Hvad er unikt ved cykelferie på racercykel?

Der findes ikke mange sportsgrene, hvor den almindelige motionist får lov til at betræde de professionelles areaner, men det gør cykelmotionisterne derimod, som nogle af de eneste.
Vi kan afprøve egne evner på racercykel på præcist de samme veje og bjergetaper, som de professionelle. 
Den mulighed for du ikke i ret mange sportsgrene, hvor det nærmest er udelukket at spille tennis på center Court i Wimbledon, deltage i en fodboldkamp på Camp Nou i Barcelona eller spille golf på Cypress Point.

Koncept

Vores koncept henvender sig til den almindelig motionist der nyder at opleve naturen og samtidig udfordre sig selv lidt. Vi kører ikke på tid, måler watt eller er hysteriske omkring vores madvaner.
For os handler det om at få en social oplevelse, hvor vi hygger os og har det sjovt, samtidig med at vi nyder naturen og får motion.
Vi lægger stor vægt på at udvælger de bedste destinationer, ruter og guider for at tilbyde de bedste oplevelse til gæsterne.  Vi stiller høje krav til kvaliteten og forsøge konstant at forfine de mindste detaljer – alt sammen for at tilbyde det bedste.

Flere niveauer

På de fleste cykelferier tilbyder vi dagligt mellem 2-3 forskellige niveauer, så der er et niveau der passer til lige netop dig.
Vores opdeling er typisk fordelt således:

De Ambitiøse – ca. 28-30 km/t ad flad vej
De Hæderlige – ca. 25 km/t ad flad vej
De Oprigtige – vi når det nok

Hygge

Et dejligt dansk ord, der er vanskeligt at forklare til udlændinge, men et ord som fylder meget på vores rejser.
Der skal være plads til den sjove historie, en kop kaffe på en lokal café, frokost på torvet i en autentisk landsby blandt lokale, fotostop ved den betagende udsigt, en kold øl efter dagens tur, samt fælles spisning til aften.
Ofte får du mere end blot en cykeloplevelse med hjem, for alt det der foregår før- og efter cykelturen, vil du opleve fylder mindst lige så meget. Nye venskaber etableres og sjove historier fortælles alt imens vi nyder ferien og de lækre omgivelser på hotellet.