Guide: Ja - dansk Pension: Halvpension Transport: Fly Rejse: El-cykle Rejseform: Gruppe
 • Mallorca
 • Program
 • Hotel
 • Cykel
 • Cykeldagen
 • Ledsager
 • Guide
 • Betaling
 • Inklusiv
 • Tilkøb
 • GOUDA forsikring

Cykelferie på elcykel på Mallorca

Periode:   Den 3. maj - 10. maj 2025  (uge 19)

Højdepunkter:

✅ Pakkerejse inkl. direkte fly fra København & Billund
✅ Voksenhotel (aldersgrænse 16 år)
✅ Rolig beliggenhed få skridt fra stranden ud mod Pollencabugten
✅ Direkte transfer fra lufthavn
✅ 25 kg baggage & 5 kg håndbagage
✅ Gratis Wi-fi
✅ Halvpension inkl. drikkevarer til måltiderne
✅ 6 alsidige cykelture - bl.a. m/besøg på vingård
✅ Dansk cykelguide fra Papuga
✅ Inkl. leje af elcykel
✅ Bliv en del af en hyggelig grupperejse med et socialt fællesskab
✅ Rejsen henvender sig også til solo-rejsende

Oplevelsesrig cykelferie på elcykel, hvor alle kan være med

Cykelferie på elcykel er en fantastisk måde at tilbringe din ferie på. Det giver dig mulighed for at være aktiv, samtidig med at du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Vores cykelferie er skabt til dem, der ønsker at udforske Mallorca på en anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale, og opdager skjulte perler - noget som kun få har haft fornøjelsen af at opleve.

Uanset dit niveau kan du deltage i vores cykelferie på elcykel. Vi kører de nyeste og bedste cykler, der med en imponerende rækkevidde på op til 80 km, giver os mulighed for at komme bredt omkring på skønne Mallorca.

Europas Cykelparadis

Der er en grund til, at Mallorca også kaldes "Europa's Cykelparadis". Det milde klima og det perfekte terræn gør det til et ideelt sted at udforske øen på to hjul, samtidig med, at du har masser af muligheder for at slappe af og nyde tiden sammen med andre glade rejsende.

Gør din ferie aktiv og oplev Mallorcas uberørte natur på elcykel. Vores erfarne danske cykelguide har et indgående kendskab til Mallorca’s fantastiske cykelterræn og du/I kan glæde jer til en cykelferie der indeholder smukke cykelruter med betagende udsigtspunkter, klosterbesøg, vinsmagning på lokal vingård og selvfølgelig god tid til hygge på de lokale caféer i de små hyggelige landsbyer.

Undervejs er der god tid til at hvile, spise og se nærmere på den smukke natur, blomster, kirker og hvad vi ellers møder på vores vej og du har rig mulighed for, at få taget en masse dejlige feriebilleder.

Mallorcas højdepunkter

Et af ugens højdepunkter er turen ud til Cap de Formentor der er en enestående naturoplevelse på Mallorca. Det berømte fyr ligger på en enestående halvø på Mallorcas nordligste spids og imponerer med sin overvældende naturskønhed. Formentor er berømt for sin dramatiske kystlinje og det majestætiske Fumart, der stiger op til 384 meter over havets overflade, hvorfra man har en betagende panoramaudsigt.

De daglige cykelture er tilrettelagt så der er tid til, at slappe af om eftermiddagen. Det kan være at du trænger du til en dag ved poolen, har lyst til en kop kaffe på på den hyggelige havnepromenaden, eller du kan tage ind og udforske det gamle Alcudia, der er Mallorcas ældste og bedst bevarede by. Mulighederne er mange og du har jo cyklen, så det er nemt at komme omkring.

Og har du lyst til en fridag? Så skal du endelig bare gøre det. Vi sætter rammerne, men det er i sidste ende din ferie og dig der bestemmer hvor meget du vil deltage i.

Perfekt klima til aktiv ferie

Mallorca byder på et behageligt middelhavsklima, der skaber de perfekte betingelser for en aktiv ferie hele året rundt. 

