Guide: Ja - dansk Pension: All Inclusive Transport: Fly,Kør-selv Rejse: Racer Rejseform: Gruppe
 • Mallorca
 • **BESTIL HER**
 • Program
 • Hotel Globales Mimosa - uge 19 og 40
 • Zafiro Rey Don Jaime - uge 39
 • Cykelleje
 • Cykeldagen
 • Niveauer
 • Ledsagerrejser
 • Fokus & sikkerhed
 • Guide
 • Rejsen inkluderer
 • Tilkøb
 • GOUDA forsikring
 • Bestilling og betaling
 • Download PDF program
 • Reviews

Cykelferie på det Sydlige Mallorca med Papuga

Den 21. september - 28. september 2024 (uge 39 - Santa Ponsa)
Den 28. september - 5. oktober 2024 (uge 40 - Palma Nova)

Bliv en del af en hyggelig cykelferie

En cykelferie på det sydlige Mallorca, byder på en unik kombination af betagende landskaber, udfordrende terræner og idylliske kyststrækninger, hvilket gør den til det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig cykeloplevelse.

Cykling i det sydlige Mallorca er meget mere end bare cykling. Undervejs vil du køre igennem charmerende landsbyer, hvor tiden synes at stå stille, og du kan nyde lokale specialiteter i små landsbycaféer, når vi spiser frokost ude i terrænet. Det er en unik mulighed for at opleve Mallorcas autentiske side, langt væk fra de travle turistområder

Perfekte ruter for enhver cykelentusiast

Det sydlige Mallorca er kendt for sin varierede natur, fra bløde bakker til dramatiske klippekyster, hvilket giver ideelle betingelser for cykling på flere niveauer. Vores ruter fører dig gennem nogle af øens mest maleriske landskaber, herunder de rolige landsbyer, saltpanderne ved Es Trenc, og ikke mindst de udfordrende stigninger op mod det berømte kloster Santuari de Cura.

Daglige ruter på to forskellige niveauer

Med Papuga behøver du ikke bekymre dig om at finde den rette rute – vi har allerede planlagt alt for dig. Vores daglige guidede ture er inddelt i to forskellige niveauer, og du bestemmer selv hvilket niveau du vil køre på. Du kan frit skifte imellem holdene fra dag til dag.

Mere end bare cykling

Hos Papuga ved vi, at en cykelferie ikke kun handler om kilometer og fart. Det er også de uforglemmelige sociale oplevelser, det sjove samvær, og de nye venskaber, der knyttes blandt ligesindede. Vores danske cykelguider sikrer, at alle kommer med rundt, og at fællesskabet bliver prioriteret lige så højt som cyklingen.

Ophold på lækkert hotel med all inclusive

Vores baser i det sydlige Mallorca er nøje udvalgt for at sikre, at du har adgang til komfortable overnatningsmuligheder og førsteklasses faciliteter. Vores udvalgte hoteller er cykelvenlige og tilbyder alt, hvad du behøver for at slappe af og genoplade efter en dag på cyklen, inklusive sikker cykelopbevaring og vedligeholdelsesfaciliteter.

Opholdet er med all inclusive 

Med All Inclusive på hotellet behøver du ikke tænke på daglige udgifter til måltider, snacks eller drikkevarer – alt er dækket. Dette gør bare det hele meget letteret og gir dig en unik frihed til at nyde dit ophold og fokusere på det, der virkelig betyder noget: at tilbringe kvalitetstid med dine cykelvenner og nye bekendtskaber.

Rejsen kan bestilles med og uden fly

Rejsen kan bestilles med og uden fly og transfer.
Bestiller du med fly, er det med direkte flyvninger fra danske Billund og Kastrup (Aalborg kan tilkøbes mod et tillæg) og lufthavnstransfer til og fra hotellet.

Bestiller du uden fly og transfer starter din cykelferie på hotellet, hvor vores passionerede danske cykelguider glæder sig til, at tage imod dig. 

Glæd dig til en hyggelig cykelferie

Glæd dig til en uge fyldt med cykling, oplevelser, og fællesskab på Mallorca med Papuga – dit førstevalg for en cykelferie, der kombinerer passion for cykling med ønsket om en social og mindeværdig ferieoplevelse.

