Guide: Ja - dansk Pension: Helpension Transport: Cykel Rejseform: Gruppe Rejse: Racer
 • Danmark Rundt på 6 dage
 • Program
 • Træning
 • Hoteller
 • Team tøj
 • Kaptajn
 • Rejsen inkluderer
 • Tilkøb
 • GOUDA Rejseforsikring
 • Downloads
 • Reviews
 • Booking

Cykelferie Danmark Rundt på 6 dage 

KOMMER IGEN I SOMMEREN 2025

Danmarks hyggeligste cykeltur
Etaper på imellem 135 og 170 km. 

En cykelferie i Danmark kan bestemt også noget!

Selvom vi ikke har bjerge at prale af, er vores område rigt på idylliske landskaber, frodige skove og ikke mindst smukke kyststrækninger. Når vi cykler langs kysten med havets brusen i ørerne og vinden i håret, glemmer vi alt om hverdagens praktiske gøremål og travlhed.

Vores cykelferie begynder og slutter i Brørup og strækker sig over ca. 925 km fordelt på 6 etaper. Vi starter med at køre gennem de blomstrende marker på Fyn, fortsætter ad de flade landeveje på Lolland, gennem det charmerende Sydsjællandske landskab og tværs over øen til Sjællandsodde. På den anden side venter det bakkede landskab i Midtjylland, hvorefter vi fortsætter mod Vestkysten, inden vi vender tilbage gennem Jylland til Brørup.

Undervejs får vi virkelig mulighed for at opleve, hvad Danmark har at byde på, og vi kommer blandt andet til at benytte os af 7 forskellige færger på ruten.

Ta' med os på denne spændende cykelferie, hvor vi virkelig får mulighed for at udforske og nyde Danmarks naturskønne områder. 

Uforglemmelig social oplevelse

Formålet med turen handler ikke kun om at træde i pedalerne, men i lige så høj grad om et hyggeligt socialt fællesskab med de andre deltagere, som deler samme passion for motionscykling.

Vi har både den velkendte bagsmæk, fællesspisning og aftenhygge på programmet og mon ikke der traditionen tro også kommer et par sjove indslag og påfund i løbet af ugen.  

Uanset om du tilmelder dig alene, eller sammen med andre, kan du i hvert fald glæde dig til en stor oplevelse der skaber nye venskaber på kryds og tværs.

Vi sørger for alt det praktiske

Det er vigtigt at rammerne er i orden, så du kan koncentrerer dig om at cykle og nyde det det gode fællesskab. Vi booker overnatninger på gode hoteller og kroer, som ved hvad en flok sultne ryttere har brug for. Vi sørger for transport af din bagage imellem hotellerne, kaptajnen har det overordnede overblik og vores uundværlige serviceteam sørger for, at forkæle os med lækkerier hele vejen rundt.

Du skal blot sørge for, at din cykel og naturligvis formen er klar til en uforglemmelig oplevelse på 2 hjul. 

Program

Med forbehold for ændringer

Rejseprogram

Dag 1

Brørup - Tåsinge ca. 165 km

Tag med på en betagende cykeltur, der begynder i Brørup og fører dig over den ikoniske gamle Lillebæltsbro, før du fortsætter langs den betagende vestkyst på Fyn og krydser over til Tåsinge.

Nyd en enestående rejse gennem smukke landskaber, hvor du vil opleve den charme og skønhed, som dette område har at byde på. Vores rute er nøje udvalgt for at give dig den ultimative cykeloplevelse, hvor du kan suge de imponerende synsindtryk til dig og opdage de skjulte perler undervejs.

Fra start til slut vil du blive fortryllet af de spektakulære omgivelser, der ledsager dig på din rejse. Så hop på cyklen og vær klar til en uforglemmelig tur gennem vores smukke landskab og seværdigheder. Vi glæder os til at tage imod dig!

