ALPE REJSER

Oplev de legendariske franske og italienske Alper med vores unikke cykelrejser, designet til entusiastiske cykelmotionister, der søger at udfordre deres grænser. Vores ture tager dig gennem forskellige alpine regioner, hvor du vil opleve både betagende landskaber og krævende stigninger.

Under vores cykelrejser i Alperne skifter vi hotel undervejs, så du får muligheden for at opleve flere områder mens du cykler fra region til region. Dette format er perfekt for dem, der ønsker at udforske nye steder uden at gå på kompromis med komforten.

For at deltage i disse cykelrejser, er det vigtigt, at du har en relativt god grundform, da de lange stigninger i Alperne kræver både styrke og udholdenhed. Forbered dig på en uforglemmelig oplevelse, hvor du udfordrer både krop og sind, mens du nyder nogle af Europas mest ikoniske cykelruter.

Planlæg din næste cykelrejse med os, og oplev hvorfor de franske og italienske Alper er et sandt mekka for cykelentusiaster. Tilmeld dig nu og vær klar til et eventyr i 2025!