Fortsæt din cykelferie i det nordlige Mallorca

Vil du have en ekstra uges cykelferie? Så foreslår vi, at du hopper på cyklen og cykler til Alcudia, hvor ferien fortsætter i henholdsvis uge 40 og 41. Vi kan sørge for bagagetransport mod et tillæg. 
Send en mail til papuga@papugaholidays.dk, hvis du ønsker et tilbud på en ekstra uge i Alcudia.

Læs mere om cykelferien i Alcudia HER

** I Alcudia tilbyder vi op til 4 forskellige niveauer hver dag **

Glade gæster gør os glade :)

Vent venligst...

Program 

Rejseprogram

Dag 1

Ankomst

Rejsedag.

Forventet flytider (ved bestilling af fly igennem Papuga):

København kl. 06:30
Palma kl. 09:25
------------------
Billund kl. 07:10
Palma kl. 10:00

Vi tager forbehold for ændringer af flytider. Mødetid 2 timer før.

Hvis du medbringer din egen cykel eller lejer en cykel på ankomstdagen, har du mulighed for at tage en tur på egen hånd. Vær opmærksom på, at vi forventer at ankomme til hotellet omkring kl. 12-13, så vi tilbyder ikke guidede ture den første dag.

Hvis du selv kommer til Mallorca, mødes vi på hotellet.

Dag 2

Tid : 9:00

1. cykeldag

Den første dag handler det om at blive komfortabel med cyklen, klimaet og de øvrige deltagere, så vi har planlagt en rute, hvor der er plads til det hele.

Vi kører med 2 niveauer

Motionist - ca. 90-100 km
(ca. 25-28 km/t ad flad vej)

Ærlige 25 - ca. 70 - 90 km
(ca. 25 km/t ad flad vej)

De 2 niveauer forudsætter tilstrækkelig tilslutning.

Dag 3

Tid : 9:00

2. cykeldag

Der køres på 2 niveauer

Motionist = ca. 100 - 120 km

Ærlige 25 = ca. 90 - 110 km

De 2 niveauer forudsætter tilstrækkelig tilslutning.

Dag 4

Tid : 9:00

3. cykeldag

Der køres på 2 niveauer

Motionist = ca. 80 - 100 km

Ærlige 25 = ca. 65 - 80 km

De 2 niveauer forudsætter tilstrækkelig tilslutning.

Dag 5

Tid : 9:00

4. cykeldag

Der køres på 2 niveauer

Motionist = ca. 100 - 115 km

Ærlige 25 = ca. 65 - 85 km

De 2 niveauer forudsætter tilstrækkelig tilslutning.

Dag 6

Tid : 9:00

5. cykeldag

Der køres på 2 niveauer

Motionist = ca. 100 - 120 km (Kongeetapen)

Ærlige 25 = ca. 80 - 100 km (Kongeetapen)

De 2 niveauer forudsætter tilstrækkelig tilslutning.

Dag 7

Tid : 9:00

6. cykeldag

Der køres på 2 niveauer

Motionist = ca. 80 - 100 km

Ærlige 25 = ca. 80 - 100 km

De 2 niveauer forudsætter tilstrækkelig tilslutning.

Dag 8

Hjemrejse

Check-ud er typisk kl. 11:00

Forventet flytider (ved bestilling af fly igennem Papuga):

Palma kl. 19:55
København kl. 22:55
-----------------------
Palma kl. 11:20
Billund kl. 14:15

Vi tager forbehold for ændringer af flytider.
Guiderne vil oplyse de nøjagtige afhentningstidspunkter.

Hotel Globales Mimosa

Uge 19

Velkommen til Globales Mimosa - Et godt all Inclusive-hotel tæt på stranden og centrum, samt gode adgangsforhold til cykelturene i de sydlige bjerge. 

Beliggenhed:
Hotellet er perfekt placeret kun ti minutters gang fra den smukke sandstrand i Palma Nova.
Den centrale placering, der gør det ideelt som udgangspunkt for vores cykelture, som giver adgang til et stort og varietet cykeltræn. 

Faciliteter:
Ved ankomsten til Globales Mimosa bliver du mødt af et stort og indbydende poolområde med komfortable liggestole. Poolen er åben fra kl. 10 til 18, så du kan nyde solen eller tage en forfriskende dukkert. Hvis du ønsker en kølig drink, har de også en hyggelig poolbar (åben fra maj til oktober).