Foråret på Mallorca er præget af tidlige forårssolstråler og varme, der ankommer før de fleste andre steder i Sydeuropa. Efter en lang, kold og mørk vinter i Danmark, ser vi frem til at omfavne solens stråler og varme, samtidig med at vi indånder den friske duft af naturens genopblomstring. I juni nyder vi de lange, solrige dage og de behageligt lune aftener, mens vi i de dejlige sensommermåneder fortsætter med at omfavne det milde klima. Dette gør Mallorca til det ideelle sted for både aktiv ferie og cykelferie, især når efteråret begynder at sætte ind derhjemme.

Grupperejse og fællesskab på cykelferie

Tag med på en cykelferie, hvor det sociale samvær er i centrum. Hos os handler det ikke kun om cykling, men om at skabe uforglemmelige oplevelser sammen med andre. Bliv en del af en hyggelig grupperejse, hvor vi sammen deler oplevelser, nyder de skønne omgivelser og det gode fællesskab.

Dagen afsluttes med en dejlig forfriskning i poolbaren, hvor vi kan slappe af og udveksle dagens højdepunkter. Vi nyder fælles aftensmad i hotellets restaurant, og for dem, der har lyst, ligger vi også op til en godnatdrink efter middagen.

Rejser du alene? Så er denne fantastiske tur helt perfekt for dig. Nøgleordet her er fællesskab, og vi byder alle velkommen til at blive en del af vores livlige og sociale fællesskab.

Lækkert voksenhotel - total afslapning ved stranden

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst, med en fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning og adgang til lækkert cykelterræn med mange muligheder. Hotellet tilbyder små, lyse og moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt, og på det skønne poolområde med tilhørende solterrasse kan du nyde freden og den fine udsigt. Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du bestille en velgørende behandling i hotellets spaafdeling.

Tag din ledsager med til Mallorca

På Sunprime Pollensa Beach tilbydes et stort udvalg af energigivende træningshold som f.eks. vandgymnastik og core. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i hotellets motionsrum.

Læs mere om tilbuddene under fanen "Ledsager". 

Hos Papuga lægger vi stor vægt på, at ledsagere, som ikke deltager i vores cykelture, bliver en integreret del af gruppen og fællesskabet, når vi vender tilbage til hotellet for at hygge os sammen.

Derfor skal du rejse med Papuga

Når du vælger en pakkerejse hos Papuga, kan du lade os tage os af planlægningen, så du kan fokusere på at nyde din ferie. Vi har tænkt på det meste og inkluderet alt, hvad du behøver, for at få en afslappende og bekvem cykelferie.

Direkte fly fra Billund og København: Vi tilbyder direkte flyvninger fra både Billund og København, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme til Mallorca. 

Indtjekning af bagage direkte på hotellet: På hjemrejsedagen kan du tjekke din bagage ind direkte på hotellet. Dette betyder, at du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du ankommer til lufthavnen, hvilket gør processen meget mere smidig og stressfri.

Ekstra bagage: Med vores pakkerejse kan du medbringe 25 kg bagage og 5 kg håndbagage. Det betyder at du får 10 kg ekstra bagage med uden ekstra omkostninger. 

Direkte bustransfer: Vi tilbyder direkte bustransfer mellem lufthavnen og hotellet. Gæsterne bliver kørt direkte uden stop ved andre hoteller, hvilket gør rejsen endnu mere bekvem og hurtigere.

Voksenhotel direkte ved stranden og Pollencabugten: Nyd opholdet på et voksenhotel beliggende direkte ved stranden i den smukke Pollencabugt, hvor du kan slappe af og nyde udsigten.

Gratis Wi-Fi: Hold forbindelsen med gratis Wi-Fi på hotellet.

Halvpension inkl. drikkevarer til måltiderne: Vores pakkerejse inkluderer halvpension, hvor drikkevarer til måltiderne også er inkluderet.

Danske cykelguider fra Papuga: Vi har erfarne danske cykelguider, der sikrer, at du får mest muligt ud af dine cykelture.

Tre forskellige cykelniveauer hver dag: Uanset dit cykelniveau har vi en tur til dig. Vælg mellem tre forskellige cykelniveauer hver dag.

Cykelferie med fokus på det sociale fællesskab: Vores cykelferier har et stærkt fokus på det sociale fællesskab, så du kan nyde turene sammen med andre entusiaster.

Adgang til attraktive rabataftaler: Få adgang til attraktive rabataftaler på energiprodukter og meget mere.

App med alle oplysninger om din rejse: Hold styr på alle dine rejseoplysninger med vores praktiske app.

