Guide: Ja - dansk,Ja - engelsk Pension: Pic-nic,Halvpension Transport: Fly Rejse: Vandring Rejseform: Gruppe Niveau: 4,3,2
 • Mallorca vandreferie
 • BESTIL HER
 • Program
 • Niveau
 • Hotel
 • Guide
 • Ledsager
 • Betaling
 • Rejsen inkluderer
 • Tilkøb
 • GOUDA Rejseforsikring
 • Downloads

Vandreferie på Mallorca i foråret

Periode:   Den 10. maj - 17. maj 2025  (uge 20)

Højdepunkter:

✅ Pakkerejse inkl. direkte fly fra København & Billund
✅ Voksenhotel (aldersgrænse 16 år)
✅ Rolig beliggenhed få skridt fra stranden ud mod Pollencabugten
✅ Direkte transfer fra lufthavn
✅ 25 kg baggage & 5 kg håndbagage
✅ Gratis Wi-fi
✅ Halvpension inkl. drikkevarer til måltiderne
✅ 5 flotte vandreturer med lokal guide + dansk guide fra Papuga
✅ Bliv en del af en hyggelig grupperejse med et socialt fællesskab
✅ Rejsen henvender sig også til solo-rejsende  

Mallorca er meget mere end strande og badebyer!

Med det milde klima og den kontrastfyldte natur, er øen nemlig et sandt paradis for vandring. Vi skal vandre i bjerge, langs den smukke kyst. Vi bevæger os rundt i kløfter og vi skal nyde charmen ved de hyggelige landsbyer, der kendetegner Mallorca. Vi skal smage på spanske specialiteter, spise frokost i naturen og vi har naturligvis også tid til at nyde en kop kaffe på de små hyggelige caféer.

Vi bor i kystbyen Alcudia, der foruden sin fantastiske sandstrand og livlige byliv også er kendt for den gamle og velbevarede bydel inde bag bymurene. Alcudias gamle bydel er Mallorcas historiske centrum. Byen har en historie, der strækker sig mere end 2.000 år tilbage, og du vil hurtigt forelske dig i de små, snørklede gader og den livlige stemning på byens pladser og torve.

Alcudia er en perfekt base for en vandreferie, da området omkring byen byder på smukke vandrestier, herunder ruter i det nærliggende naturreservat S'Albufera og Tramuntana-bjergene, som tilbyder fantastiske udsigter og naturoplevelser. Med sin kombination af historisk charme, naturskønne omgivelser og moderne bekvemmeligheder er Alcudia en ideel destination for en aktiv ferie på Mallorca.

Inden for bymurene er der en labyrint af smalle stræder og hyggelige torve samt et væld af flotte og velbevarede huse. Her finder du små charmerende restauranter, caféer og en række spændende specialbutikker, der gør det nemt at få mange timer til at gå med en afslappet slentretur i den gamle bydel.

Desuden er Alcudias havnemiljø, Port d'Alcudia, uden tvivl et besøg værd. Her kan du nyde den maritime atmosfære, spise friskfanget fisk på en af de mange restauranter eller bare slappe af og nyde udsigten over den maleriske havn.

Vandreprogram

Vores spændende vandreprogram byder på hele 5 vidunderlige og alsidige vandreture, der spænder over distancer fra 9 til 14 kilometer, og som tager dig gennem en mangfoldighed af betagende terræn. Hver eneste udflugt er nøje planlagt for at give dig den bedste oplevelse af Mallorcas naturskønhed og varierede landskaber.

På de planlagte udflugtsdage vil vi bekvemt blive hentet i en komfortabel privat bus direkte fra hotellet præcis kl. 09:00. Efter en dag fyldt med oplevelser og uforglemmelige indtryk, sørger samme bus for, at vi bliver kørt sikkert tilbage til vores hotel. Dette betyder, at du kan slappe af og nyde dagen uden at bekymre dig om transporten.

For at gøre din oplevelse endnu bedre, er der inkluderet frokost på alle udflugter. Du kan således glæde dig til at nyde lækre måltider midt i den skønne natur, hvilket giver en perfekt pause og fornyet energi til resten af dagens eventyr.

