder til, at udforske øen på to hjul, samtidig med at du får rig mulighed for at slappe af og hygge dig med andre glade gæster.

Vær aktiv på din ferie og oplev Mallorcas uspolerede skønne naturoaser på 2 hjul. Vores danske cykelguide tager dig med ud på små bjergveje, igennem charmerende landsbyer og vi skal nyde en kop kaffe på de hyggelige caféer, hvor de lokale også mødes. 

Forårsvarmen kommer tidligere til Mallorca end mange andre steder i Sydeuropa. Efter en lang, kold og mørk vinter i Danmark, glæder vi os til at mærke solens lys og varme, samt dufte hvordan naturen begynder at spirer.  

Vores udgangspunkt er et lækkert cykelhotel beliggende i Puerto de Pollenca på øens nordlige del, hvorfra vi har direkte adgang til cykel terrænet, der starter lige bag hotellet. De kendte Tramuntana-bjerge i øst har vi udsigt til fra hotellet, men det lidt mindre udfordrende landskab i det fladere lavland ligger også i nærheden af hotellet.

Vores erfarne danske cykelguide har et indgående kendskab til Mallorca’s fantastiske cykelterræn og I kan glæde jer til en cykelferie der indeholder smukke afsidesliggende cykelruter, besøg på små lokale vingårde, betagende udsigtspunkter og hygge på de lokale caféer i de mange små landsbyer.

Cykelferie med fokus på det sociale

Vores koncept indeholder naturligvis cykling, men i særdeleshed også det hyggelige fællesskab, hvor vi har det sjovt sammen med andre motionscyklister, der elsker at være aktive på deres ferie.

Vores all inclusive koncept gør det nemt og er med til at danne rammen for en cykelferie med et hyggeligt fællesskab. 
Vi afslutter cykeldagen med en kold forfriskning ved pool baren og traditionen tro, vil der også være mulighed for en before dinner drink i forbindelse med guidens daglige briefinger omkring næste dags tur. 

Pakkerejse med meget inkluderet

Vi har gjort det nemt for dig og tilbyder en pakkerejse hvor mest muligt er inkluderet
✅ Fly fra Billund eller Kastrup
✅ Lufthavnstransfer fra lufthavn til hotel tur/retur
✅ Ophold på lækkert cykelvenligt hotel
✅ Fri adgang til SPA område 
✅ All inclusive / Halvpension - afhængig af periode. 
✅ Daglig planlagte cykelture
✅ El-cykel leje inkl. fuld forsikring
✅ Dansk cykelguide

Kort sagt  - vi sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om, at cykle, slappe af og nyde det gode fællesskab.

Glæd dig til en uges cykelferie på Mallorca med Papuga Holidays

©micerstudio

Glæd dig til en uges cykelferie på elcykel med masser af hygge og socialt fællesskab med andre gæster.

Itineraries

Dag 1

Ankomst

Uge 39 + 40 (lørdag - lørdag)
København kl. 06:30
Palma kl. 09:25
------------------
Billund kl. 07:10
Palma kl. 10:00

Uge 12 - 2024 (lørdag - lørdag) ** Forventet flytider **
København kl. 16:40
Palma kl. 19:40
------------------
Billund 11:00 med mellemlanding
Palma 17:10

Vi tager forbehold for ændringer af flytider. Mødetid 2 timer før.

Transfer til hotellet - lidt ventetid må påregnes indtil alle er samlet.

Dagen er til afslapning, hvor hotellet faciliteter kan nydes. Der er bl.a. et SPA område som er åben til fri afbenyttelse (kun for voksne) og der kan bestilles massage (tidsbestilling).

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 2

Time : 9:00

1. cykeldag

Kl. 08:00 Morgenmad
Kl. 09:00 Udlevering og introduktion af cykler
Kl. 09:30/10:00 Afgang fra hotellet

Den første dag handler det om at blive komfortabel med cyklen, klimaet og de øvrige deltagere, så vi har planlagt en rute, hvor der er plads til det hele.