Glæd dig til en uforglemmelig cykelferie på Mallorca; det ultimative valg for dig, der søger en perfekt blanding af cykling, eventyr og fællesskab. Uanset om du er passioneret omkring cykling eller blot søger en unik ferieoplevelse, tilbyder vi en uge spækket med spændende ruter, uforglemmelige oplevelser og et varmt fællesskab. 

Cykelferie på elcykel på Mallorca - Vær aktiv på din ferie.

Øvrige rejser til Mallorca

Mallorca på elcykel uge 40 - 2024 ***UDSOLGT***
Mallorca på elcykel uge 41 - 2024 - KLIK HER

Mallorca/Palmanova uge 21 - 2025 - KLIK HER

Mallorca på elcykel uge 40 - 2025 - KLIK HER
Mallorca på elcykel uge 41 - 2025 - KLIK HER

Program 

Rejseprogram

Dag 1

Rejsedag / Ankomst

Forventet flytider:

København kl. 07:00
Palma kl. 10:00
------------------
Billund kl. 07:05
Palma kl. 10:00

Vi tager forbehold for ændringer af flytider. Mødetid 2 timer før.

Hvis du medbringer din egen cykel eller lejer en cykel på ankomstdagen, har du mulighed for at tage en tur på egen hånd. Vær opmærksom på, at vi forventer at ankomme til hotellet omkring kl. 12-13, så vi tilbyder ikke guidede ture den første dag.

Dag 2

Tid : 9:00

1. cykeldag

Kl. 08:00 Morgenmad
Kl. 09:00 Udlevering og introduktion af cykler
Kl. 09:30/10:00 Afgang fra hotellet

Den første dag handler det om at blive komfortabel med cyklen, klimaet og de øvrige deltagere, så vi har planlagt en rute, hvor der er plads til det hele.

Campanet - ca. 47 km
Vi starter lige bag hotellet og følger de små veje forbi Pollenca golfklub.
Her har vi en kort stykke på landevejen inden vi igen drejer fra og bevæger os igennem vin dalen, hvor vinmarker snor sig på begge sider af vejen. Samtidig har vi udsigt til bjergkæden Sierra de Tramuntana, der danner rygsøjlen på Mallorca.
I byen Campanet holder vi en velfortjent kaffepause på én af de hyggelige caféer på byen torv Placa Major.
Derfra går turen videre til nabobyen Búrger, der også er en lille hyggelig by beliggende på en bakketop, inden vi når frem til Sa Pobla, der er en større by ca. 15 km uden for Alcudia.
Vi cykler igennem byen med de mange ensrettede gader og det hyggelige torv inden vi har ca. 10 igennem et landbrugsområde, der senere går over i et sumpet siv-område før vi rammer kysten igen.
Vi kører bagom Alcudia så vi undgår trafikken gennem byen - det er jo stadig første dag på cyklerne - inden vi når ud til kystvejen, som er et flot syn på vejen retur.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 3

Tid : 9:00

2. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Cala Sant Vicent, Pollenca, La Victoria og Alcudia - 49 km
Vi starter dagen bag hotellet og kører vi af små veje ud til den lille hyggelig og eksklusive ferieby Cala Sant Vicent, hvor der er turkisblåt hav og smukke sandstrande. Byen var oprindelig en lille fiskerby, men har gennem årene udviklet sig til et eksklusivt feriemål på den nordlige del af Mallorca.
Vi kører retur af samme vej ind mod Pollenca (den gamle by), der med sine stenbelagte små kringlede gader virker uspoleret og meget charmerende.
Vi holder en kaffepause ved bunden af Calvari trappen, der med sine 365 trin er en udfordring for de fleste. Hvis du har energi, så tag evt. turen derop og tæl selv efter 😀👍
Vi snor os ud gennem de små smalle veje og fortsætter på "gede stierne" ned til Alcudia (den gamle bydel) hvor vi fortsætter ud til det gamle kapel Ermita de la Victoria, som ligger på en bjergtop. Herfra kan vi nyde udsigter over Pollenca bugten.
På vejen retur stopper vi ved den gamle bydel i Alcudia (husk cyklelås) og går en tur gennem byen. Har du lyst til at bruge længere tid i byen, så ligger hotellet kun 5 km derfra og det er let at finde retur.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 4