Strandpromenade:
Glem ikke at tage en afslappende gåtur langs Palma Novas charmerende strandpromenade, hvor du kan opleve en hyggelig atmosfære, besøge butikkerne eller nyde et måltid på en af de fremragende restauranter.

Aktiviteter og faciliteter:
Hotellet har et væld af aktiviteter for både børn og voksne, herunder en tennisbane (mod betaling), bordtennis og meget mere.
Vi tilbyder også moderne cykelopbevaring og fitnessfaciliteter, så du kan holde dig i form under din ferie.

Værelser:
På Globales Mimosa tilbyder de komfortable dobbeltværelser eller enkeltværelser.
Alle værelser har lyse indretninger og er udstyret med eget badeværelse, balkon, tv, aircondition og mulighed for at tilføje en sikkerhedsboks (mod betaling €32 og depositum €10) samt en minibar.

All Inclusive:
Når du bor på Globales Mimosa, er alt inkluderet. Du behøver kun tænke på at nyde din ferie, da mad og drikke er inkluderet i prisen.

Zafiro Ray Don Jaime 4*

Uge 39

Beliggenhed:
Velkommen til vores fremragende beliggende hotel mellem stranden i Santa Ponsa og det skønne cykelområde, der ligger lige bag byen. Vores hotel har en behagelig atmosfære og et dejligt poolområde med komfortable liggestole, parasoller og en hyggelig poolbar. Du vil også finde et væld af restauranter, butikker og selvfølgelig den skønne sandstrand i Santa Ponsa blot en kort gåtur fra vores hotel.

Faciliteter:
Hotellet byder på moderne indretning og elegant interiør, og alle vores værelser har deres egen balkon, hvor du kan nyde den friske havluft.

I buffetrestauranten, Zafiro Rey Don Jaime, kan du forkæle dig selv med en lækker vifte af internationale og lokale retter, som du kan afrunde med en forfriskende drink i baren.

Der tilbydes gratis Wi-Fi overalt på hotellet, inklusive på værelserne.

Strandpromenade:
Strandpromenaden i Santa Ponsa er smukt beplantet med palmetræer og tilbyder en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav. Promenaden er et populært sted for afslappende gåture og er omgivet af restauranter, caféer og butikker, hvor du kan nyde lækker mad og shopping med udsigt til havet. Det er også et ideelt sted at sidde og slappe af, mens du lytter til bølgeskvulp og nyder atmosfæren

Aktiviteter og faciliteter:
I hotellets velværeområde kan du nyde en opvarmet indendørs pool, sauna og dampbad, samt muligheden for at bestille afslappende behandlinger. Deres faciliteter inkluderer også et motionsrum, hvor du kan holde dig i form.

Faciliteter i spaafdeling:
- Opvarmet indendørs pool
- Sauna
- Dampbad
- Spabehandlinger (mod betaling)
- Boblebad
- Vandgymnastik

Værelser:
Hotellet tilbyder smukt indrettede dobbeltværelser, hvor du kan forvente følgende faciliteter:

- Individuelt regulerbar aircondition (tilgængelig fra ca. 15. juni til 15. september, afhængig af udendørstemperaturen)
- En privat balkon
- Fladskærms-tv med satellitkanaler
- Sikkerhedsboks til værdigenstande (mod betaling)
- Mulighed for at anmode om strygejern og strygebræt (mod betaling)
- En minibar til rådighed (mod betaling)
- Et lille køleskab til dine forfriskninger
- Elkedel samt kaffe og te faciliteter
- En hårtørrer i badeværelset
- Badekar med brusemulighed

Værelserne rengøres ugentligt for at sikre, at du har en komfortabel og behagelig oplevelse under dit ophold hos os.

All Inclusive:
Vores All Inclusive-pakke på hotellet omfatter:

 • Morgenmad, frokost og aftensmad i vores buffetrestaurant
 • Vand, sodavand samt lokal øl og vin tilgængelig under frokost og aftensmad
 • Et udvalg af vand, sodavand, lokal øl, vin og spiritus i en af vores barer
 • Lækre snacks serveret i poolbaren mellem kl. 12 og 16

Det er værd at bemærke, at All Inclusive-pakken er gyldig fra det øjeblik, du tjekker ind, og den dækker alle dine behov indtil kl. 12 på dagen for din afrejse. 