165 km - ca. 1000 højdemeter

Dag 2

Tåsinge - Køge ca. 170 km

På dag 2 venter en behagelig og overvejende flad cykeltur for os. Vi begynder med at tage færgen fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland og fortsætter derefter nordpå mod Storstrømsbroen. Herfra cykler vi op forbi den charmerende by Præstø og fortsætter vores rejse mod Køge.

Denne del af vores program byder på smukke naturscenerier og maleriske omgivelser. Vi vil opleve de rolige veje og stier, der fører os igennem dette enestående landskab. Undervejs vil vi have mulighed for at nyde den friske luft og det fantastiske syn af omgivende natur.

Slap af og nyd turen, mens vi udforsker disse skønne områder. Vores destination, Køge, byder på historie og charme.

170 km - Ca. 600 højdemeter

Dag 3

Køge - Sabro ca. 145 km

På dag 3 tager vi kurs mod Sabro, der ligger uden for Aarhus. Dagens cykeltur byder på tre færgeoverfarter, der tilføjer en ekstra dimension til vores oplevelse.

Vi starter vores rute mod nordøst, passerer gennem det smukke Frederikssund og fortsætter videre op til Kulhuse. Herfra begiver vi os over mod Rørvig, hvor den 3. færgerejse fra Sjællandsodde sejler os retur til Jylland.

Fra havnen i Århus fører ruten os gennem naturskønne områder, indtil vi når hotellet i Sabro, hvor vi kan slappe af og nyde en velfortjent middag.

145 km - ca. 900 højdemeter

Dag 4

Sabroe - Rebild ca. 135 km

På dag 4 fortsætter vores cykeleventyr gennem det betagende Midtjyske landskab. Vi sætter tempoet ned og nyder en velfortjent ispause i det berømte Vebbestrup. Efter at have forfrisket os fortsætter vi vores rejse mod øst, hvor vi tager en kort afstikker til Hadsund. Her venter os en unik oplevelse, da vi skal cykle ad den nedlagte jernbanestrækning op mod Bælum. Det bliver en spændende og anderledes strækning.

Efter vores eventyrlige oplevelser på cyklen ankommer vi til dagens overnatningssted i smukke Rebild Bakker. Dette naturskønne område byder på imponerende landskaber og en rolig atmosfære, der indbyder til afslapning og refleksion. Vi kan se frem til at slappe af og nyde den betagende udsigt over bakkerne efter dagens cykelstrækning.

135 km - ca. 1200 højdemeter

Dag 5

Rebild - Lemvig ca. 160 km

På dag 5 venter os en spændende ny rute, hvor vi krydser Jylland på tværs og oplever forskellige smukke områder. Undervejs passerer vi også gennem Glyngøre, hjembyen for vores cykelstjerne Jonas Vingegaard, der har gjort os stolte.

Vi fortsætter vores færd og kører over Mors, hvor vi kan nyde den særegne skønhed på øen. Herefter cykler vi ud til færgen, der vil bringe os over til Thyborøn. Det bliver en dejlig afveksling at nyde havet og den friske brise under færgens rejse.

Når vi ankommer til Thyborøn, fortsætter vi vores tur sydpå mod vores hotel i Lemvig.

160 km - ca. 850 højdemeter

Dag 6

Lemvig - Brørup ca. 150 km

På dag 6, den sidste etape af vores tur, vil vi passere gennem landsbyerne Rom og Paris, der tilføjer et ekstra strejf af charme til vores rejse. Vi fortsætter vores cykeltur gennem det varierede jyske landskab, hvor vi kan nyde den skiftende natur og de vidunderlige udsigter undervejs.

Efter at have krydset gennem Jylland og efterladt os mange uforglemmelige minder, nærmer vi os vores udgangspunkt. Vores rejse på ca. 925 km rundt i vores smukke land er snart fuldført. Vi kan se frem til at nå vores destination i Brørup og fejre vores succesfulde cykeloplevelse.

På denne sidste etape kan vi reflektere over de utallige oplevelser, vi har haft på vores rejse gennem Danmark. Vi har set smukke landskaber, oplevet charmerende byer og skabt minder for livet. Lad os nyde de sidste kilometer og afslutte vores cykelrejse med stolthed og tilfredshed.

150 km - ca. 900 højdemeter

Det er en lang tur vi skal ud på og med 6 dage i sadlen er det nødvendigt med træning forud for turen.

Vi tilbyder et fælles træningsforløb, hvor holdet mødes og cykler sammen 4 gange forud for starten.

 1. 13/4  (gennemføres kun hvis der er tilstrækkelig tilmeldinger til turen) 
 2. 8/6
 3. 7/7
 4. 21/7

De fælles træningssamlinger vil udgøre en samlet distance på ca. 350 - 600 kilometer og hertil kommer selvtræningen, som er mindst lige så vigtig som fællestræningen. 

Det er individuelt hvor meget den enkelte rytter har brug for at træne, men vores anbefaling er, at man som minimum har kørt 2000-3000 km i et godt tempo i løbet af foråret og frem til afgang.

Mødested for træning vil variere fra gang til gang i forskellige geografiske område, så I kommer lidt rundt og dermed prøver kræfter med forskelligt terræn.

Gode hoteller og kroer

Vi bor på gode hoteller og kroer undervejs, som alle er gearet til at have cykelgæster boende.
Der er et solidt aftensmåltid samt en næringsrig morgenmadsbuffet og der er aflåst cykelopbevaring så cyklerne kan stå sikkert i løbet af natten.

I bor som udgangspunkt 2 sammen i et dobbeltværelse, men der er også mulighed for at tilkøbe enkeltværelse (begrænset antal)

Der er enkeltdyner på alle hoteller.

Hvis I på forhånd ved hvem I skal bo sammen med, så gør gerne opmærksom på det ved bestilling af rejsen.

Forplejning

Opholdet på hotellerne er med aftens- og morgenmad samt frokostsandwich eller pastasalat, som vi får med fra hotellerne.

Depoter & bagsmæk

På formiddag- og eftermiddagsdepoterne vil der være et bredt udvalg af lækkerier i form af salt og sødt samt hvad serviceteamet ellers vurderer at der er brug for.

Når vi kommer i mål kalder bagsmækken, hvor vores uundværlige serviceteam atter disker op med kolde forfriskninger og andre lækkerier. Bagsmækken åbner igen efter aftensmaden.

Bagsmækken er inkluderet i prisen, så det eneste du selv skal betale undervejs er drikkevarer til aftensmaden samt evt. specielle energiprodukter.

Drikkevarer til aftensmaden er for egen regning.

Der bliver mulighed for at købe et sæt teamtøj hos vores leverandør Xtreme.
Tøjet er af god kvalitet og vores nye design. 

Du får adgang til vores webshop, hvor du kan købe forskelligt cyekltøj til attraktive priser, sammen med en masse andre produkter du kan bruge på cykelturene. 

Holdkaptajnen har god erfaring med holdkørsel og har ansvaret for, at der køres sikkert og forsvarligt undervejs. Det skal dog understreges, at det overordnede ansvar for sikkerhed er hos den enkelte rytter.

Navnet på kaptajnen oplyses senere. 

 • 5 x hotelovernatning i delt dobbeltværelse
 • 5 x halvpension på hotellerne (morgen- og aftensmad)
 • 6 x frokost (pic-nic i det fri) 
 • Tilbud om fællestræning
 • Holdkaptajn
 • 7 x færgeoverfarter
 • Servicebil
 • Service team
 • Bagsmæk

Depositum udgør 25% af rejsens pris og faktureres ved bestilling. 
Restfaktura fremsendes 70 dage før afrejse. 

 • Drikkevarer på hotellerne
 • Reservedele
 • Energiprodukter
 • Enkeltværelse (begrænset antal)
 • Cykletøj 

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

 

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Ønsker du at sende tur oplysninger til andre?

Der er ingen anmeldelser endnu.

Be the first to review “DANMARK RUNDT”

Vent venligst...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.