Tid : 9:00

3. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Cap de Formentor - 46 km
I dag skal vi ud på en af de absolut smukkeste ture, der er på Mallorca og du kan godt begynde at glæde dig.
Vi starter langs kysten ud til Puerto Pollenca, hvor vi finder opkørslen til udsigtspunkter Mirador de Es Colomer, som er den første del af turen. Vi stopper, så du kan gå op til udsigtspunktet ud mod Cap de Formenter. Herfra cykler vi ned af hårnålesvingene - de er ikke så slemme så bare rolig - men vi får fantastiske udsigtsglimt undervejs, så husk at sæt farten ned og nyd udsigten.
Nede i bunden drejer vejen fra og vi fortsætter ud gennem skoven til stigningerne begynder igen. Det var i øvrigt her, at Simon Spies ofte opholdt sig når han var på Mallorca.
Det bjergrige terræn fortsætter, men vejen er rigtig god, så du kan roligt stoppe op og nyde udsigten og tage gode billeder. Undervejs vil du højst sandsynlig møde vilde geder der græsser i vejkanten.
For enden af vejen får du den fantastiske udsigt til fyrtårnet der ligger på Cap de Formenter, som er et helt unikt billede. Adskillige reklamefilm er optaget herude og betragtes som et af de flotteste steder på Mallorca. Tag dig god tid og ny udsigten.
Vi skal samme vej retur, men du vil med garanti opleve nye udsigtspunkter som er betagende.
Undervejs samler vi op, således alle er med.
Hvis der er strøm nok på batterierne kan vi tage turen op til Talaia d'Albercutx, hvor der er en fantastisk flot udsigt.
På turen ned fra bjerget får du en virkelig flot udsigt over Puerto de Pollenca inden vi kører retur til hotellet.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 5

Tid : 9:00

4. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

BiniVista - 80 km
**OBS medbring €40 til hjemmelavet tapas, vinsmagning og rundvisning**
Betales direkte til vingården.
I dag skal vi ud på en længere tur, som heldigvis er relativ flad og ikke tager så meget strøm.
Vi skal ud og besøge den danske iværksætter Søren Svenningsen, der tilbage i 2017 fik idéen om at skabe en unik vingård på Mallorca, og samme år blev Bodega BiniVista grundlagt. Siden da har han arbejdet meget hårdt for at gøre drømmen til virkelighed, og han har købt cirka 30 hektar førsteklasses areal - en del af den berømte Vi de la Terra Mallorca, der ligger i hjertet af den største vinregion på Mallorca. Dette giver ham et fantastisk potentiale for at producere nogle virkelig gode vine.
Han plantede de første 21 hektar vinstokke i marts 2018, og i 2020 tilføjede han yderligere 5 hektar, hvilket øger det samlede vinmarksareal til nutidens 26 hektar.
Søren er oprindeligt uddannet jurist, men i 1993 besluttede han sig for at kaste sig ud i forskellige iværksættereventyr. Han startede flere virksomheder i forskellige brancher, herunder vin, genbrug af glas, software og hardware, digital skiltning, medicinsk udstyr og software, ejendomsudvikling og et pro-cykelhold.
Du kan roligt glæde dig til en unik oplevelse, når Søren viser sin vingård frem.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 6

Tid : 9:00

5. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Lluc klosteret - 62 km
I dag går turen op i Serra de Tramuntana bjergene, hvor vi starter med at køre ud gennem den Schweiziske dal indtil vi rammer stigninge til Coll de Femenia - også kendt som kvindebjerget.
Her venter 7 km jævn stigning på ca. 6% hele vejen op til toppe i 515 meters højde.
Derfra går turen ned til Santuari de Lluc, der er Mallorcas første kloster og som stadig funger som kloster den dag i dag. Udover at være et kloster er der også indrettet et sparsomt hotel, hvor man kan bestille en overnatning i de gamle klosterceller, hvor lyset bliver slukket kl. 22.
Ved klosteret holder vi en kaffepause.
Derfra kører vi op til Coll de la Batalla hvor der venter en flot nedkørsel med serpentiner sving ned til Caimari. På vejen retur stopper vi ved Campanet Caves, hvor der er mulighed for at komme ind og kigge (afhængig af åbningstider).
Det er en bjergrig og smuk tur, hvor I kan nyde bjergene og den flotte udsigt.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 7

Tid : 9:00

6. cykeldag

08:00 Morgenmad
09:30 Afgang fra hotellet

Ud i det blå - guiden viser vejen
**OBS medbring €12 til frokost**
Betales direkte til stedet.