 

Du kan enten vælger at medbringe din egen cykel eller leje en cykle på Mallorca. 

Vores lokale cykel leverandør gør det nemt for dig.
Vi modtager cyklerne søndag kl. 9. Ved udlevering hjælper vi med at indstille cyklen og vil også gerne hjælpe med at montere dine pedaler eller hvis du har din egen saddel med. 

Cyklen lejes direkte på udlejerens hjemmeside - se link  længere nede på siden.  

Cyklerne lejes 6 dage (søndag kl. 9 til fredag kl. 17). 

Ved cykelleje skal du huske følgende:

 • Pedaler, som passer til dine cykelsko (de kan også lejes, men vi anbefaler at du medbringer dine egne)
 • 2 x drikkedunke
 • Cykelhjelm
 • Beslag til din GPS
 • Evt. egen saddel (cyklerne har fine sadler)
 • Multiværktøj til montering af eget udstyr (GPS) og pedalnøgle.
 • Gerne en lille baglygte - det bliver mere og mere udbredt i Spanien og er en god sikkerhed for dig selv.

Vi kører som udgangspunkt på racercykler, men el-racercykler er også velkommen på Ærlige25. 

CYKELLEJE - KLIK HER
(husk at skrive at du rejser med Papuga under din bestilling)

Cykeldagen

Efter morgenmaden står guiderne klar foran hotellet, hvor vi mødes og fordeler holdene.
Vi kører hver dag med 2 forskellige niveauer og det står dig frit for hvilket hold du vil med. Vi forventer at du kan gennemføre den tur du tager på, men det er også vigtigt at understrege, at ingen efterlades undervejs - Vi Cykler Sammen.

Vi kører fra hotellet kl. 09.00 og afhængig af distancen er vi tilbage på hotellet imellem kl. 13:30 - 16:30.
På alle ruter er der indlagt pauser undervejs. Antallet af pauser afhænger af hvilket hold du kører på, men fælles for alle hold er, at vi som udgangspunkt spiser frokost på en af Mallorcas hyggelige cafeer (egenbetaling - typisk mellem euro 10-20 pr. person for en sandwich og en sodavand). Det er muligt at vi enkelte dage når tilbage og spiser frokost på hotellet. 

Der vil være tilbud om cykling alle 6 dage, men du er selvfølgelig velkommen til at tage en hviledag i løbet af ugen, hvor du kan slappe af i de dejlige omgivelser.
Det er naturligt at blive træt i benene og der bliver ikke set skævt til nogen, hvis man bliver hjemme.

Vores koncept er cykling og hygge med fokus på det sociale fællesskab.

Nok er vi kommet til Mallorca for, at udfordre os selv på cykel, men en lige så stor del af vores koncept er det sociale fællesskab.
Det er vigtigt for os, at vores gæster hygger sig og har en god social tur, hvorfor vi opfordrer til, at alle - både ryttere og ledsagere mødes og runder dagen af med 'afterbike' på hotellets dejlige terrasse.

Vi afholder hver dag et kort informationsmøde, hvor den efterfølgende dags ruter gennemgås og derefter er der mulighed for en "before dinner drink" inden vi spiser fælles aftensmad ca. kl. 19.30.

Glæd dig til en hyggelig og social cykeluge i Europas cykelparadis. 

Cykelferie på Mallorca med Papuga

Det er forskelligt hvad man vil opnå med sin cykelferie på Mallorca, men med 2 forskellige niveauer hver dag, er der også et passende niveau til lige netop dig og dine ben.
Forudsætningen for at oprette 2 hold er naturligvis at der er tilstrækkelig tilslutning. 

Motionist:
Hastighed ca. 25-27 km/t på lige landevej.
For dig som gerne vil køre langt og gerne vil have nogle højdemeter i benene, men stadig i en moderat hastighed på lige vej.
Ruter på ca. 80 - 120 km
Tid til kaffestop undervejs.