Campanet - ca. 47 km
Vi starter lige bag hotellet og følger de små veje forbi Pollenca golfklub.
Her har vi en kort stykke på landevejen inden vi igen drejer fra og bevæger os igennem vin dalen, hvor vinmarker snor sig på begge sider af vejen. Samtidig har vi udsigt til bjergkæden Sierra de Tramuntana, der danner rygsøjlen på Mallorca.
I byen Campanet holder vi en velfortjent kaffepause på én af de hyggelige caféer på byen torv Placa Major.
Derfra går turen videre til nabobyen Búrger, der også er en lille hyggelig by beliggende på en bakketop, inden vi når frem til Sa Pobla, der er en større by ca. 15 km uden for Alcudia.
Vi cykler igennem byen med de mange ensrettede gader og det hyggelige torv inden vi har ca. 10 igennem et landbrugsområde, der senere går over i et sumpet siv-område før vi rammer kysten igen.
Vi kører bagom Alcudia så vi undgår trafikken gennem byen - det er jo stadig første dag på cyklerne - inden vi når ud til kystvejen, som er et flot syn på vejen retur.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 3

Time : 9:00

2. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Cala Sant Vicent, Pollenca, La Victoria og Alcudia - 49 km
Vi starter dagen bag hotellet og kører vi af små veje ud til den lille hyggelig og eksklusive ferieby Cala Sant Vicent, hvor der er turkisblåt hav og smukke sandstrande. Byen var oprindelig en lille fiskerby, men har gennem årene udviklet sig til et eksklusivt feriemål på den nordlige del af Mallorca.
Vi kører retur af samme vej ind mod Pollenca (den gamle by), der med sine stenbelagte små kringlede gader virker uspoleret og meget charmerende.
Vi holder en kaffepause ved bunden af Calvari trappen, der med sine 365 trin er en udfordring for de fleste. Hvis du har energi, så tag evt. turen derop og tæl selv efter 😀👍
Vi snor os ud gennem de små smalle veje og fortsætter på "gede stierne" ned til Alcudia (den gamle bydel) hvor vi fortsætter ud til det gamle kapel Ermita de la Victoria, som ligger på en bjergtop. Herfra kan vi nyde udsigter over Pollenca bugten.
På vejen retur stopper vi ved den gamle bydel i Alcudia (husk cyklelås) og går en tur gennem byen. Har du lyst til at bruge længere tid i byen, så ligger hotellet kun 5 km derfra og det er let at finde retur.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 4

Time : 9:00

3. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Cap de Formentor - 46 km
I dag skal vi ud på en af de absolut smukkeste ture, der er på Mallorca og du kan godt begynde at glæde dig.
Vi starter langs kysten ud til Puerto Pollenca, hvor vi finder opkørslen til udsigtspunkter Mirador de Es Colomer, som er den første del af turen. Vi stopper, så du kan gå op til udsigtspunktet ud mod Cap de Formenter. Herfra cykler vi ned af hårnålesvingene - de er ikke så slemme så bare rolig - men vi får fantastiske udsigtsglimt undervejs, så husk at sæt farten ned og nyd udsigten.
Nede i bunden drejer vejen fra og vi fortsætter ud gennem skoven til stigningerne begynder igen. Det var i øvrigt her, at Simon Spies ofte opholdt sig når han var på Mallorca.
Det bjergrige terræn fortsætter, men vejen er rigtig god, så du kan roligt stoppe op og nyde udsigten og tage gode billeder. Undervejs vil du højst sandsynlig møde vilde geder der græsser i vejkanten.
For enden af vejen får du den fantastiske udsigt til fyrtårnet der ligger på Cap de Formenter, som er et helt unikt billede. Adskillige reklamefilm er optaget herude og betragtes som et af de flotteste steder på Mallorca. Tag dig god tid og ny udsigten.
Vi skal samme vej retur, men du vil med garanti opleve nye udsigtspunkter som er betagende.
Undervejs samler vi op, således alle er med.
Hvis der er strøm nok på batterierne kan vi tage turen op til Talaia d'Albercutx, hvor der er en fantastisk flot udsigt.
På turen ned fra bjerget får du en virkelig flot udsigt over Puerto de Pollenca inden vi kører retur til hotellet.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 5

