Cykelferie på Mallorca

Trænger du til at prøve noget nyt, og vil du gerne rejse på en anden måde? Eller er du bare helt vild med cykelrejser? Uanset hvad er det værd at overveje en cykelferie på Mallorca. En cykeltur på Mallorca er højst sandsynligt ikke som nogen anden cykeltur, du har prøvet.

Når du cykler på Mallorca, får du mulighed for at bevæge dig langs fantastiske kyster samt i hyggelige landskaber og smukke skove. Det er en oplevelse, som du sent vil glemme. Hos Papuga Holidays hjælper vi dig gerne med at arrangere en cykelrejse til Mallorca.

Kom på en mindeværdig cykelferie på Mallorca

Mallorca er meget mere end bare sol, strand og lækre drinks. Den skønne ø er også en fremragende destination, hvis du gerne vil på en cykelferie. Cykelferier på Mallorca er særdeles populære, og det er der god grund til.

At opleve Mallorca på cykel er nemlig noget helt specielt. I stedet for at ligge på en strand i en uge kan du få oplevelser for livet på en cykelsadel. At udforske øen på denne måde vil give dig et indblik i, hvor alsidig og fantastisk den rent faktisk er. Du vil uden tvivl blive overrasket over, hvor mange skjulte perler Mallorca gemmer på.

En cykelrejse til Mallorca giver vedvarende venskaber og en oplevelse for livet

Hos Papuga Holidays er det vores mission at tilbyde cykelferier og cykelture med socialt indhold. Vi oplever, at vores rejser ofte fører til vedvarende venskaber, mens du på samme tid kommer hjem med en oplevelse for livet.

For os handler det om at give alle en minderig og god ferie. Og det mener vi helt bestemt, at vi kan hjælpe dig med at få. Vi tilbyder forskellige typer cykelferier på Mallorca, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Hos os arrangerer vi rejser på blandt andet racercykler og gravel bikes.

Vil du gerne høre mere om vores cykelrejser til Mallorca?

Drømmer du om at tage på en aktiv ferie, hvor godt humør er i højsædet, og der tilmed er plads til spontane indslag? Så er en cykelferie på Mallorca arrangeret af Papuga Holidays et oplagt valg.

Har du spørgsmål til vores cykelrejser, eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 25 66 77 78. Derudover kan du skrive en e-mail til os på papuga@papugaholidays.dk, hvis du foretrækker det.