Cyklerne afleveres sidst på dagen.

Kl. 19:00 Before dinner drink og møde
Kl. 19:30 Fælles aftensmad

Dag 8

Hjemrejse

Check-ud er typisk kl. 11:00
Du modtager en SMS dagen før fra SPIES/SUNWING med afhentningstidspunktet.

Forventet flytider

Palma kl. 20:35
København kl. 23:35
-----------------------
Palma kl. 11:20
Billund kl. 14:15

Vi tager forbehold for ændringer af flytider.
Guiderne vil oplyse de nøjagtige afhentningstidspunkter.

Sunprime Pollensa Bay

Carrer Maria Antònia Salvà 2
07400 Alcúdia
Illes Balears
Spanien

Lækkert voksenhotel beliggende i rolige omgivelser ud til Pollensabugten. 

Se mere - klik her

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i et roligt boligområde i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst med fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning. Hotellet tilbyder små, lyse og moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt, og på det skønne poolområde med tilhørende solterrasse kan du nyde freden og den fine udsigt. Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du bestille en velgørende behandling i hotellets spaafdeling.

Om hotellet

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i et roligt boligområde i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst med fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning.
Hotellet tilbyder små, lyse og moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt, og på det skønne poolområde
med tilhørende solterrasse kan du nyde freden og den fine udsigt. Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du bestille en velgørende behandling i hotellets spaafdeling.
 
Vil du dyrke motion i ferien, kan du træne i hotellets motionsrum eller deltage i forskellige former for holdtræning. Du har også mulighed for at leje en cykel i receptionen og udforske omgivelserne omkring hotellet. Bagefter kan du nyde et godt måltid mad i restauranten eller en kølig forfriskning i baren, hvorfra der også er flot udsigt over havet.
 
Alcudias charmerende gamle bydel ligger cirka 15 minutters gang fra hotellet og byder på både små butikker, supermarkeder, et hyggeligt torv med restauranter og et lokalt marked. Fra Sunprime Pollensa Bay er der desuden kun en kort taxitur til havnen i Alcudia, og ud over den lille naturstrand neden for hotellet er der flere andre strande i nærområdet, for eksempel Sant Joan og San Pere cirka 20 minutters gang fra hotellet.
 
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
 
Sådan bor du 

Vi tilbyder tre forskellige værelseskategorier;

 • Dobbeltværelse med balkon mod omgivelserne
 • Dobbeltværelse med balkon mod poolområdet
 • Dobbeltværelse med balkon med havudsigt

Prisen er baseret på ophold i dobbeltværelse med balkon mod omgivelserne. 
Øvrige værelsestyper kan bestilles mod et tillæg. 
Enkeltværelse kan ligeledes bestilles mod et tillæg (begrænset antal - hurtig bestilling anbefales)

MySunprime
På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
 
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunprime Hotels har du adgang til vores service i receptionen døgnet rundt. I receptionen kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
 
Røgfrit
Sunprime Pollensa Bay er et røgfrit hotel, men der findes et markeret rygeområde uden for hotellet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
 
Sæson
Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.
 
Øvrigt
Reception: Åben døgnet rundt. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
163 værelser og suiter. Etager: 4. Elevator: Ja.
Bygget: 1965. Renoveret: 2022.
Aircondition: Alt efter udendørstemperaturen.
Centralvarme: Først og sidst på sæsonen.
Parkering: Begrænset antal pladser.
Vaskeriservice: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
 
Hotelmanager
Diego Martinez
 

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in.

Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter på det samme hotel:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0,80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat på det samme hotel.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Hotellets officielle klassificering er 3.

Mad og drikke

På Sunprime Pollensa Bay kan du nyde lækker mad og gode vine i et hyggeligt miljø på Sunprime Restaurant, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. I poolbaren serveres læskende drikkevarer i dagtimerne, og på loungeterrassen kan du slappe af og nyde den fantastiske udsigt over havet.

Dit ophold er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Måltiderne er inklusiv drikkevarer. 

