Guide: Ja - dansk Pension: Halvpension Transport: Fly,Kør-selv Rejse: Racer Rejseform: Gruppe
 • OM REJSEN
 • **BESTIL HER**
 • PROGRAM
 • LEJ ELLR MEDBRING CYKEL?
 • CYKELNIVEAU
 • CYKELDAGEN
 • HOTEL
 • LEDSAGER
 • BESTIL & BETAL
 • INKLUSIV
 • TILKØB
 • GOUDA forsikring
 • FLYTIDER

Cykelferie i Altea og Calpe
- ét af Europa's bedste cykelområder

Den 23. - 30. september 2024 (uge 39) 
Den 4. - 11. april 2025 (uge 15) kommer snart til salg 
Den 2. - 9. maj 2025 (uge 19) kommer snart til salg

En perfekt blanding af kystruter, udfordrende bjergstigninger og en levende cykelkultur

Det er ikke uden grund at Altea og Calpe er en yderst populær destination blandt de professionelle cykelryttere. Området byder nemlig på et varieret terræn med både flade kyststrækninger og udfordrende stigninger i de nærliggende bjergkæder, hvilket gør det til et ideelt sted for cykling på flere niveauer.
At have ruter, der også er en del af de populære cykelløb; Vuelta a España, tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen, da det giver os rig mulighed for, at køre på de samme veje som nogle af verdens bedste cykelryttere. Desuden giver den minimale trafik og mere end 300 solskinsdage årligt, de ideelle betingelser for at nyde en cykelferie uden bekymringer.

Alt i alt er Altea/Calpe virkelig et drømmested, hvor du kan udfordre sig selv, nyde den rene glæde ved cykling og samtidig være en del af et hyggeligt fællesskab med ligesindede cykelmotionister.

Meget mere end cykling

På en cykelferie med Papuga handler det ikke kun om at cykle, men i lige så høj grad om at hygge sig og nyde det gode fællesskab der kendetegner vores cykelferier. Når du cykler rundt i Altea og Calpe, får du ikke kun god motion og fantastiske udsigter; du gør det det nemlig sammen med ligesindede cykelmotionister, der også er afsted for at nyde både cykling og det hyggelige fællesskab. Vi deler gode tips og historier. Vi griner, vi spiser frokost og vi nyder en velfortjent afterbike efter dagens strabadser. Det er den del, hvor cykling møder det sociale – hvilket kun gør bare din cykelferie endnu sjovere.

Glæd dig til en cykelferie, hvor du ikke kun vil opleve glæden ved cyklingen, men også det særlige ved at være del af et hyggeligt fællesskab med andre cykelentusiaster.

Cykelferie med flere niveauer og forskellige ruter

Terrænet i Altea/Calpe indbyder til cykling på forskellige niveauer, hvorfor vi kører med minimum 2 niveauer hver dag.
Med niveauer, der varierer i sværhedsgrad, har vi gjort det nemt for dig at tilpasse din cykelferie, så den opfylder netop dine ønsker og behov. Du kan udfordre dig selv med motionisterne på de hårdere stigninger i bjergene, eller du kan tage bevæge dig rundt på de lidt mindre krævende ruter sammen med ærlige 25 holdet.
Afhængig af deltagerantallet er det muligt, at vi udvider med et motionist+ hold.
Du kan frit skifte imellem holdene fra dag til dag - det er dig og dine ben der bestemmer!

Hvis du er i tvivl om du kan være med på ærlige 25, kan du med fordel leje en el-racercykel. Dette er særdeles udbredt i området og er en genial måde at få alle med rundt på. Læs mere om mulighederne under fanen 'cykelleje/transport'.

Alle hold ledsages af en cykelguide fra Papuga og vi cykler sammen - både ud og hjem!

Du kan læse mere om ruter og niveauer under fanerne 'program' og 'niveau'.

Ophold på lækkert 4* hotel i Altea og Calpe

Vi samarbejder med hoteller i henholdsvis Altea og Calpe, begge er 4* hoteller, med god beliggenhed og lækre faciliteter. Der er mulighed for cykelopbevaring på begge hoteller.