For at få alle detaljer om vores spændende program, kan du se hele programmet under fanen "program". Her finder du udførlige beskrivelser af hver enkelt vandretur, så du kan få et godt overblik over de oplevelser, der venter dig.

Rejseleder / guide

Rejsen er med en dansk vandreguide og en engelsktalende lokalguide.

Grupperejse med et hyggeligt fællesskab

Glæd dig til en vandreferie, hvor det sociale samvær er i højsædet. Hos Papuga handler det ikke kun om vandring, men også om at opleve og skabe uforglemmelige ferieminder sammen med andre. Fællesskabet blomstrer, når vi udforsker den smukke natur, og når vi deler dagens højdepunkter over en kold forfriskning i poolbaren.

Vi nyder aftensmaden sammen i hotellets restaurant, og hvis du har lyst, runder vi aftenen af med en godnatdrink efter middagen.

Rejser du alene? Så er denne tur helt perfekt for dig. Fællesskab er nøgleordet her, og vi glæder os til at byde alle velkommen til at blive en del af vores hyggelige fællesskab.

Perfekt klima til aktiv ferie

Mallorca byder på et behageligt middelhavsklima, der skaber de perfekte betingelser for en aktiv ferie hele året rundt. 

Foråret på Mallorca er præget af tidlige forårssolstråler og varme, der ankommer før de fleste andre steder i Sydeuropa. Efter en lang, kold og mørk vinter i Danmark, ser vi frem til at omfavne solens stråler og varme, samtidig med at vi indånder den friske duft af naturens genopblomstring. I maj nyder vi de lange, solrige dage og de behageligt lune aftener, hvilket gør Mallorca til det ideelle sted for både aktiv ferie når vi trænger til lidt forskud på sol og varme.

Lækkert voksenhotel - total afslapning ved stranden

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst, med en fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning og adgang til lækkert cykelterræn med mange muligheder. Hotellet tilbyder små, lyse og moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt, og på det skønne poolområde med tilhørende solterrasse kan du nyde freden og den fine udsigt. Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du bestille en velgørende behandling i hotellets spaafdeling.

Tag din ledsager med til Mallorca

På Sunprime Pollensa Beach tilbydes et stort udvalg af energigivende træningshold som f.eks. vandgymnastik og core. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i hotellets motionsrum.

Læs mere om tilbuddene under fanen "Ledsager". 

Hos Papuga lægger vi stor vægt på, at ledsagere, som ikke deltager i vores cykelture, bliver en integreret del af gruppen og fællesskabet, når vi vender tilbage til hotellet for at hygge os sammen.

Derfor skal du rejse med Papuga

Når du vælger en pakkerejse hos Papuga, kan du lade os tage os af planlægningen, så du kan fokusere på at nyde din ferie. Vi har tænkt på det meste og inkluderet alt, hvad du behøver, for at få en afslappende og bekvem cykelferie.

Direkte fly fra Billund og København: Vi tilbyder direkte flyvninger fra både Billund og København, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme til Mallorca. 

Indtjekning af bagage direkte på hotellet: På hjemrejsedagen kan du tjekke din bagage ind direkte på hotellet. Dette betyder, at du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du ankommer til lufthavnen, hvilket gør processen meget mere smidig og stressfri.

Ekstra bagage: Med vores pakkerejse kan du medbringe 25 kg bagage og 5 kg håndbagage. Det betyder at du får 10 kg ekstra bagage med uden ekstra omkostninger. 

Direkte bustransfer: Vi tilbyder direkte bustransfer mellem lufthavnen og hotellet. Gæsterne bliver kørt direkte uden stop ved andre hoteller, hvilket gør rejsen endnu mere bekvem og hurtigere.

Voksenhotel direkte ved stranden og Pollencabugten: Nyd opholdet på et voksenhotel beliggende direkte ved stranden i den smukke Pollencabugt, hvor du kan slappe af og nyde udsigten.

Gratis Wi-Fi: Hold forbindelsen med gratis Wi-Fi på hotellet.

