Skal din næste ferie være en vandrerejse?

Meget at vores daglige liv bruges bland menneskabte omgivelser: Huse, indkøbscentre, trafikerede veje, gadebelysning, bygninger og mennesker der har alt for travlt.
En vandrerejse bringer du ud i naturen og væk fra alt stress og ja – for en stund i det mindste.
Boligområder og bygninger erstattes af træer og åbne enge, trafikerede veje erstattes grusveje og stier, og lyden af biler og mennesker erstattes af naturens dyreliv.
Så hvis du har brug for en pause fra alt det der påvirker din dagligdag, er en vandrerejse absolut den bedste måde at gøre det på. Se vores vandreferier herunder.

Vandring henvender sig til alle

Denne motionsform har den enestående fordel, at den kan udøves stort set alle steder i Europa på forskellige niveauer. Du kan både komme med på en vandreferie for begyndere eller med længere distancer. Vandrerejser henvender sig til alle aldersgruppe og det kræver ikke ret meget at komme i gang.
Mountainbiking, gravel, racercykel, skiløb, klatring osv. kræver alle særligt udstyr og at man øver sig meget på forhånd og er derfor ikke beregnet til alle.
Vandring er en meget taknemmelig motionsform, for det kræver ikke dyrt og højteknologisk udstyr, som koster en formue. Et par gode sko, evt. en lille rygsæk og en vandflaske, så er du allerede klar til din første tur som en ægte vandrer.
Hvis du samtidig sætter pris på at kombinere din ferie med lidt motion og nyder stilheden i en frodig skov med fuglekvidder eller betagende udsigter, bliver du nød til at prøve en vandreferie.

Sundhed

Og – hvis vi må komme med et sidste vigtigt argument, så er den sundhedsmæssig gevinst enorm ved vandreture.
Regelmæssig motion forebygger et utal af sygdomme, foruden den hjælper med vægttab og forbedrer din mentale sundhed. Der findes ingen bedre måde at holde kroppen og sindet sund på.