Time : 9:00

4. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

BiniVista - 80 km
**OBS medbring €40 til hjemmelavet tapas, vinsmagning og rundvisning**
Betales direkte til vingården.
I dag skal vi ud på en længere tur, som heldigvis er relativ flad og ikke tager så meget strøm.
Vi skal ud og besøge den danske iværksætter Søren Svenningsen, der tilbage i 2017 fik idéen om at skabe en unik vingård på Mallorca, og samme år blev Bodega BiniVista grundlagt. Siden da har han arbejdet meget hårdt for at gøre drømmen til virkelighed, og han har købt cirka 30 hektar førsteklasses areal - en del af den berømte Vi de la Terra Mallorca, der ligger i hjertet af den største vinregion på Mallorca. Dette giver ham et fantastisk potentiale for at producere nogle virkelig gode vine.
Han plantede de første 21 hektar vinstokke i marts 2018, og i 2020 tilføjede han yderligere 5 hektar, hvilket øger det samlede vinmarksareal til nutidens 26 hektar.
Søren er oprindeligt uddannet jurist, men i 1993 besluttede han sig for at kaste sig ud i forskellige iværksættereventyr. Han startede flere virksomheder i forskellige brancher, herunder vin, genbrug af glas, software og hardware, digital skiltning, medicinsk udstyr og software, ejendomsudvikling og et pro-cykelhold.
Du kan roligt glæde dig til en unik oplevelse, når Søren viser sin vingård frem.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Day 6

Time : 9:00

5. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Lluc klosteret - 62 km
I dag går turen op i Serra de Tramuntana bjergene, hvor vi starter med at køre ud gennem den Schweiziske dal indtil vi rammer stigninge til Coll de Femenia - også kendt som kvindebjerget.
Her venter 7 km jævn stigning på ca. 6% hele vejen op til toppe i 515 meters højde.
Derfra går turen ned til Santuari de Lluc, der er Mallorcas første kloster og som stadig funger som kloster den dag i dag. Udover at være et kloster er der også indrettet et sparsomt hotel, hvor man kan bestille en overnatning i de gamle klosterceller, hvor lyset bliver slukket kl. 22.
Ved klosteret holder vi en kaffepause.
Derfra kører vi op til Coll de la Batalla hvor der venter en flot nedkørsel med serpentiner sving ned til Caimari. På vejen retur stopper vi ved Campanet Caves, hvor der er mulighed for at komme ind og kigge (afhængig af åbningstider).
Det er en bjergrig og smuk tur, hvor I kan nyde bjergene og den flotte udsigt.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Day 7

Time : 9:00

6. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Ud i det blå - guiden viser vejen
Vi er retur til fælles frokost på hotellet.

Cyklerne afleveres sidst på dagen.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Day 8

Hjemrejse

Uge 39 + 40
Palma kl. 19:55
København kl. 22:55
-----------------------
Palma kl. 11:20
Billund kl. 14:15

-
Uge 12
Palma kl. 20:25
København kl. 23:25
-----------------------
Palma kl. 18:15 med mellemlanding
Billund kl. 23:20

Vi tager forbehold for ændringer af flytider.
Guiderne vil oplyse de nøjagtige afhentningstidspunkter.

Hotel Club Del Sol

UGE 12 (16/3 - 23/3 2024)

UGE 40 (28/9 - 5/10)

UGE 41 (5/10 - 12/10)

Se mere - klik her

Club Del Sol hører med under A10 Hotels, som er en anerkendt hotelkæde. Hotellet er blandt de bedste der henvender sig til cyklister. Det har nogle fremragende faciliteter, hvor bl.a. vores cykeludlejer har en afdeling, men du finder også lækre omgivelser og 2 swimmingpools omgivet af palmer.