Halvpension inkl. drikkevarer til måltiderne: Vores pakkerejse inkluderer halvpension, hvor drikkevarer til måltiderne også er inkluderet.

Danske cykelguider fra Papuga: Vi har erfarne danske cykelguider, der sikrer, at du får mest muligt ud af dine cykelture.

Vandreferie med fokus på det sociale fællesskab: Vores vandreferier har et stærkt fokus på det sociale fællesskab, så du kan nyde turene sammen med andre entusiaster.

Adgang til attraktive rabataftaler: Få adgang til attraktive rabataftaler på energiprodukter og meget mere.

App med alle oplysninger om din rejse: Hold styr på alle dine rejseoplysninger med vores praktiske app.

Glæd dig til en uforglemmelig vandreferie på Mallorca; det ultimative valg for dig, der søger en perfekt blanding af vandring, eventyr og fællesskab. Uanset om du er passioneret omkring naturen og vandring, eller blot søger en unik ferieoplevelse, tilbyder vi en uge spækket med spændende vandreture, uforglemmelige oplevelser og et varmt fællesskab. 

Cykler din rejsemakker?

Vi har i samme uge cykelhold på hotellet, så hvis du har en partner der cykler, kan du med fordel tage ham eller hende med. I bor sammen, men dyrker hver især jeres hobby om dagen.
Cykel og vandregruppen fungerer som én gruppe når vi er på hotellet, så der er rig mulighed for socialt og hyggeligt samvær med andre aktive gæster.

Læs mere om cykelferien HER

Vent venligst...

Program med beskrivelse af udflugter

Rejseprogram

Dag 1

Rejsedag / ankomst til Mallorca

Rejsedag / Ankomst
Forventet flytider:

København kl. 07:00
Palma kl. 10:00
------------------
Billund kl. 07:05
Palma kl. 10:00

Vi tager forbehold for ændringer af flytider. Mødetid 2 timer før.

Dag 2

1. vandredag

Vandring i Talaia d'Alcúdia
(tirsdag) Alcanada – es bufador - coll de na Benet – Talaia d’Alcúdia – Ermita de la Victoria – s’Illot.

Cirka udflugtstid uden stop 4 timer / med stop 5 timer

Max højde 446 meter
Cirka afstand 14 km.
Stigning ca. 650 meter
Sværhedsgrad af ruten (1-5) : 3 (medium)
Højdepunkter: Betagende panoramaudsigt, endemiske fugle

Beskrivelse:
Fantastisk heldagstur af Alcudia Øen med opstigning til dets højeste punkt, Talaia d’Alcudia, som er 446 meter høj, hvorfra man kan se Alcudias bugter og Pollensa. Oppe på toppen finder vi resterne af sa Talaia de la Victoria tårnet. Ruten løber langs Alcanada kysten, igennem kysten ad svært terræn og uden nogen vej. Det er en lille strand med småsten og gennemsigtig vand, stille og rolig og betagende. Stranden ligger ved den lille ø Alcanada og ud til Alcudia kysten omringet af et fantastisk fyrtårn, som belyser både sol op og nedgang. Øen er kun ca. 150 meter væk, hvor man kan enten svømme eller gå en tur. Ruten fortsætter indtil vi når til Bunador, hvor vi begynder nedstigningen til Col De Na Benet, igennem fyrretræsskoven, denne gang med en defineret sti.
Der vil være tid på egen hånd i S’llot, hvor i kan besøge stranden. Vi anbefaler at medbringe håndklæde og badetøj.

Inklusiv: Frokost i naturen

Dag 3

2. vandredag

Vandring i Fartàritx

Rute: Pollença - Son Marc - Cases Velles de Fartàritx - Can Huguet – Pollença

Cirka udflugtstid uden stop 5 timer / med stop 6 timer

Max højde 711 meter (Cuculla)
Cirka afstand 12 km.
Stigning ca. 350 meter
Sværhedsgrad af ruten (1-5) : 3 (medium)
Højdepunkter: Betagende panoramaudsigt, endemiske fugle

Fartàritx er et af de sjældne steder i Sierra de Tramuntana, hvor vi møder bygninger der er forblevet i deres oprindelige stand, og som bevarer nogle specifikke detaljer, der gør dette område til et meget specielt sted.

