Cykelferie i Italien

Smukke landskaber, charmerende bjerglandsbyer og Italiensk gastronomi.

Det charmerende støvleland er indbegrebet af liv, latter og lethed og med de små detaljer for øje i vores planlægning, får det autentiske og ægte Italien helt ind under huden på en cykelferie i Italien.

på cykel i vinmarker og de Italienske Alper

Vi udforsker Umbrien – Italiens Grønne hjerte på gravelcykel og vi kører på racercykel i de bølgende bakker i det fortryllende Toscana.
Synet af de kuperede landskaber, de grønne vinmarker, olivenlunde samt det betagende azurblå hav, indbyder til at stoppe op og nyde omgivelserne, alt imens vi samler energi til at fortsætte videre ud på nye opdagelser.
Er du til en lidt mere udfordrende cykelferie, kan du tage med til de Italienske Alper, hvor du får rig mulighed for at udfordre dig selv på blandt andet Stelvio dello Passo.

Italiensk kultur og gammel historie

Betagende natur, gamle Middelalderlandsbyer, flere tusinde år gammel historie og en særdeles elskværdig befolkning er blot noget af det du oplever på en cykelferie i det fantastiske støvleland.

Mildt klima

De bedste årstider for en cykelferie i Italien er i foråret/tidlig sommer samt i sensommeren/tidlige efterår, hvor det milde klima er perfekt til en uges cykelferie.