Efteråret 2024:
AR Diamante Beach - beliggende i Calpe
Et lækkert luksuriøst der tilbyder elegant indrettede værelser med balkon og gratis internetforbindelse. Hotellet har også et imponerende udvalg af faciliteter, herunder 3 udendørs swimmingpools omgivet af solterrasser. Beliggenheden er ideel, kun 200 meter fra Levante-stranden og i nærheden af Calpe Havn og den ikoniske Ifach-klippe. Gæsterne kan nyde en række gastronomiske oplevelser på hotellets buffetrestaurant, der serverer lækker middelhavskøkken med show cooking. 

Forår 2025:
Hotel Cap Negret - beliggende i Altea.
Lækkert hotel der tilbyder fantastiske faciliteter og en afslappende atmosfære.
Med sin beliggenhed lige ved havet kan gæsterne nyde betagende udsigter over Middelhavet fra hotellets værelser og terrasser. Hotel Cap Negret tilbyder komfortable og veludstyrede værelser samt et udvalg af faciliteter, herunder en udendørs swimmingpool, solterrasse, restaurant, bar og gode cykelfaciliteter.
Stranden Cap Negret ligger lige ved siden af hotellet, hvilket giver gæsterne nem adgang til sandstranden og det klare vand. Derudover ligger hotellet også tæt på Calpes centrum, hvor man kan udforske lokale restauranter, butikker og seværdigheder.

Cykeltransport

På denne tur tilbyder vi cykeltransport, hvor cyklerne bliver forsvarligt pakket i kasser og transporteret til Spanien i en lukket varebil. Du behøver kun at tage pedaler og forhjul af cyklen.

Der vil være mulighed for at aflevere cyklerne i enten Rødovre eller Børkop cirka 3 dage før afrejse, og de kan hentes igen cirka 2 dage efter hjemkomsten.

Prisen for cykeltransport t/r er kr. 1350,00

Du kan også leje en cykel, eller tage den med på flyet. Læs mere om dette under fanen ' Lej eller medbring cykel'

Pakkerejse med eller uden fly

Rejsen kan bestilles som en komplet pakkerejse inklusiv fly og transfer, ophold, ½ pension og daglige cykelture, men du er også velkommen til selv at stå for fly og transfer og dermed kun bestille pakken med ophold, ½ pension og guidede cykelture.
Bestiller du med fly, er det med direkte flyvninger fra danske Billund og Kastrup (Aalborg kan tilkøbes mod et tillæg) samt lufthavnstransfer til og fra hotellet.

Bestiller du uden fly og transfer starter din cykelferie på hotellet, hvor vores passionerede guider glæder sig til, at tage imod dig.

Har du endnu ikke prøvet kræfter med det fantastiske cykelterræn i Calpe og Altea?
Hvis ikke, så venter der en sand fornøjelse og du kan godt begynde at glæde dig - det gør vi!

Vent venligst...

Ingen detaljer fundet.

Cykeltransport

På denne tur tilbyder vi cykeltransport, hvor cyklerne bliver forsvarligt pakket i kasser og transporteret til Spanien i en lukket varebil. Du behøver kun at tage pedaler og forhjul af cyklen. 

Der vil være mulighed for at aflevere cyklerne i enten Rødovre eller Børkop cirka 3 dage før afrejse, og de kan hentes igen cirka 2 dage efter hjemkomsten.

Der kommer meget mere info omkring cykeltransporten til og fra Altea/Calpe når vi kender det endelig antal cykler.

Prisen for cykeltransport t/r er kr. 1350,00 og kan bestilles frem til 2 måneder før afrejse.

Cykeltransport er med forbehold for nok tilslutning.

Cykeltransport på flyet

Du kan også tage din egen cykel med på flyet. Prisen er kr. 1.250 inkl. transfer til og fra hotellet t/r.
Skal bestilles sammen med rejsen. 

Lej en cykel i Altea/Calpe

Du kan enten vælger at medbringe din egen cykel eller leje en cykle i Altea/Calpe.

Vi samarbejder med en lokal cykeludlejer som har et bredt udvalg af cykler og cyklen kan lejes direkte på udlejerens hjemmeside - se link længere nede på siden.