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Aftensmad kl. 18.30-21

Pæn påklædning.

Sunprime Bar & Lounge

Bar & Lounge

I hotellets bar og lounge kan du slappe af med en cocktail eller slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde et glas cava. Den behagelige musik og tilbagelænede stemning indbyder til afslapning, og flere aftener om ugen bydes der på livemusik i baren.

Service for fødevareallergikere

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller har andre allergier over for fødevarer? På Sunprime Pollensa Bay kan vi hjælpe dig, hvis du udfylder denne formular senest to uger inden afrejsen.

Ved at indsende formularen godkender du, at Spies og hotellet behandlinger dine personoplysninger om allergier for at kunne få hjælp af hotellets madambassadør. Oplysningerne slettes efter dit ophold på hotellet. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.

Mini Kiosk

I hotellets egen lille kiosk kan du købe snacks og kolde drikke døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Spaafdeling

I hotellets spaafdeling tilbydes massage og skønhedsbehandlinger af forskellig længde.

Vores spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Sådan bestiller du

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Cyklen er inkluderet i prisen

Vi har gjort det nemt for dig og har inkluderet 6 dages cykelleje i prisen.
Hertil har vi inkluderet fuld forsikring på cyklerne i prisen, så der ikke kommer nogle overraskelser hvis uheldet skulle være ude. 

Vores lokale cykelleverandør gør det nemt for dig ved at levere cyklerne direkte til dit hotel søndag kl. 9. De tilbyder forskellige typer cykler af de anerkendte mærker Merckx og Orbea. På grund af den store efterspørgsel på lejecykler i foråret, anbefaler vi, at du bestiller din cykel så tidligt som muligt.

Cyklerne lejes 6 hele dage (søndag - fredag) 

Ved cykelleje skal du huske følgende:

 • Gode sko du kan cykle og gå rundt i. 
 • Tøj du kan bevæge dig i og som er egnet til at være aktiv. 
 • Lille behagelig rygsæk, hvor du kan have en drikkedunk, ekstra tøj, pung og evt. lidt energi. 
 • Cykelhjelm **VIGTIGT! Ingen hjelm = igen cykling på Mallorca**
 • Evt. beslag til din GPS, hvis du medbringer sådan en (ikke nødvendig, da guiden kender vejen)

Vi kører på forskellige typer cykler. 

E-TREKKING BIKE / RIESE&MÜLLER NEVO 3

E-SPORT BIKE / RIESE&MÜLLER ROADSTER

E-CITY BIKE / RIESE&MÜLLER SWING 3

   

Cykeldagen

Efter morgenmaden mødes vi foran hotellet og gør klar til afgang. 

Vi kører fra hotellet kl. 09.00 og afhængig af distancen er vi tilbage på hotellet imellem kl. 13:00 - 14:30.
På alle ruter er der indlagt pauser undervejs. Antallet af pauser afhænger af turen, men vi prioritere at holde kaffestop ligesom vi vil spise frokost på nogle af Mallorcas hyggelige cafeer (egenbetaling - typisk mellem euro 10-20 pr. person for en sandwich og en sodavand)


Der vil være tilbud om cykling alle 6 dage, men du er selvfølgelig velkommen til at tage en hviledag i løbet af ugen, hvor du kan slappe af i de dejlige omgivelser.
Det er naturligt at blive træt i benene og der bliver ikke set skævt til nogen, hvis man bliver hjemme.

Vores koncept er cykling og hygge med fokus på det sociale fællesskab.

Nok er vi kommet til Mallorca for, at udfordre os selv på cykel, men en lige så stor del af vores koncept er det sociale fællesskab.
Det er vigtigt for os, at vores gæster hygger sig og har en god social tur, hvorfor vi opfordrer til, at alle - både ryttere og ledsagere mødes og runder dagen af med 'afterbike' på hotellets dejlige terrasse.

Vi afholder hver dag et kort informationsmøde, hvor den efterfølgende dags tur gennemgås og derefter er der mulighed for en "before dinner drink" inden vi spiser fælles aftensmad ca. kl. 19.30.

Glæd dig til en hyggelig og social cykeluge i Europas cykelparadis. 