Det er en ægte bjergtur hvor vi når 711 meter over havets overflade med spektakulær panoramaudsigt over det nordlige Mallorca, som vil efterlade et uforglemmeligt minde om dit besøg i Sierra!

Beskrivelse
Vi stiger op i omkring en time, med afgang fra bunden af Marts-dalen, der er beskyttet af UNESCO, og når en slette, hvor vi vil finde nogle glade får og gamle træer - tilsyneladende glemt af alle.
Og hvis vi er heldige, kan vi se en af de beskyttede gribbe nærme sig fra oven - meget imponerende!
Vi tager en snack på de gamle Fartàritx-gårde, mens vi nyder udsigten over byen Pollença, Pollença-bugten, Alcúdia-vagttårnet og Alcúdia-bugten i det fjerne. En gammel sti med sandsten, som oprindeligt blev brugt af bønder og lokale bønder og deres æsler, vil bringe os ned igen. Panoramaudsigt over de højeste bjerge på Mallorca, masser af historie, alle forskellige arter af fauna og flora, og god træning for benene gør denne tur til et "must" for dit fotoalbum.
Vejen retur går gennem dalen Can Huguet.

Inklusiv: Frokost i naturen

Dag 4

3. vandredag

Vandring i Lluc (gammelt kloster)

Rute: Son Amer - Monasterio de Lluc – Es Camell - Pixarells – Lluc

Cirka udflugtstid uden stop 4,5 timer / med stop 6 timer

Max højde 693 meter
Cirka afstand 10 km.
Stigning 200 meter
Sværhedsgrad af ruten (1-5) : 2 (easy)
Højdepunkter: Lluc klosteret

På denne vandring går vi langs en stensti, der krydser en stor egeskov. Under vores gåtur vil vi finde masser af konstruktioner, naturlige elementer og hemmeligheder i den store skov. Vi ender ved Sanctuary of Lluc (klosteret), hvor vi besøger den berømte "Virgin of Lluc", den botaniske have, Camel Rock, betragter det spektakulære Karstlandskab i området og mange andre seværdigheder ved dette mytiske pilgrimssted.

Dag 5

Fridag

(onsdag) Hviledag

Denne dag er uden program, men for dem der har lyst går vi ind og besøger Port de Pollenca.
Der findes flere gode restauranter omkring havnen, hvor der tilbydes lækre fiskeretter.
Vi kan også anbefale at tage tilbage til hotellet og få deres lækre a la carte frokost ved poolen.

Dag 6

4. vandredag

(torsdag) Embassament Cúber – Coll de l’Ofre– Barranc de Biniaraix – Sóller

Cirka udflugtstid uden stop 4,5 timer / med stop 7-8 timer

Max højde 874 meter (Coll de L’ofre)
Nedstigningsniveau -850 meter
Cirka afstand 12 km.
Stigning ca. 250 meter
Sværhedsgrad af ruten (1-5) : 3
Højdepunkt: Cúber og Barranc de Biniaraix

Beskrivelse:
Klassisk udflugt til Serra de Tramuntana, en uforglemmelig oplevelse for dem som gerne vil opleve og have en general fornemmelse af Sierra og alle dets elementer.
Ruten begynder ved Cuber Reservoir og stiger lidt op til Coll de L’ofre, hvor man kan se næsten hele den centrale del af Serra de Tramuntana og mange af dets højdepunkter (Puig major, L’ofre, serra de Sa rateta. Herfra går hele ruten nedad, igennem Barranc de Biniarais, et spektakulært ingeniørarbejde anvendt til miljøet, hvor de forskellige arkitektoniske teknikker i bjergene værdsættes. Dette arkitektoniske kompleks har været erklæret BIC (god for kulturelle interesser) Denne rute tillader også et glimt af bjerg handlerne, som der stadig er mange tilbage af.

