Hos PAPUGA HOLIDAYS tilbyder vi flere forskellige rejsetyper med et aktivt indhold. 

Med mere end 50 års erfaring inden for rejsebranchen, tillader vi os at kalde os selv for eksperter indenfor rejsebranchen. 
Hos os finder du et udvalg af kvalitetsrejser inden for cykling eller vandring, vi har fokus på detaljerne og lægger vægt på unikke oplevelser, det sociale fællesskab og tid til afslapning.

Aktiv ferie

Rejserne henvender sig til rejselystne der nyder at være aktive i deres ferie og opleve naturen samt kulturen i et socialt fællesskab.

Mulighederne er mange for at finde den rejse der passer netop til dig inden for følgende kategorier

Grupperejser 

Vores rejser udbydes som grupperejser, hvor du vil møde andre aktive og livsglade dansker, som elsker at rejse og opleve sammen med andre. 
Det er muligt at tilmelde dig sammen med din familie, en kammerat, din veninde eller på egen hånd. 
Det er absolut ikke noget problem, at du ikke kender de andre deltagere på forhånd, for der er flere der tilmelder sig uden kende de øvrige deltagere. Turens oplevelser og udfordringer, samt guiden, skal nok sørge for at du kender dem alle, når ferien er forbi. I alle tilfælde venter der en stor social oplevelse, som ofte skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Der er altid en dansk guide eller rejseleder med, og på flere destinationer vil du også få fornøjelsen af lokale guider. 

Grupperejser

Står du for at planlægge den næste tur for kammeraterne, netværket, klubben, foreningen eller i en anden sammenhæng, er vi eksperter i at sammensætte rejser præcis efter dine og jeres ønsker og behov. 
Vores store netværk i hele Europa inden for aktiv ferie og adgang til de bedste hoteller, restauranter, guider, ruter osv. gør at vi kan sammensætte præcis den rejse du drømmer, samtidig med at du kan sætte dit personlige præg på turen. 
Vi hjælper med at få alle detaljer med og at der er tænkt over det hele, således der ikke opstår uforudsete situationer. 
Det er kun fantasien der en begrænsning. 

Join us and be happy!