GRUPPEREJSE MED PAPUGA HOLIDAYS

Papuga Holidays er meget mere end cykel- og vandrerejser!

Lad os planlægge jeres næste rejse

Med mange års erfaring i bus- og rejsebranchen, har vi hos Papuga Holidays stor erfaring med planlægning af grupperejser i alle afskygninger indenfor Europas grænser. Vi arrangerer specialdesignede ture til virksomheder, klubber, foreninger og organisationer og tilbyder en professionel og personlig service hele vejen igennem.   

Vores specialdesignede grupperejser i Europa er skabt med omhu og fokus på individualitet. Vi udnytter vores stærke partnerskaber med gode hoteller, restauranter, og samarbejdspartnere i hele Europa, hvilket alt sammen er med til, at garantere høj kvalitet og autenticitet på jeres rejse.

Drømmer I om en vandreferie på Azorerne, en cykelferie i Europas cykelparadis Mallorca, eller ønsker du at udforske Italiens skjulte skatte i Umbrien og Toscana? Eller hvad med at dykke ned i den pulserende kultur i storbyer som Hamburg, Berlin eller London? Med Papuga Holidays er hele Europa inden for din rækkevidde og det er kun fantasien der sætter grænser.

Vores grupperejser er ikke blot en kopi af allerede eksisterende rejser, men en rejse der bliver skræddersyet, så den passer til jeres ønsker og behov. 
Vi kan stå for hele pakken med fly, hotel, forplejning, udflugter, guider mm, men I kan også nøjes med det i har brug for og selv stå for resten. Igen – det er jeres rejse og jer der bestemmer. 

Til cykelklubben: Har I brug for en cykelguide? Vi har et erfarent guideteam klar til jer. Ønsker I at medbringe egne guider? Det er ikke noget problem, vi kan stadig hjælpe med at planlægge jeres rejse.

Cykelferie på Mallorca med Papuga
©micerstudio

Hvornår er det en grupperejse?

Er I en gruppe, virksomhed, klub, forening osv. på mere end 10 personer, tilbyder vi at sammensætte en skræddersyet rejse efter jeres ønsker og behov.

Uanset rejsens formål har vi tid til dialog og vi tager gerne et uforpligtende møde omkring jeres næste rejse, så vi sammen kan planlægge den ideelle rejse for jer. 

Vi er specialiseret i grupperejser til:

  • Studieture
  • Familierejser
  • Firmarejser / arrangementer
  • Personaleforeninger
  • Klubber
  • Seniorklubber
  • Skole og uddannelsesinstruktioner
  • Virksomheds ture
  • Kunde- og messe ture

Desuden arrangerer vi også uforglemmelige ture i Danmark, lige fra firmaudflugter, kundeevents til specialiserede virksomhedsbesøg. Danmarks rige kulturarv og populære attraktioner er altid en oplevelse værd. Lad os inspirere din næste danske udflugt med vores omfattende idébank.

Slip for besværet og lad os klare det praktiske

Vi sørger for booking af transport, hoteller, forplejning, billetter mm, således, at du/I som rejsearrangører også kan læne jer tilbage og glæde jer til at komme afsted.
Vi hjælper gerne med et online salgsmateriale med beskrivelse af turen, et bestillingsmodul og sørger også for at fremsendes rejsebevis til den enkelte deltager.

Skal vi hjælpe med at arrangere jeres næste grupperejse?

Udfyld formularen og vi kontakter dig