Tag din ledsager med til Mallorca

Tag din ledsager med til Mallorca og lad ham/hende hygge sig med de andre ledsagere eller deltage i gratis aktiviteter på hotellet, mens du tramper i pedalerne om dagen. 
Hos Papuga lægger vi stor vægt på, at ledsagere, som ikke deltager i vores cykelture, bliver en integreret del af gruppen og fællesskabet, når vi vender tilbage til hotellet for at hygge os sammen.

Holdtræning

Alle er velkomne til at deltage i hotellets populære holdtræning. De tilbyder blandt andet crosstræning, tabata og core, og du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i træningsklassen vinyasa yoga.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

NYHED! Vand-tabata
Vand-tabata er højintensiv intervaltræning i vand. Træningen kombinerer principperne i tabata og består af korte øvelser ved høj intensitet efterfulgt af korte hvileperioder.

Yoga

Yoga virker beroligende på krop og sjæl samtidig med, at du får trænet bevægelighed, styrke og balance. Vi tilbyder blandt andet rolig og nænsom yin yoga, som øger din fleksibilitet og giver dig sindsro samt yinyasa yoga, der er en dynamisk yogaform inspireret af det traditionelle vinyasa yoga-system. Du kan også være med til power pilates, som er en sjov og livlig træningsklasse, der udfordrer dine muskler og giver dig sved på panden.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler! Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Basic Gym Introduction

Deltag i en holdintroduktion til motionsrummet og kom godt i gang med din styrketræning! Instruktøren gennemgår rummets udstyr og fortæller, hvordan man bruger de forskellige redskaber og maskiner. Du får også tips til at skabe en god træningsrutine, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

SUP

SUP er en type vandsport, der er nem at lære og passer til alle - en perfekt aktivitet, hvor du kan kombinere afslapning i solen med træning af balance og styrke. SUP-bræt kan lejes i nærheden af hotellet.

Vandring

Vandring er en god måde at opleve naturen på, og i nærheden af hotellet findes flere vandreruter, bl.a. til Ermita de la Victoria, som er en krævende vandring, der kræver god kondition. Til gengæld bliver man belønnet med den mest fantastiske udsigt, når man når frem.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp.

Træning på værelset

Hvis du kan lide at træne på egen hånd i ferien, kan du nu slippe for at fylde kufferten med træningsudstyr: Bestiller du vores træningspakke, kan du låne yogamåtte, glideplader, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

Tennis

Hotellet har en tennisbane, og du kan låne udstyr i receptionen. Tidsbestilling af banen foregår via My Sunprime.

Jeres guide er Steen Bach, som kender Mallorca ud og ind.
Steen kører som guide på både racercykel og elcykel og har et gennemgående kendskab til Mallorca's fantastiske cykelparadis - og ikke mindst de skjulte 'skatte rundt omkring.

Vores gennemgående formål med alle turene er:

 • Sikkerhed
 • Vi cykler sammen og alle skal med hjem
 • Vi hygger os og har det sjovt
 • Vi får motion på en sjov måde
 • Masser af oplevelser

Guide:

Steen Bach

Steen Bach

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Depositum udgør 1.500 kr. pr. person og opkræves af SPIES umiddelbart efter bestilling. 

Depositum skal være SPIES i hænde senest 7 dage efter bestilling. Restbeløbet indbetales 40 dage før afrejsen.
Vær opmærksom på, at hvis du betaler via bankoverførsel, tager det 2 hverdage, før vi har modtaget beløbet. Betal derfor i god tid, så vi kan modtage beløbet indenfor betalingsfristen på 7 dage.

 • Direkte fly med Sunclass Airlines t/r
 • 25 kg bagage og 5 kg håndbagage 
 • Direkte transfer mellem lufthavn og hotel t/r
 • 7 nætter på lækkert voksenhotel beliggende i rolige omgivelser
 • Halvpension inklusiv drikkevarer til måltiderne
 • Daglige cykelture
 • Leje af elcykel
 • Danske cykelguider på alle hold
 • Gratis wi-fi
 • Adgang til attraktive rabataftaler
 • Papuga rejse App 
 • Easy travel - bagage check-in på hotellet. 
 • Mad ombord på flyet t/r
 • Lokal turist skat (Eco-tax), som betales til hotellet ved check-in
 • Enkeltværelse
 • All inclusive
 • Opgradering af værelse
 • Frokost og proviant ude på cykelturene
 • Cykeltøj
 • Forsikringer

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.