Oplev storslået natur på en vandreferie

Hvis du elsker at udforske fantastiske og imponerende naturlandskaber, så skal du tage med os på en spændende vandreferie til en af vores smukke destinationer. Du vil få en unik oplevelse af naturen med alle dens lyde, dufte og betagende udsigtspunkter. Så tag dine vandrestøvler med i tasken og glæd dig til eventyret.

Papuga Holidays tilbyder et bredt udvalg af prisvenlige vandreferier på forskellige steder i Europa. Uanset om du er nybegynder eller erfaren vandrer, kan du finde en rejse, der passer til dine behov. Rejserne arrangeres som pakkerejser, der inkluderer fly, transport, hotel og forplejning i henhold til programmet. Du overlader derfor alt det praktiske til os, og skal blot pakke din kuffert og møde op i lufthavnen, klar til en uforglemmelig vandreferie under varme himmelstrøg.

Vil du være en del af en hyggelig grupperejse?

Vores vandreferier er tilgængelige for alle – uanset alder. Vi garanterer, at du vil få en oplevelse rig på betagende natur og et hyggeligt fællesskab. Vores rejser arrangeres som grupperejser, hvor alle kan tilmelde sig, uanset om du rejser alene, med en partner, veninde eller kammerat. Hvis du er bekymret for at rejse alene i en gruppe, så behøver du ikke at være det. Vores enkeltværelser er næsten altid udsolgte, så du er langtfra den eneste der rejser på egen hånd.

Vores dygtige guider er eksperter i at skabe en hyggelig stemning. Med en maksimal gruppestørrelse på 20-25 gæster på hver tur, vil der hurtigt opstå et godt sammenhold i gruppen, og I vil lære hinanden at kende. Dette giver også vores gæster mulighed for at stille spørgsmål og få det optimale ud af deres vandreferie.

Hvis du har brug for en samtale eller et par gode råd, er du velkommen til at ringe til os på +45 25 66 77 78

Vandreferie med Papuga Holidays

Skal din næste ferie være en vandreferie?

Meget at vores daglige liv bruges bland menneskabte omgivelser: Huse, indkøbscentre, trafikerede veje, gadebelysning, bygninger og mennesker der har alt for travlt.
En vandrerejse bringer du ud i naturen og væk fra alt stress og ja – for en stund i det mindste.
Boligområder og bygninger erstattes af træer og åbne enge, trafikerede veje erstattes grusveje og stier, og lyden af biler og mennesker erstattes af naturens dyreliv.
Så hvis du har brug for en pause fra alt det der påvirker din dagligdag, er en vandrerejse absolut den bedste måde at gøre det på. Se vores vandreferier herunder.

Vandring henvender sig til alle

Når vi arrangerer en vandreferie, har vi altid fokus på, at det skal være en god oplevelse for alle, der er med på rejsen. Du behøver altså ikke at skulle være garvet, når det kommer til at vandre, og du kan altid tyde ud fra rejsebeskrivelsen, om det er en vandreferie, der kræver noget særligt af dig.
Det handler ikke om at komme først, men om at komme med og vi efterlader ikke nogen ude på ruten.

Vandring har den enestående fordel, at den kan udøves stort set alle steder i Europa på forskellige niveauer. Du kan både komme med på en vandreferie for begyndere eller med længere distancer. Vandrerejser henvender sig til alle aldersgruppe og det kræver ikke ret meget at komme i gang.
Mountainbiking, gravel, racercykel, skiløb, klatring osv. kræver alle særligt udstyr og at man øver sig meget på forhånd og er derfor ikke beregnet til alle.
Derudover er vandring en meget taknemmelig motionsform, der ikke kræver dyrt og højteknologisk udstyr. Med et par gode sko, evt. en lille rygsæk og en vandflaske, så er du allerede klar til din første tur som en ægte vandrer.
Hvis du samtidig sætter pris på at kombinere din ferie med lidt motion og nyder stilheden i en frodig skov med fuglekvidder eller betagende udsigter, bliver du nød til at prøve en vandreferie.

Det handler ikke om at komme først, men om at komme med og vi efterlader ikke nogen ude på ruten.

Sundhed

Og – hvis vi må komme med et sidste vigtigt argument, så er den sundhedsmæssig gevinst enorm ved vandreture.
Regelmæssig motion forebygger et utal af sygdomme, foruden den hjælper med vægttab og forbedrer din mentale sundhed. Der findes ingen bedre måde at holde kroppen og sindet sund på.

Bestil din rejse allerede i dag og glæd dig til en uforglemmelig rejse med fantastiske naturoplevelser og hyggeligt fællesskab andre der også elsker at være aktive på deres ferie.

Du kan finde vores vandrerejser nedenfor.