Efter frokosten er nedstigningen til Soller via Biniarais, binibassi i s’horta og den tager 2 timer.

Frokost i naturen

Dag 7

5. vandredag

Vandring i Cala Bóquer

Rute: Port de Pollença - Cala Bóquer

Cirka udflugtstid uden stop 3 timer / med stop 4 timer

Max højde 451 meter
Cirka afstand 7 km.
Stigning ca. 150 meter
Sværhedsgrad af ruten (1-5) : 2

Turen går ud til Cap de Formentor halvøen, som er en perfekt rute for naturelskere, der ønsker at kende hemmelighederne bag et af de foretrukne steder for naturelskere, hvor de sammen kan nyde havet og bjerget.
Fra Port de Pollença vil vi gå til en af de bedste og mere beskyttede strande på øen. Kendt som Cala
Bóquer. Stranden tilbyder noget af det mest fantastiske krystalklare vand der findes på Mallorca. Der er ingen vejer derud og der er ingen hoteller eller huse derude, så vil vi kun møde andre vandrer og vilde geder på stranden.
Vi slutter turen af med en overraskelse.

Turen er en halvdagstur, hvor vi når tilbage til frokost på hotellet.

Dag 8

Rejsedag / hjemrejse fra Mallorca

Check-ud er typisk kl. 11:00
Du modtager en SMS dagen før fra SPIES/SUNWING med afhentningstidspunktet.

Forventet flytider

Palma kl. 20:35
København kl. 23:35
-----------------------
Palma kl. 11:20
Billund kl. 14:15

Vi tager forbehold for ændringer af flytider.
Guiderne vil oplyse de nøjagtige afhentningstidspunkter.

Niveauet på Mallorca

Når du begiver dig ud på en vandreferie på smukke Mallorca, kan du forvente et moderat til middelsvært niveau, perfekt til både entusiastiske vandrere og dem, der søger lidt udfordring. De daglige distancer spænder fra 7 til 14 kilometer, hvilket giver en varieret oplevelse af øens fantastiske terræn. Det betyder, at du vil opleve alt fra blide bakker til mere krævende stejle op- og nedstigninger.

På en skala fra 1-5 ligger vores vandringer mellem 2-4 i sværhedsgrad. Dette gør turene tilgængelige for dem med en almindelig god form, mens de stadig tilbyder nok udfordring til at holde eventyrlysten levende.

Underlaget, du vil gå på, varierer fra grusveje til stenede stier, og nogle steder kan det være ujævnt. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du medbringer gode vandresko eller støvler samt vandrestave for at sikre stabilitet og komfort gennem hele turen.

Den aktive vandretid hver dag er mellem cirka 3 til 5 timer. Selvfølgelig inkluderer dette tid til pauser og fotostop, så du kan nyde den betagende udsigt og tage mindeværdige billeder undervejs.

Det vigtigste at huske er, at det ikke handler om at komme først, men om at deltage og nyde oplevelsen. Vi har både en for- og bagtrop på vores vandringer, så vi sørger for, at alle kommer med rundt og kan nyde turen i deres eget tempo.

Med en almindelig god form og lidt styrke kan du sagtens være med på denne vandreferie. Vi glæder os til at tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem Mallorcas betagende landskaber.

.

Sunprime Pollensa Bay

Carrer Maria Antònia Salvà 2
07400 Alcúdia
Illes Balears
Spanien

Lækkert voksenhotel beliggende i rolige omgivelser ud til Pollensabugten. 

Se mere - klik her

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i et roligt boligområde i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst med fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning. Hotellet tilbyder små, lyse og moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt, og på det skønne poolområde med tilhørende solterrasse kan du nyde freden og den fine udsigt. Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du bestille en velgørende behandling i hotellets spaafdeling.

Om hotellet

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i et roligt boligområde i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst med fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde en skøn ferie med fokus på afslapning.
Hotellet tilbyder små, lyse og moderne indrettede værelser, hvoraf mange har havudsigt, og på det skønne poolområde
med tilhørende solterrasse kan du nyde freden og den fine udsigt. Trænger du til endnu mere selvforkælelse, kan du bestille en velgørende behandling i hotellets spaafdeling.
 
