Pension: Halvpension,Pic-nic Guide: Ja - dansk Transport: Fly,Kør-selv Rejse: Racer Rejseform: Gruppe Niveau: 4,5
 • DE FRANSKE ALPER
 • **BESTIL**
 • PROGRAM
 • HOTELLER
 • CYKELTRANSPORT
 • CYKELLEJE
 • GOUDA Forsikring
 • INKLUSIV
 • TILKØB
 • BESTILLING
 • FAQ
 • Bedømmelse

CYKELFERIE I DE FRANSKE ALPER

Kommer igen i 2025! 

Beliggende i det sydøstlige Frankrig, er de franske alper den perfekte destination for ivrige landevejscyklister, der leder efter særlige udfordringer.

Mens nogle er glade for at planlægge deres egen tur til Alperne, er andre på udkig efter rejser til Alperne, hvor det hele er planlagt for dem.
Er du én af dem der værdsætter den ekstra støtte ved at have nogen på destinationen til at yde assistance, hvis det går galt? Bestille overnatning og skræddersy ruterne eller blot være tilstede hvis formen ikke helt var som du troede, så tag med os. Det er også værd at huske på at cykling i Alperne er lidt anderledes end at cykle i Danmark. Der er ikke så mange mennesker på vejene og der kan være langt imellem landsbyerne eller blot en restaurant eller butik der er åben, når du har brug for det. Vil du gerne have sikkerhed for at du altid har hjælp i nærheden, har du muligheden for at afprøve dine drømme sammen med andre ryttere og Papuga Holidays.

De kendte Tour de France bjerge

Denne bjergrige region byder på nogle mest kendte stigninger i Frankrig, såsom den berømte Alpe d'Huez, Col du Glandon, Lacets de Montvernier, Col de Madelaine, Col du Télégraphe og Col de Galibier. 
Der findes ikke mange sportsgrene, hvor fansene får lov til at betræde de professionelles areaner, men cykelmotionisterne derimod, kan boltre sig og afprøve egne evner på præcist de samme bjerge, som de professionelle. 

Kør La Marmotte over flere dage

I vores udvælgelse af hvilke bjerge der skal udforskes, har vi bl.a. taget udgangspunkt i de stigninger der indgår i den kendte løb La Marmotte og tilsat et par ekstra stigninger i området.
Går du og overvejer at deltage i La Marmotte, vil det afgjort være en stor fordel at tage med på denne tur, så du lærer stigningerne at kende enkeltvis - i dit eget tempo - inden du deltager i løbet. Man skal ikke underkende den psykologiske gevinst der ligger i genkendelsen af de hårdeste passager og blot kendskabet til distancen af hver stigning.

Deltager du på den første tur i juni måned, som slutter i Alpe d'Huez den 21. juni, har du mulighed for at blive boende på hotellet og tilkøbe vores La Marmotte rejse. Ring til kontoret på tlf 25667778 og få et tilbud på at blive i Alpe d'Huez. 
Se mere - KLIK HER

Forberedelse

På denne tur er det vigtigt at du sørger for at forberede dig rigtig godt, så formen er god inden du tager af sted. Turen bliver alt for hård, og en dårlig oplevelse, hvis du møder op uden at formen er god - med andre ord, du kan ikke køre dig i form på denne tur og følge med resten af gruppen.  
Hvis der er stemning for det hos alle deltagerne forud for rejsen, forsøger vi at afholde en trænings samling i Vejle, hvor vi vil køre de fleste bakker, så du kan afprøve hvordan formen når der køre opad og smerten i lårene stikker. 

Vent venligst...

Rejseprogram

Kør La Marmotte og de kendte bjerge på 5 dage og glæd dig til at prøve kræfter med de kendte Tour de France bjerge der indgik i 2022 udgaven:

Alpe d'Huez
Col du Glandon
Lacets de Montvernier (ekstra tur) 
Col de Madelaine
Col du Télégraphe
Col de Galibier.

Rejseprogram

Dag 1

Dato : 22. juni 2024

Rejse/ankomst

Ved kør-selv skal du planlægge ankomst til Alpe d'Huez kl. 15

Ved tilkøb af fly fra henholdsvis Billund og Kastrup er forventet flytider:
Flytider oplyses senere.
Vi flyver til Geneve med rutefly.

Samlet kørsel i bus til Alpe d'Huez.

Vi tager forbehold for ændringer af flytider.
Mødetid i lufthavnen 2 timer før afrejse.

