Spanien har været danskernes foretrukne ferieland siden charterturismens oprindelse tilbage i 60’erne og er det stadig den dag i dag.
Den charmerende solklassiker tiltrækker både nye, nysgerrige rejsende og garvede Spaniensrejsende, som vender tilbage hertil år efter år. Her er masser at opleve og for de aktive rummer landet alt hvad du drømmer om. Gode cykelruter til alle niveauer, mulighed for at køre i bjerge samt perfekt asfalt til cyklisterne på racercykel, grusstier og ikke mindst flot natur til gravelrytterne, samt et utal af smukke vandreruter for dem der gerne vil opleve til fods på en oplevelsesrig vandreferie

Uanset om du er til cykelferie på Mallorca, de Kanariske øer eller på fastlandet, vandreferie i betagende landskaber fyldt med hygge, ægte spansk tapas og paella eller cykelferie på gravel eller MTB midt i flotte natur, har Spanien noget for dig.

Overalt finder man en gæstfrihed, som vi danskere sætter enorm stor pris på og som på mange måder gør ferien lige lidt bedre. Hertil bevirker spaniernes afslappede tilgang til hverdagen og livet, at vi hurtigt lægger hverdagens stress og jag bag os og dermed får endnu mere ud af ferien.

Spanien dækker størstedelen af Den Iberiske halvø, men omfatter også de De Baleariske Øer, hvor vi bla. finder Mallorca – Europas’ cykelparadis, samt De Kanariske Øer ud for den afrikanske kyst, der med sit milde klima er et særdeles populært rejsemål i vinterhalvåret. På fastlandet kan vi blandt andet fremhæve Priorat – ét af verdens mest kendte vinområder, hvor vi bevæger os rundt imellem vinmarker i de attraktive og uspolerede Hasselnøddebjerge. 

Spanien rummer stort set alt det vi drømmer om for at tilbyde et stort udvalg af aktive rejser og uanset om du drømmer om vandreferie på fjerne stier, eller cykelferie i solskin, går du aldrig fejl af en vandreferie eller cykelferie i Spanien.