Der er cykelcenter, minigolf og spillelokale. Fitnesscentret og spaen er forbeholdt voksne og har sauna, termiske bade og forskellige behandlinger, herunder massage (tilkøb).

Resortet byder på aktiviteter, shows og et komplet underholdningsprogram. Der er bar, en traditionel restaurant med morgenbuffet og et lille supermarked.

Fra Club del Sol har du gåafstand til både stranden og det hyggelige torv i Puerto de Pollenca, hvor der ligger mange hyggelige restauranter.

Ophold på Club del Sol er med All Inclusive

All Inclusive (morgenmad og aftensmad)
- Morgenmad 08:30 - 10:30
- Frokost ved pool bar a la carte 12:00 - 16:00
- Aftensmad buffet 18:30 - 21:00
- Drikkevarer 08:00 - 00:00 (vand, kaffe, te, husets vin, sodavand, fadøl, og lokal alkohol)
- Alkohol der ikke er lokal, opkræves der ekstra for

 
 

Cyklen er inkluderet i prisen

Vi har gjort det nemt for dig og har inkluderet 6 dages cykelleje i prisen.
Hertil har vi inkluderet fuld forsikring på cyklerne i prisen, så der ikke kommer nogle overraskelser hvis uheldet skulle være ude. 

Vores lokale samarbejdspartner Wheels Sport gør det nemt for dig. De har aflåst cykelstald på hotellet og det er derfor let for dig, at hente og aflevere din cykel og samtidig hjælper de med at indstille cyklen ved udlevering og hjælper også gerne med at montere evt. ekstra udstyr, hvis du har brug for det. 

Cyklerne lejes 6 hele dage (søndag - fredag) 

Ved cykelleje skal du huske følgende:

 • Gode sko du kan cykle og gå rundt i. 
 • Tøj du kan bevæge dig i og som er egnet til at være aktiv. 
 • Lille behagelig rygsæk, hvor du kan have en drikkedunk, ekstra tøj, pung og evt. lidt energi. 
 • Cykelhjelm **VIGTIGT! Ingen hjelm = igen cykling på Mallorca**
 • Evt. beslag til din GPS, hvis du medbringer sådan en (ikke nødvendig, da guiden kender vejen)

Vi kører på forskellige typer cykler. 

E-TREKKING BIKE / RIESE&MÜLLER NEVO 3

E-SPORT BIKE / RIESE&MÜLLER ROADSTER

E-CITY BIKE / RIESE&MÜLLER SWING 3

Riese & Müller elcykler er anerkendt som værende af høj kvalitet. Virksomheden har et godt ry for at producere pålidelige og innovative elcykler. Her er nogle af de grunde, hvorfor mange mennesker anser Riese & Müller elcykler for at være gode:

 1. Kvalitet: Riese & Müller bruger førsteklasses komponenter og materialer i deres elcykler. De har omdømme for at levere holdbare og pålidelige cykler, der kan modstå daglig brug og forskellige terrænforhold.

 2. Ydeevne: Elcykler fra Riese & Müller er kendt for deres høje ydeevne. De er udstyret med kraftfulde motorer og avancerede batterisystemer, der giver en jævn og kraftig assistance under kørslen.

 3. Design: Riese & Müller lægger vægt på design og æstetik. Deres elcykler er både funktionelle og stilfulde, og de tilbyder forskellige modeller, der passer til forskellige formål, som f.eks. bykørsel, turcykling eller transport af last.

 4. Innovation: Virksomheden er kendt for at være innovativ og integrerer avanceret teknologi i deres elcykler. De forsøger altid at forbedre og optimere deres produkter med de nyeste funktioner og systemer.

Vores gennemgående formål med alle turene er:

 • Sikkerhed
 • Vi cykler sammen og alle skal med hjem
 • Vi hygger os og har det sjovt
 • Vi får motion på en sjov måde
 • Masser af oplevelser

Guide:

Steen Bach

Marts anses for at være slutningen på vinteren på Mallorca.

