EL-CYKEL REJSER

Cykelferie på elcykel – Alle kan være med

Cykelferie på elcykel

Elcykler har åbnet en helt ny verden for alle, der elsker at opleve naturen helt tæt på. 
Alle kan være med og man får samtidig mulighed for at få motion, for du kan vælge at skrue op og ned for hjælpemotoren og selv træde lidt ekstra i pedalerne, hvis du er kræfter i overskud. 
En særlig fordel ved en elcykel er den hjælp men kan få op ad bakkerne, hvor motorens kraft får det til at føles som en leg at cykle op af lange og krævende stigninger. 
Samtidig kan de nye type elcykler opnå en distance på ca. 80 km på en fuld opladning, hvorved ud kan nå relativ langt omkring og få nogle gode oplevelser. 

Vi sørger for alt det praktiske

På Papuga tilbyder vi spændende cykelferier på el-cykler. Med vores el-cykler kan du nemt og bekvemt opleve fantastiske destinationer overalt i Europa.

Vi har omhyggeligt udvalgt vores destinationer med fokus på detaljerne for at sikre, at vores gæster får den bedste oplevelse!

Vi sørger for at finde gode hoteller med en fremragende beliggenhed og de nødvendige faciliteter, der sikrer dig en behagelig ferie. Vi prioriterer også sikker cykelopbevaring, komfortable værelser og omgivelser samt velsmagende mad, der giver dig energi til at nyde dine el-cykelture.

Vores ruter bliver forhåndstestet for at sikre gode vejforhold. Vi ved, hvor du kan stoppe for at nyde en lækker frokost eller købe vand undervejs, hvis du har behov for det. Vi inkluderer måske også besøg ved fantastiske udsigtspunkter og har også rejser med besøg på vingårde og lign.
Og der er selvfølgelig også tid til hyggelige kaffepauser undervejs på din el-cykelferie!

Hyggeligt koncept

På en el-cykelferie med Papuga handler det ikke kun om aktivitet og oplevelser, men også om det sociale samvær. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en fantastisk oplevelse. Uanset om du deltager sammen med en ven, veninde eller på egen hånd, vil du opleve en stor social atmosfære, hvor der ofte dannes nye venskaber på tværs af grupperne.

Vi cykler, har det sjovt og nyder turen sammen. Vi sørger altid for at have grupper i en passende størrelse, så alle kan få en god oplevelse.

Pakkerejser med meget inkluderet

Vores el-cykelferier arrangeres som komplette pakkerejser, der inkluderer fly, transport, hotel, halvpension eller all-inclusive samt guidede cykelture med erfarne guider.

Vi har et bredt netværk af pålidelige samarbejdspartnere på alle destinationer, og du kan altid leje kvalitets el-cykler gennem os. Disse er som oftest også inkluderet i pakkeprisen. Dette fremgår af den enkelte rejse. 

Hvis du foretrækker at medbringe din egen el-cykel, kan det også være muligt, afhængigt af tilgængeligheden på flyet.

Cykelferie på elcykel med Papuga Holidays
Cykelferie på elcykel med Papuga Holidays

Se vores cykelferier på elcykel her: