Elsker du aktive ferier i form af vandringer i charmerende og smukke omgivelser? Så kan det være, at en vandreferie i Italien er lige noget for dig. Vælger du at tage på en vandring i Italien, får du mulighed for at opleve alt lige fra maleriske byer til storslåede udsigter og uspoleret natur.

Mulighederne er altså mange, hvis du vil på en vandreferie i Italien. Hos Papuga Holidays hjælper vi dig med at komme på en vandrerejse i det skønne Italien, som du ikke glemmer lige med det samme.

Pak vandreskoene og tag på en aktiv vandreferie i Italien

Støvlelandet er en fantastisk destination, hvis du gerne vil på en aktiv ferie. Det italienske landskab byder på lidt af hvert, så du kan komme på lige netop den vandreferie, du altid har drømt om.

I Italien kan du se frem til smukke søer, idylliske landsbyer, bjergtagende udsigter og fortryllende omgivelser. I det centrale Italien finder du Umbrien, hvor du kan nyde de perfekte rammer for en skøn vandreferie.

Du kan også pakke vandreskoene og tage til Toscana. Foretrækker du vandring i bjergene, er det nordlige Toscana eksempelvis et ideelt valg. Lige meget hvilken vandreferie du gerne vil på, er vi sikre på, at du finder den perfekte tur i Italien for dig.

Oplev Italien til fods og kom helt tæt på landets skønne natur og kultur

Der er noget helt specielt ved at opleve Italien til fods. Til fods kommer du nemlig helt tæt på landets skønne natur og kultur på en anden måde. Italiens charme er noget for sig selv, og der er ingen tvivl om, at det er et enestående rejsemål.

Der findes ikke mange lande, som kan tilbyde den samme mangfoldighed som Italien. Derudover er Italien kendt for dets fantastiske køkken og vine, som du ligeledes kan få glæde af på en vandreferie.

Kontakt os og hør mere om vores vandrerejser til Italien

Vil du gerne på en vandreferie, hvor du kan være sikker på, at pusten bliver taget fra dig? Så vil en vandreferie i Italien arrangeret af Papuga Holidays falde i din smag. Ikke nok med at du får en masse motion, får du også en mindeværdig oplevelse.

Ønsker du at høre mere om vores vandrerejser, eller har du et eller flere spørgsmål, som du mangler svar på? I så fald er du velkommen til at kontakte os på tlf. 25 66 77 78. Alternativt kan du skrive en e-mail til os på papuga@papugaholidays.dk.