Cyklerne lejes 6 dage (fra dagen efter ankomst til og med dagen før hjemrejse)

Ved cykelleje skal du huske følgende:

Pedaler, som passer til dine cykelsko (de kan også lejes, men vi anbefaler at du medbringer dine egne)
2 x drikkedunke
Cykelhjelm
Beslag til din GPS
Evt. egen saddel (cyklerne har fine sadler)
Multiværktøj til montering af eget udstyr (GPS) og pedalnøgle.
Gerne en lille baglygte - det bliver mere og mere udbredt i Spanien og er en god sikkerhed for dig selv.Det er muligt at køre på el-racercykel på Ærlige25. 

Vælg mellem Topudlejere Vi samarbejder med flere nøje udvalgte cykeludlejere i Calpe, som tilbyder premium cykler fra anerkendte mærker:

 • Topbike Costa Blanca: Oplev kvaliteten af en Pinarello, der er ideel til de mest krævende ruter.
  Denne udlejer tilbyder også el racercykler👉KLIK HER
 • Alta Bike Rental: Nyd turen på en Wilier, kendt for sin fantastiske performance og komfort. 👉KLIK HER

Niveauer

Terrænet i Altea/Calpe indbyder til cykling på forskellige niveauer og vi opretter derfor minimum 2  niveauer hver dag, som kører forskellige distancer. 
Du kan udfordre dig selv med motinisterne på de hårdere stigninger i bjergene, eller du kan bevæge dig rundt på de lidt mindre krævende ruter sammen med ærlige 25 holdet.

Nedenfor kan du se den forventede hastighed holdene forventes at køre med, samt etapedistancerne.

Bemærk at hastigheden er ud af lige landevej og ikke en gennemsnitshastighed.  På stigningerne kører vi op og ned i eget tempo, med opsamling på toppen og igen i bunden, inden fortsætter videre.
Der er ingen der efterlades ude på ruten!

Motionist (ca. 25-30 km/t ad flad vej)
Ruter på imellem 80 - 110 km

Ærlige 25 (ca. 25 km/t ad flad vej)
Ruter på imellem 50 - 80 km

Afhængig af deltagerantallet er det muligt, at vi udvider med et motionist+ hold.

Du kan frit skifte imellem holdene fra dag til dag - det er dig og dine ben der bestemmer!

Hvis du er i tvivl om du kan være med på ærlige 25, kan du med fordel leje en el-racercykel. Dette er særdeles udbredt i området og er en genial måde at få alle med rundt på. Læs mere om mulighederne under fanen 'lej eller medbring egen cykel'.

Cykeldagen

Efter en lækker og næringsrig morgenmad står guiderne klar foran hotellet, hvor vi mødes og fordeler holdene.
Afhængig af antal deltagere, kører vi hver dag med 2 forskellige niveauer og du bestemmer selv hvilket hold du vil køre på.

Vi kører fra hotellet ca. kl. 09.00 og afhængig af distancen er vi tilbage imellem kl. 14:30 og 16:30.
Guiderne har ruterne og der bliver indlagt pauser undervejs. Vi spiser frokost ude i terrænet på en af de hyggelige lokale cafeer (egenbetaling - typisk mellem euro 10-20 pr. person for en sandwich og en sodavand).

Der vil være tilbud om cykling alle 6 dage, men du er selvfølgelig velkommen til at tage en hviledag i løbet af ugen og nyde hotellets faciliteter.

Vores koncept er cykling og hygge med fokus på det sociale fællesskab

Vi afholder hver dag et kort informationsmøde, hvor den efterfølgende dags ruter gennemgås inden vi spiser fælles aftensmad ca. kl. 19.30.

4* hoteller med god beliggenhed og lækre faciliteter 

Vi samarbejder med hoteller i henholdsvis Altea og Calpe, begge er 4* hoteller, med god beliggenhed, lækre faciliteter og et højt serviceniveau. 

Efteråret 2024:
AR Diamante Beach - beliggende i Calpe
Et lækkert luksuriøst der tilbyder elegant indrettede værelser med balkon og gratis internetforbindelse. Hotellet har også et imponerende udvalg af faciliteter, herunder 3 udendørs swimmingpools omgivet af solterrasser. Beliggenheden er ideel, kun 200 meter fra Levante-stranden og i nærheden af Calpe Havn og den ikoniske Ifach-klippe. Gæsterne kan nyde en række gastronomiske oplevelser på hotellets buffetrestaurant, der serverer lækker middelhavskøkken med show cooking. 