Vil du dyrke motion i ferien, kan du træne i hotellets motionsrum eller deltage i forskellige former for holdtræning. Du har også mulighed for at leje en cykel i receptionen og udforske omgivelserne omkring hotellet. Bagefter kan du nyde et godt måltid mad i restauranten eller en kølig forfriskning i baren, hvorfra der også er flot udsigt over havet.
 
Alcudias charmerende gamle bydel ligger cirka 15 minutters gang fra hotellet og byder på både små butikker, supermarkeder, et hyggeligt torv med restauranter og et lokalt marked. Fra Sunprime Pollensa Bay er der desuden kun en kort taxitur til havnen i Alcudia, og ud over den lille naturstrand neden for hotellet er der flere andre strande i nærområdet, for eksempel Sant Joan og San Pere cirka 20 minutters gang fra hotellet.
 
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
 
Sådan bor du 

Vi tilbyder tre forskellige værelseskategorier;

 • Dobbeltværelse med balkon mod omgivelserne
 • Dobbeltværelse med balkon mod poolområdet
 • Dobbeltværelse med balkon med havudsigt

Prisen er baseret på ophold i dobbeltværelse med balkon mod omgivelserne. 
Øvrige værelsestyper kan bestilles mod et tillæg. 
Enkeltværelse kan ligeledes bestilles mod et tillæg (begrænset antal - hurtig bestilling anbefales)

MySunprime
På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
 
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunprime Hotels har du adgang til vores service i receptionen døgnet rundt. I receptionen kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
 
Røgfrit
Sunprime Pollensa Bay er et røgfrit hotel, men der findes et markeret rygeområde uden for hotellet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
 
Sæson
Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.
 
Øvrigt
Reception: Åben døgnet rundt. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
163 værelser og suiter. Etager: 4. Elevator: Ja.
Bygget: 1965. Renoveret: 2022.
Aircondition: Alt efter udendørstemperaturen.
Centralvarme: Først og sidst på sæsonen.
Parkering: Begrænset antal pladser.
Vaskeriservice: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
 
Hotelmanager
Diego Martinez
 

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in.

Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter på det samme hotel:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0,80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat på det samme hotel.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Hotellets officielle klassificering er 3.

Mad og drikke

På Sunprime Pollensa Bay kan du nyde lækker mad og gode vine i et hyggeligt miljø på Sunprime Restaurant, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. I poolbaren serveres læskende drikkevarer i dagtimerne, og på loungeterrassen kan du slappe af og nyde den fantastiske udsigt over havet.

Dit ophold er inklusiv halvpension, som består af morgenmad og aftensmad. Måltiderne er inklusiv drikkevarer. 

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Aftensmad kl. 18.30-21

Pæn påklædning.

Sunprime Bar & Lounge

Bar & Lounge

I hotellets bar og lounge kan du slappe af med en cocktail eller slå dig ned for at læse, drikke en kop kaffe eller nyde et glas cava. Den behagelige musik og tilbagelænede stemning indbyder til afslapning, og flere aftener om ugen bydes der på livemusik i baren.

Service for fødevareallergikere

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller har andre allergier over for fødevarer? På Sunprime Pollensa Bay kan vi hjælpe dig, hvis du udfylder denne formular senest to uger inden afrejsen.

Ved at indsende formularen godkender du, at Spies og hotellet behandlinger dine personoplysninger om allergier for at kunne få hjælp af hotellets madambassadør. Oplysningerne slettes efter dit ophold på hotellet. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger.

Mini Kiosk

I hotellets egen lille kiosk kan du købe snacks og kolde drikke døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Spaafdeling

I hotellets spaafdeling tilbydes massage og skønhedsbehandlinger af forskellig længde.

Vores spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Sådan bestiller du

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Guide

Vores danske guide fra PAPUGA HOLIDAYS er Elsebeth Andersen, som søger for gennemførelsen af rejseprogrammet. 
De lokale vandreture styres af vores samarbejdspartner på Mallorca som viser vejen og fortæller undervejs. 
Elsebeth er med til at sikre alle kommer med og assisterer hvis der er behov undervejs.