Ærlige 25:
Hastighed 25 km/t på lige landevej.
For dig som gerne vil køre forholdsvis lange etaper, men som har brug for at kende den præcise hastighed. Holdet hedder ærlige 25 fordi der køres 25 km/t på lige vej.
Ruter på ca. 70 - 110 km
Tid til kaffestop undervejs.
Vi tillader også at E-racercykel deltager på ærlige 25 holdet. 

Du kan frit skifte hold fra dag til dag - det er dig og dine ben der bestemmer.

OBS: Den angivne hastighed er på lige landevej - op- og nedkørsler køres i eget tempo med opsamling på toppen og igen i bunden, inden vi fortsætter videre i samlet flot.

Vi tilbyder at ture 6 dage i løbet af ugen, som ledsages af danske cykelguider, der kender ruten og ved hvor der kan spises frokost samt købes ekstra væske undervejs.

Alle mand ud – alle man hjem!

Cykelferie på Mallorca med Papuga

Tag din ledsager med til Mallorca

Tag din ledsager med til Mallorca og lad ham/hende hygge sig med de andre ledsagere, mens du tramper i pedalerne om dagen. 

Der vil være rig mulighed for, at slappe af i hotellets skønne omgivelser, eller opleve Mallorca på en af de mange spændende udflugter.

Prisen på ledsagerrejsen er kr. 500,- billigere end cykelrejsen.

Send en mail til Papuga Holidays eller ring for mere information omkring ledsagerrejsen.

Vores danske cykelguider sikrer, at alle kommer med rundt, og at fællesskabet bliver prioriteret lige så højt som cyklingen.

Vores gennemgående formål er:

 • Sikkerhed fremfor alt
 • Vi cykler med hjelm
 • Vi overholder færdselsreglerne
 • Vi holder øje med hinanden
 • Vi cykler sammen og alle skal med hjem
 • Vi hygger os og vi har det sjovt
 • Vi får motion på en sjov måde
 • Masser af naturoplevelser

PAKKEREJSE

 • Fly tur/retur
 • Transfer til hotel
 • 7 nætter på 4* hotel
 • All Inclusive 
  Hovedmåltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.
  • Morgenmad kl. 08.00-10.00
  • Frokost kl. 13.00-15.00
  • Aftensmad kl. 17.30-20.30
 • Mellemmåltider
  • Snacks serveres udvalgte tidsrum.
 • Drikkevarer
  • Drikkevarer til måltiderne: Vand, sodavand, øl og vin (lokale mærker). Derudover er det muligt at få et udvalg af lokale drikkevarer med og uden alkohol (bl.a. vand, sodavand, øl, vin, sangria, drinks, kaffe og te) fra hotellets barer. Bemærk All Inclusive glæder til kl. 24.00. 
 • Daglige cykelture på flere niveauer
 • Danske cykelguider på alle hold

OBS - rejsen kan også købes uden transport, således du selv bestille fly og transfer. 

 • Direkte fly t/r (hvis du vælger rejse uden transport gennem PAPUGA)
 • 15 kg bagage og 5 kg håndbagage 
 • Transport mellem lufthavn og hotel t/r
 • Mad ombord på flyet t/r
 • Cykeltransport på flyet t/r
 • Leje af cykel på Mallorca
 • Lokal turist skat, som betales til hotellet ved check-in
 • Enkeltværelse
 • Frokost og proviant ude på cykelturene
 • Cykeltøj
 • Forsikringer

PAPUGA HOLIDAYS samarbejder med GOUDA

Vi anbefaler at du sørger for at have dine forsikringer i orden allerede ved bestilling af din næste rejse. 
HUSK at bestille din afbestillingsforsikring samme dag, som du køber din rejse. 

Afbestillingsforsikring 

BESTIL HER

Enkeltrejseforsikring

BESTIL HER

Årsrejseforsikring

BESTIL HER

Papuga Holidays modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Vær opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Bestilling

Rejsen kan bestilles så længe der er ledige pladser.

Depositum & restbetaling

Rejsen kan bestilles mod et depositum på 25% + tillæg.

Restbetaling forfalder 70 dage før afrejse.

Ønsker du at sende tur oplysninger til andre?

Der er ingen anmeldelser endnu.

Be the first to review “DET SYDLIGE MALLORCA”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.