Forår 2025:
Hotel Cap Negret - beliggende i Altea.
Lækkert hotel der tilbyder fantastiske faciliteter og en afslappende atmosfære.
Med sin beliggenhed lige ved havet kan gæsterne nyde betagende udsigter over Middelhavet fra hotellets værelser og terrasser. Hotel Cap Negret tilbyder komfortable og veludstyrede værelser samt et udvalg af faciliteter, herunder en udendørs swimmingpool, solterrasse, restaurant, bar og gode cykelfaciliteter.
Stranden Cap Negret ligger lige ved siden af hotellet, hvilket giver gæsterne nem adgang til sandstranden og det klare vand. Derudover ligger hotellet også tæt på Calpes centrum, hvor man kan udforske lokale restauranter, butikker og seværdigheder.

Der er mulighed for aflåst cykelopbevaring på begge hoteller.

Prisen er baseret på at I bor 2 sammen i et delt dobbeltværelse, men det er også muligt at bestille enkeltværelse (kr. 2.100,00 for en uge) så længe vi har værelser til rådighed.
OBS begrænset antal. 
Enkeltværelse skal bestilles sammen med rejsen.

Pension

Opholdet er med morgen- og aftensmad på hotellet.

Frokosten er egenbetaling og nydes ude på ruten på nogle af de små hyggelige caféer vi møder undervejs. 

Tag din ledsager med til Altea/Calpe

Tag din ledsager med til Altea/Calpe og lad ham/hende hygge sig med de andre ledsagere, mens du tramper i pedalerne om dagen. 

Der vil være rig mulighed for, at slappe af i hotellets skønne omgivelser, opleve de hyggelige bydele, eller til at tage med på af de mange spændende udflugter.

Ledsagerrejsen er kr. 500,- billigere end cykelrejsen.

Send en mail til Papuga Holidays eller ring for mere information omkring ledsagerrejsen.

Bestilling & betaling

Bestilling:

Rejsen kan bestilles her på siden under **BESTIL HER** og kan bestilles så længe der er ledige pladser. 
Skal du have din cykel med skal dette bestilles senest 2 måneder før afrejse. 

Hvis du har problemer med at bestille, er du altid velkommen til at kontakte os på papuga@papugaholidays.dk eller ved at ringe til os på 25 66 77 78. 

Depositum & restbetaling

Rejsen kan bestilles mod et depositum der udgør 25% af rejsen pris. 

Restbetaling forfalder 70 dage før afrejse.

 • 7 x hotel i delt dobbeltværelse på lækkert 4* hotel
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad på hotellet
 • Cykelopbevaring på hotellet
 • 6 dage med guidede cykelture på forskellige niveauer
 • Danske cykelguider fra Papuga Holidays

Depositum udgør 25% af rejsens pris og faktureres ved bestilling. 
Restfaktura fremsendes 70 dage før afrejse. 

 • Fly tur r/t inkl. 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage samt transfer til og fra hotellet (kr. 3.300) Flyprisen kan ændre sig i henhold til luftfartsselskabernes dagspris
 • Enkeltværelse (kr. 2.100 for hele ugen)
 • Cykeltransport i lukket varebil (kr. 1.350)
 • Leje af cykel i Calpe 
 • Cykeltransport med fly inkl. transfer til og fra hotellet (kr. 1.350)
 • Forsikringer
 • Drikkevarer
 • Ekstra måltider og snacks
 • Evt. lokal turistskat
 • Drikkepenge

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Flytider ved bestilling af fly igennem Papuga

Ved bestilling af fly igennem os, er det med direkte afgang fra henholdsvis Billund og Kastrup.

Den 23. - 30. september 2024 (uge 39) 
Billund 
Kastrup

Den 4. - 11. april 2025 (uge 15)
Forventet flytider følger
Billund 
Kastrup

Den 2. - 9. maj 2025 (uge 19)
Forventet flytider følger
Billund 
Kastrup

Der er transfer inkluderet i prisen og denne holder klar til at køre jer til hotellet.

Med forbehold for ændringer 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.