Dag 2

Dato : 23. juni 2024

Alpe d'Huez

Col De Sarenne Alpe
48 km - ca. 1675 højdemeter

Morgenmad og afsted mod Alpe d'Huez runden, hvor vi kører ned på den ene sider og op ad Alpens 21 ikoniske hårnålesving. I 1952 kørte Tour de France for første gang op ad stigningen og hvert af de 21 hårnålesving bærer et eller flere navne af tidligere vindere, som er foreviget på mindeplader.
Rekorden for at køre hurtigst op af Alpe d’Huez indhaves af italienske Marco Pantani. Rekorden lyder på 36 minutter og 50 sekunder. Faktisk har Pantani de tre hurtigste tider sat i henholdsvis 1994, 1995 og 1997.

Kold forfriskning på den bedste terrasse i Alpe d'Huez efter turen
Fælles aftensmad på hotellet

Dag 3

Dato : 24. juni 2024

Glandon og Lacets de Montvernier

Col du Glandon & Lacets de Montvernier
88 km - ca. 1890 højdemeter

Morgenmad og pakning af bagage i varebilen.
Det er muligt at efterlade unødvendig tøj/bagage på hotellet, da vi kommer tilbage og afslutter turen i Alpe d'Huez.

Afgang mod Glandon og Lacets de Montvernier.
Du kan springe Lacets de Montvernier over hvis benene er trætte eller du ønsker at spare kræfter til resten af turen.

Col du Glandon
20,9 km
1471 meter
7% i snit
12,2% stejleste sted

Lacets de Montvernier
3,4 km
277 meter
8,1% i snit
12,6% stejleste sted

Check-in på hotellet
Kold forfriskning på en bar i byen
Fælles aftensmad på restaurant i byen

Dag 4

Dato : 25. juni 2024

Col de la Madelaine

Col de la Madelaine
137 km - ca. 2217 højdemeter

Morgenmad og afsted mod Albertville inden Col de la Madelaine venter forude.
Første del af ruten er relativ flad indtil vi når stigningen.

Col de la Maeleine
19,6 km
1520 meter
7,7% i snit
13,4% stejleste sted

Kold forfriskning på en bar i byen
Fælles aftensmad på restaurant i byen

Dag 5

Dato : 26. juni 2024

Col du Télégraphe, Col du Galibier & Alpe d'Huez

💪KONGE ETAPEN💪

107 km - ca. 3415 højdemeter

Vi begynder vores cykeltur i Saint Jean de Maurienne og følger dalen hen mod Col du Télégraphe. Herfra tager vi fat på den krævende opstigning til Col du Galibier. Når vi har nået toppen, venter der os en fantastisk nedkørsel på over 30 km, indtil vi når bunden af det berømte Alpe d'Huez. Turen slutter på toppen af denne berømte stigning. Denne etape vil uden tvivl være en stor udfordring, da den inkluderer store dele af La Marmotte-ruten, og vil byde på en blanding af spænding og træthed!

Col du Télégraphe
11,8 km
837 meter
7,1% i snit
11,2% stejleste sted

Col du Galibier
34,8 km
2069 meter
5,9% i snit
13,1% stejleste sted

Alpe d'Huez
13,9 km
1118 meter
8% i snit
15% stejleste sted

Kold forfriskning på den bedste terrasse i Alpe d'Huez efter turen
Fælles aftensmad på hotellet

Dag 7

Dato : 27. juni 2024

Sidste dag

Kør-selv kan har værelserne frem til kl. 10

Fly gæster - fælles transfer til lufthavnen
Flytider kendes ikke endnu

Vi tager forbehold for ændringer af flytider.
Guiderne vil oplyse de nøjagtige afhentningstidspunkter.

OBS - ønsker du at blive og køre La Marmotte 2024 den 30/6, så tilbyder vi at forlænge din rejse.
Se evt. mere om La Marmotte her 👇
https://www.papugaholidays.dk/program/la-marmotte-2024/

TAK FOR DENNE GANG! 😁

Alpe d'Huez: Hotel Le Refuge

Le Refuge 

Le Refuge hotellet er det ideelle valg for La Marmotte. Dets charme og atmosfære, den tætte beliggenhed til målområdet og udsøgte mad er hvad der virkelig tæller. Når det kommer til et løb som dette, er en central position i Alpe d'Huez og en indsigt i cyklisternes behov afgørende for en optimal oplevelse.