Tag din ledsager med til Mallorca

Tag din ledsager med til Mallorca og lad ham/hende hygge sig med de andre ledsagere eller deltage i gratis aktiviteter på hotellet, mens du tramper i pedalerne om dagen. 
Hos Papuga lægger vi stor vægt på, at ledsagere, som ikke deltager i vores cykelture, bliver en integreret del af gruppen og fællesskabet, når vi vender tilbage til hotellet for at hygge os sammen.

Holdtræning

Alle er velkomne til at deltage i hotellets populære holdtræning. De tilbyder blandt andet crosstræning, tabata og core, og du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i træningsklassen vinyasa yoga.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

NYHED! Vand-tabata
Vand-tabata er højintensiv intervaltræning i vand. Træningen kombinerer principperne i tabata og består af korte øvelser ved høj intensitet efterfulgt af korte hvileperioder.

Yoga

Yoga virker beroligende på krop og sjæl samtidig med, at du får trænet bevægelighed, styrke og balance. Vi tilbyder blandt andet rolig og nænsom yin yoga, som øger din fleksibilitet og giver dig sindsro samt yinyasa yoga, der er en dynamisk yogaform inspireret af det traditionelle vinyasa yoga-system. Du kan også være med til power pilates, som er en sjov og livlig træningsklasse, der udfordrer dine muskler og giver dig sved på panden.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler! Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Basic Gym Introduction

Deltag i en holdintroduktion til motionsrummet og kom godt i gang med din styrketræning! Instruktøren gennemgår rummets udstyr og fortæller, hvordan man bruger de forskellige redskaber og maskiner. Du får også tips til at skabe en god træningsrutine, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

SUP

SUP er en type vandsport, der er nem at lære og passer til alle - en perfekt aktivitet, hvor du kan kombinere afslapning i solen med træning af balance og styrke. SUP-bræt kan lejes i nærheden af hotellet.

Vandring

Vandring er en god måde at opleve naturen på, og i nærheden af hotellet findes flere vandreruter, bl.a. til Ermita de la Victoria, som er en krævende vandring, der kræver god kondition. Til gengæld bliver man belønnet med den mest fantastiske udsigt, når man når frem.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp.

Træning på værelset

Hvis du kan lide at træne på egen hånd i ferien, kan du nu slippe for at fylde kufferten med træningsudstyr: Bestiller du vores træningspakke, kan du låne yogamåtte, glideplader, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

Tennis

Hotellet har en tennisbane, og du kan låne udstyr i receptionen. Tidsbestilling af banen foregår via My Sunprime.

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Depositum udgør 1.500 kr. pr. person og opkræves af SPIES umiddelbart efter bestilling. 

Depositum skal være SPIES i hænde senest 7 dage efter bestilling. Restbeløbet indbetales 40 dage før afrejsen.
Vær opmærksom på, at hvis du betaler via bankoverførsel, tager det 2 hverdage, før vi har modtaget beløbet. Betal derfor i god tid, så vi kan modtage beløbet indenfor betalingsfristen på 7 dage.

Direkte fly med Sunclass Airlines t/r
25 kg bagage og 5 kg håndbagage 
Direkte transfer mellem lufthavn og hotel t/r
7 nætter på lækkert voksenhotel beliggende i rolige omgivelser
Halvpension inklusiv drikkevarer til måltiderne
5 vandreture med transport
Dansk vandreguide fra Papuga + lokale vandreguide
Frokost jvf. vandreprogrammet (typisk sandwich/pic-nic i det fri)
Gratis wi-fi
Adgang til attraktive rabataftaler
Papuga rejse App 
Easy travel - bagage check-in på hotellet. 

Mad ombord på flyet t/r
Lokal turist skat - betales direkte til receptionen
Enkeltværelse
Opgradering af værelse
Forsikringer

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Ønsker du at sende tur oplysninger til andre?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.