Der er kun en lille chance for regn, hvor typen af regn er ret moderat eller let. Kraftig regn er yderst usædvanligt. Der må forventes overskyede perioder, og der er normalt omkring 43% skydække.
Det er stadig lidt køligt til havbadning med en vandtemperatur på gennemsnitligt 14 grader C. 
Der kan forventes seks til syv timers solskin, men det afhænger af skydækkets tykkelse.
Der er i gennemsnit otte tågedage, og marts er generelt den mest blæsende måned, uden at det kan sammenlignes med blæst i Danmark. 
Marts et godt tidspunkt at besøge nogle af Mallorcas smukke steder, som vi naturligvis kommer forbi på denne rejse. 


Gennemsnitstemperaturen i Marts måned ligger på 17 grader celsius. 
Temperaturen kan dog være lavere nogle dage, men omvendt også nå op på +25 grader. 

Den gennemsnitlige nedbør er på 2,48 cm, som er det 4. laveste over hele året, hvilket gør det til en perfekt måned at cykle. 

Mallorca for alle

Som overskriften siger, er denne tur for alle der drømmer om at opleve Mallorca på en anderledes måde - nemlig på 2 hjul og med en hjælpemotor.
Vores elcykler har en rækkevidde på 80 km. som gør alle i stand til at nå de bedste udflugtsmål, få de flotteste naturoplevelser samtidig med at vi kan bevæge os på de små veje, hvor kun cyklister har adgang. 

Vi cykler i det tempo som passer gruppen, således alle føler sig trykke og kan følge med. 
Den første dag får vi en gennemgang af cyklerne og lærer hvordan de fungerer, så vi har et godt udgangspunkt på den første tur, hvor vi primært kører på mindre veje uden trafik. Det gør at vi hurtigt kan lære cyklerne at kende og blive fortrolige med dem. 


Vi tilbyder som udgangspunkt at køre alle 6 dage, som ledsages af vores danske cykelguide der kender ruten og ved hvor der kan spises frokost og købes ekstra væske undervejs, hvis man får brug for det.
Hvis der er kraftig regnvejr fra morgenstunden afventer vi til at det klarer op inden vi kører. Ligeledes tager vi forbehold for at afkorte ruten, hvis det trækker op til regn. Vejene på Mallorca kan være glatte i regnvejr og vi prioriterer sikkerheden højt. 

Alle mand ud – alle man hjem!

 • Fly tur/retur
 • 20 kg. bagage inkl. max 6 kg. håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotel t/r
 • 7 nætter på Hotel Club del Sol
 • Fri adgang til SPA området
 • All Inclusive på hotellet
  • Morgenmad 07:30 - 10:30
  • Frokost ved pool bar a la carte 12:00 - 16:00
  • Aftensmad buffet 18:30 - 21:00
  • Drikkevarer 08:00 - 00:00 (vand, kaffe, te, husets vin, sodavand, fadøl, og lokal alkohol)
  • Alkohol der ikke er lokal, opkræves der ekstra for
 • Elcykel leje i 6 dage inkl. fuld forsikring
 • Daglige cykelture
 • Dansk cykelguide

Depositum udgør 25% af rejsens pris og faktureres ved bestilling. 
Restfaktura fremsendes 70 dage før afrejse. 

 • Mad ombord på flyet t/r
 • Lokal turist skat - opkræves direkte på hotellet
 • Enkeltværelse
 • Opgradering af værelse
 • Cykeltøj
 • Private forsikringer (afbestilling & rejse)

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

 

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Ønsker du at sende tur oplysninger til andre?
 1. Carsten:

  Unik og enestående program. Du får set områder af Mallorca, som kun kan opleves på cykel.
  Spændende besøg i løbet af ugen og hvor man får lidt af det hele. Kultur, historie og kulinariske overraskelser. Alt er stort set inkluderet i prisen 👍
  PS: Meget lækkert hotel og venlig personale.

Add a review

Please wait...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.