Om hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge ligger i Alpe d’Huez og har områdets lækreste terrasse. Her er sol hele dagen og du kan derfor nyde både mad og drikke med den smukkeste udsigt og sol på kinderne dagen lang.
Det er ingen hemmelighed, at hotellet er “en gammel dame” som de kalder det. Hun har mange år på bagen, er lidt træt og kører på sine sidste år. Hvis det absolut skal kategoriseres i stjerner, så er det et standard 2* fransk hotel, men med en ægte dansk hygge, som værterne så gerne vil vise alle deres gæster, uanset i hvilken forbindelse de kommer. 
Der er gratis wi-fi.

Forplejning:

Opholdet er inkl. halvpension som består af morgen- og aftensmad. 

Central beliggenhed

Hotel Le Refuge befinder sig centralt i Alpe d'Huez. I den historiske bydel oplever man en unik atmosfære med sine charmerende smalle gader og traditionelle træ- og stenhuse. Det er også her, man støder på de fremragende restauranter og indbydende caféer.

I den moderne del af byen kan man forkæle sig selv med shopping i eksklusive forretninger og besøg i shoppingcentre.

Saint-Jean-de-Maurienne: Hotel Saint Georges

Midt i hjertet af Saint-Jean-de-Maurienne finder du Hôtel Saint-Georges - et stenkast fra lokale butikker, spisesteder og kulturoplevelser. 

Vores værelser, med en enkel og elegant indretning, tilbyder eget bad, komplementære toiletartikler, aircondition, telefon og fladskærms-tv. Selvfølgelig er der gratis WiFi for alle gæster.

Start dagen med vores morgenbuffet, hvor du blandt andet kan smage vores hjemmelavede marmelade, serveret i hotellets hyggelige café.

Cykeltransport

Du kan tilkøbe transport af din cykel gennem PAPUGA til kr. 1300,-
Vores servicebil ankommer med cyklerne torsdag eftermiddag.
Du skal aflevere din cykel søndag eller mandag, pakket ned i en cykel papkasse. Styret må gerne hænge ud over, men du kan også dreje det, så hele cykler er i kassen. Cyklerne bliver fastspændt i varebilen og vi tegner en transportforsikring. 

Vil du leje en cykel i Alpe d'Huez? 

Hvis du ønsker at undgå besværet med at medbringe din egen cykel, kan du leje topmoderne og velholdte cykler i Alpe d'Huez bys centrum. Kun 300 meter fra vores hotel ligger Cycle Huez, hvor Kat & Oli er klar til at byde dig velkommen og sikre, at din lejecykel tilpasses perfekt til dig. De er også hurtigt til stede for eventuelle justeringer.

Disse cykler er designet til bjergterræn med en gearing, der hjælper dig op ad de maleriske bjergveje i området.

Det anbefales, at du medbringer dine egne pedaler, da du er fortrolig med dem, og ved præcis, hvordan du klikker ud af dem. Husk også beslag til din GPS, vandflasker, hjelm, og vi råder til at køre med en baglygte, selv i dagslys, for din sikkerhed.

Besøg linket for at leje din cykel 👇
Bikes & Pricing 2024 — Cycle Huez

Wilier ZeroSL SRAM Rival AXS (photo non-contractual) full specs at wilier.com.

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

 • 5 x overnatning på hotel i delt dobbeltværelse
 • Halvpension
 • Picnic / frokost i det blå på dagsturene
 • Fri vand i servicebilen
 • Planlagt rute, hvor du kører 5 legendariske bjerge
 • Dansk guide
 • Servicebil med div. reservedele og værktøj
 • Service mand
 • Og alt muligt andet godt 😀

Depositum udgør 25% af rejsens pris og faktureres ved bestilling. 
Restfaktura fremsendes 70 dage før afrejse. 

 • Fly fra Billund/Kastrup til Lyon eller Geneve t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport af din cykel til Alperne inkl. transportforsikring (gælder kun under transport)
 • Drikkevarer
 • Ekstra mad/snacks
 • Energiprodukter
 • Reservedele
 • Enkeltværelse
 • Forsikringer

Bestilling

Ved tilmelding betales et depositum på 25% samt for tilkøb. 

Restbetaling sker 70 dage før afrejes. 

Ønsker du at tilkøbe denne rejes forud for løbet LA MARMOTTE 2024, så du lægge begge rejser i kurven. 

OBS - begrænset antal pladser. 
SIDSTE TILMELDINGSFRIST 1. DECEMBER 2023

Ingen detaljer fundet

Der er ingen anmeldelser endnu.

Be the first to review “DE FRANSKE ALPER”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.